Uppsala next

Nu ska jag bara slänga i mig lite käk, makaroner & prinskorver muuums. Sen är det dags för de tre musketörerna att bege sig mot Uppsala för att fira Valborg. Gud jag är helt övertaggad. Detta kan sluta hur som helst. Antingen helt awesome eller helt åt helvete, det är sån jag är. Ingen jäkla medelmåtta. Men jag tror starkt på att detta kommer bli hur kul som helst.

Först ska vi åka direkt till hotellet & fräscha upp oss & inleda förkröket. Sen ska jag iväg & träffa min kära vän Maja som jag inte sett på 1 år. Det ska verkligen bli skitkul att få träffa henne igen :)
Fick precis mess av henne förresten: "Uppsala bjuder på strålande sol & massor heta killar överallt. Ni kan vänta er en härlig valborg!"
That´s what i´m talking about!!!!!

karma

Jag har verkligen det vidrigaste blåmärket på mitt ben alltså & det har suttit där i en hel jävla vecka. Jag blir inte av med det & det gör faktiskt sjukt ont också. Fult är det också för den delen...
Har egentligen god lust att skylla allt detta på Cim, eftersom det va hans ben som gjorde att jag fick detta. Men kanske måste erkänna att det var jag som ville skada honom genom att sparka på hans ben. Jäkligt misslyckat blev det iallafall. Så tjiiiii fick jag.

Bästa dagen!

Idag är en av de bästa dagarna på mycket länge. Jag är helt förtrollande lycklig!
Först & främst gick rättegången extremt bra, vi hade t.o.m. kul rakt igenom. Det blev några skrattanfall när man egentligen ska vara gravallvarlig & berätta vad som skett osv. Haha, så jävla typiskt oss!

Sen drog vi en shoppingrunda på Ikea + Ikano. Jag & Malin inhandlade prylar till lägenheten för typ 2500.
Dessutom hittade jag 3 par skor, jeans, klänning & ett linne.

Sen när vi var back in town igen så åkte jag & Malin till bovärden för att försöka få nyckeln idag istället för på måndag & det fick vi. Vilken lycka det var!!!
Så en bit av eftermiddagen + kvällen har gått åt till att städa upp efter alla tapetserargubbar som skräpat ner i samtliga rum. Vår lägenhet är så himla fin just nu. Svinschyssta tapeter + nytt parkettgolv. Mums.
Jag vill få in alla mina grejer så jag kan flytta in nu nu nu!


Rättegång snart bläää

Fy farao, inatt har jag inte kunnat sova ett skit nästan. Det är för mycket tankar som far omkring inne i mitt huvud.
Nu måste jag snart pallra mig upp ur sängen & göra mig iordning, för kl. 9 börjar min, Linns, Malins & Kimmos rättegång inne i Linköping. Dessutom ska vi ha ett litet möte med vår advokat en halvtimme innan, det betyder att vi måste åka ännu tidigare. Aja, livet suger ibland.

Efter rättegången blir livet allt fort roligare igen. Då ska vi nämligen till Ikea för att handla massa grejer till våra respektive hem. Jag & Malin måste köpa massor till den nya lägenheten, tallrikar & bestick & shit. Idag kan plånboken bli extremt tunn....


Richie Spice - World is a cycle

Min nya favoritlåt, den är verkligen soft. Man kan bara sitta & gunga med liksom. Haha, skitsoft!
Och gissa vem dom visade mig denna? MALIN!!!! Snacka om att jag blev förvånad.
Dessutom håller hon på att lyssna på massa arabimusik. Hon börjar konverteras sakta men säkert över till min musiksmak.
Bra där stumpis!


Äventyr!

På fredag åker jag, Ercan & Malin till Uppsala för att fira valborg. Det ska bli så jäkla skönt, jag är i ett sånt extremt stort behov av att komma bort från Motala ett tag. Ibland kommer man liksom in i en fas då det känns som om att man växer fast & ruttnar i denna håla. Då får jag panik & måste ge mig iväg ett tag.
Idag ska vi boka hotell & grejer & fixa alla andra små "detaljer", om man säger så. Sen är det spikat & klart.

På lördag drar vi vidare till Stockholm & festar med några rockers från Malmö som Ercan känner. Det ska också bli kul. Men jag hoppas att dom där dudesen kan fixa in oss gratis på rockfestivalen. Men det borde inte vara några problem eftersom dom ska uppträda där på kvällen. Dom kanske t.o.m. kan fixa in oss backstage eller något slags VIP-grej? Hoppas hoppas!!
Då blir min kväll minst sagt fulländad.

Grattis Hv71!!!!

Hv vann SM-guldet!!! Gud så underbart. Egentligen hade det inte spelat så stor roll vilket lag som slog Djurgården, bara att någon gjorde det. Usch, jag hatar Djurgårn så brutalt jävla mycket.
Grattis Hv71 till guldet, det var ni värda faktiskt!

Nu sitter jag & Amanda hemma hos mig & dricker lite. Just nu har jag ett glas vin, en cider & en bärs som jag sitter & zippar på i omgångar. Snart ska vi till Jessica, Ercans kusin, & förkröka vidare. Sen drar vi ut på krogen.

Ikväll ska jag ha så jäkla kul !!!!!!!!

God morgon!

Extremt tidig lördagmorgon & Becca är inte bakis. Underbart!
Igår var jag ute på krogen en sväng, jag känner att jag har börjat besöka den fler & fler gånger i nyktert tillstånd. Men helt ärligt så är det ganska kul. Det är skönt att inte vara full, så man har huvudet på skaft & inte gör dumma grejer. Dessutom lägger man märke till alla fulla människor & på vilket sätt dom skämmer ut sig.

