Alanya - Kipa soon

Idag vaknade vi klockan 15.00 för att Carro kom hem till oss då. Jag är verkligen aldrig på stranden längre, så jag har blivit blek som tusan. Vi bara sover hela dagarna, och är vakna på nätterna liksom. Jag somnar runt 6 på morgonen varenda dag. Måste bli ändring på detta beteende alltså!
Nu ska jag & Malin åka till Kipa & handla hem massa mat. Muuums, jag ska köpa massor köttbullar. Dom är så jävla goda härnere, mamma scan kan slänga sig i väggen !

Måste dra nu, hadi hadi.


Alanya - Beachparty tonight

Nu har Malin kommit tillbaka till Alanya, så jävla underbart att ha henne back in town alltså. Igår va vi ute & käkade med Sophia & Mimmi på Tropical sen vidare hem till Martina & Carro för att dricka lite mer. Sen blev det James Dean som vanligt. Efter stängning skulle jag & några kompisar på JD egentligen ha dragit till havet för ett nattadopp men jag råkade säga en jävligt dum sak på turkiska till en så han blev aaaaasarg & gav mig en lavett & stack iväg. Hahaha, fyfan va arg jag är på mig själv för det alltså.
Idag ska jag & Malin på beachparty med Sophia & Mimmi. Det ska bli så jääävla kul, jag älskar beachparty!
Sen blir det James Dean igen & då ska jag fan ignorera min kompis & se vad han gör. Hoppas han slickar min röv, det har ju hänt förr :)
Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa mig inför beachpartyt. Så jävla gött med unlimited drinks & food. Jag ska dricka vodka & turkisk peppar tills jag spyr. Wohooo!

iyi aksamlar!

RSS 2.0