Alanya - Back home :)

De tre senaste dagarna har jag, Martina & Carro spenderat på Cypern i en stad som heter Kyrenia. Fyfan, vilket jävla rövställe det var. Vill aldrig mer tillbaka dit. Allt var så tyst & lugnt & det fanns bara EN endaste club som förövrigt var sämst. Redan första kvällen fick jag inre panik & ville bara tillbaka till Alanya igen.
Men men den lilla trippen var ändå värd, för nu kan jag stanna kvar här i älskade Alanya i ytterligare 90 dagar. Exakt 90 dagar kommer jag ju inte vara kvar, men hade jag inte åkt över till Cypern så hade jag bara kunnat vara här till typ mitten av augusti & det pallar jag verkligen inte.
Om 4 dagar kommer Malin ner igen & ska stanna i ca en månad. Snacka om att hon förälskade sig i denna stad under den veckan hon var här & besökte mig :)
Lisa har dessutom varit här & besökt mig. Hon åkte hem för typ en vecka sen. Jag trodde inte att hon skulle gilla Alanya sådär jättemycket, men det gjorde hon faktiskt. Alanya är BÄÄÄÄÄST!

Wohoo, nu ska jag göra mig iordning för fest, har inte festat på 4 dagar nu, så nu är det dags igen. Måste ut på cluben & hålla reda på mina boys också så dom inte gör något dumt höhö. Fyyyyfan va taggad jag är, mums på dig Alanya<3

Alanya - Sjukhusvistelsen

Denna vecka har varit helt jävla värdelös. I måndags när jag vaknade var jag kokhet, men lite halvonykter som jag fortfarande var så mådde jag inte dåligt av det. Men sen efter någon timme höll jag på att dö, jag mådde så jääävla dåligt. Var tvungen att duscha i ISKALLT vatten, det har jag aldrig någonsin i hela mitt liv gjort tidigare. Hela dagen låg jag hemma i sängen & låg & svettades & sov. Orkade inte gå upp en endaste gång. Sen på tisdagen mådde jag lite bättre, inte lika hög feber, men magen hade pajat totalt. Hade kramper & skit. Så det slutade med att jag åkte till sjukhuset & blev inlagd på dropp. Fick massa olika grejer. Vatten, antibiotika, något för magen, sprutor, tabletter. Medicinen flödade, det är bra, i Sverige är dom så jävla mesiga med sånt.

Trodde att jag bara skulle bli inlagd tills kvällen eller dagen därpå, men fick ligga inne i 3 fucking dagar. Det visade sig att jag hade någon parasit i magen som var lite svår att bota. Men men, igår fick jag komma hem iallafall. Och nu känner jag mig nästintill återställd, förutom att alla mediciner jag fått med mig hem gör mig trött.
Oså kan jag inte dricka nu på ett tag heller, det suger. Men det får gå an ändå, jag går ut & dricker vatten. Tänker absolut inte riskera att må sådär dåligt igen, jag önskar inte ens min värsta fiende det eländet.
Men om några dagar är jag back on track igen & då jävlar blir det all in !!!!!


RSS 2.0