Nu ska jag iväg till jobbet. Sen blir det öl, vin & hockey. Blir Hv svenska mästare ikväll mån tro?

wiie

Nu ska jag bara käka, sen drar jag mig bort till jobbet.
Jag är så himla duktig, ska jobba helg igen. Jag har bara vart ledig en helg under denna månad. Det är bra, för då dricker jag mindre. Alla vet ju att det inte finns speciellt mycket annat att göra i Motala än att dricka, så det är ju perfekt att jobba istället.
Imorgon blir det dock partyparty. Ercan fyller 20 på söndag & det ska verkligen firas. Ska försöka göra min pinglas 20-årsdag till världens bästa, det kan dock bli svårt eftersom det finns jubelidioter... Men jag ska göra allt som står i min makt för att det ska bli en lyckad dag. Det är hon värd!


Vilken rysare!

Igår var lätt en av de sjukaste hockeymatcherna jag sett i hela mitt liv!
Att först kunna ta upp en 3-0 ledning till 3-3 i andra perioden. För att Djurgårn sen ska få in ett 4-3 i tredje & Hv svarar & gör 4-4.
Sudden death.
Sen vinner Hv hela skiten med 5-4. Helt otroligt. Och så förbaskat rättvist, precis som Hardy Nilsson sa. Jag gillar den där rackaren lite grann efter gårdagens match, han var ödmjuk & ärlig liksom. Inte alla tränare som pallar svälja stoltheten efter en sån match & speciellt inte i en final.

Nu längtar jag som sjutton tills imorgon. Idag är bara en äcklig väntan på att få lördag!

Klockren dag!

Kollade precis igenom massor gamla bilder på min bilddagbok & upptäckte att den dagen då jag, Ercan & Malin klädde ut oss, är snart ett år sen. Helt sjuuuukt vad tiden springer iväg. Jag kommer ihåg den dagen som om det vore igår. Vi var på Willys & hittade massor bebis-regnkläder som vi bestämde oss för att köpa. Sen åkte vi hem till Malin & började sminka oss så att vi matchade färgen på våra respektive regnjackor. Sen åkte vi hem till Räka för att visa upp hur fina vi var. Haha, lilla gossen fick en smärre chock när han såg oss kan jag säga.
Det är lätt en topp-10 av de bästa dagarna i hela mitt liv. Så jävla impuls, spontant & kul + två bästa vänner!


Green Giant!


Baby Blue & Pink Lady


Observera lypsylet som ligger i fickan. Det lämnar jag aldrig någonstans<3


Ut på äventyr!


Observera cigaretten i mungipan. Jag var rökare på den tiden. Eeeuuuuw.

MJUKGLASS DOPPAD I CHOKLAD :D

Idag har jag äääääntligen fått tag på den älskade mjukglassen doppad i choklad. Åh, jag blev så lycklig!
Tack Bellan för att du berättade att den fanns på borenshultkiosken. Den har räddat min dag. Mumma!



Mallan med kladden i brallan var ju självfallet med =)

Blää

Fyfan, nu har jag kommit in i sån där period igen då jag inte kan äta. Känner ingen hunger överhuvudtaget. Och om jag får för mig att äta, så blir jag dödsmätt efter typ 2 tuggor.
Jag hatar detta, jag verkligen verkligen avskyr det. Jag är ju det största matvraket på denna planet annars ju.
Men snart så ska jag nog komma igång igen & då ska jag äta 10 cheese + 6 nuggets + stor pommes + 2 cheddarcheesedippar för att kompensera denna tid med. Sen ska jag nog runda av med en stor fet jävla kebabtallrik.

Hahahaha

"Ligger Blekinge i Halland eller?"

Citat av: okänd, men jag vet vem det är.


Mitt älskade barbord

Nu ska jag allt visa er vad jag har köpt för snyggt bord till min & Malins nya lägenhet. Det är ett barbord & det är skitsnyggt. Vi lär säkerligen hänga en hel del med varsin öl vid detta bord :)
Jag har dock köpt 4 stolar istället för bara 2 små rackare.


glass

Jaha, nu är det åka iväg till jobbet som gäller då. Usch, vad jobbigt känner jag. Idag vill jag verkligen vara ledig.

Alltså jag har varit sugen på mjukglass doppad i choklad i en vecka nu tror jag. Är det någon jävel som vet om det finns någonstans i Motala? Jag måste ha.

Linköping ikväll =)

Haha, jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har blivit totalt jävla grundlurad. Men jag får skylla mig själv antar jag, karma....

Jag ska iallafall inte beblanda mig i sånt här jävla trassel igen, jag är trött på skiten nu.

Ikväll tar vi nya tag & drar in till Linköping & festar loss, jag & Malin. Vi ska förkröka lite med Joel & hans vänner. Det blir awesome!!
Sen imorgon ska vi gå på Ikea & Stadium & handla sneakers & grejer. Fy tusan så gött. Älskar skorna på Stadium!

Malin är så jävla trög

Konversation mellan mig & Malin idag...

Jag: Jag har kommit på värsta bästa födelsedagspresenten åt dig, det är en bra grej.

Malin: Är det en sak?!

Jag: *smilar lite hemlighetsfullt*

Malin: Är det clerasil?

Jag: HAHAHAHAHA!!!

Fredags

I fredags hängde jag med Perc. Vi skulle vara nyktra eftersom vi båda skulle upp tidigt & jobba under lördagen. Men det hindrade inte oss från att ta ett glas vin. Jag älskar sånna där kvällar, då man bara sitter lugnt & stilla, snackar & bara myser liksom. Det är myyyyycket bättre än att bli pissfull & bege sig ut på stan & svina.
Jag tror att jag har blivit gammal...



Ercan äcklade sig lite med hv-tröjan. Euuuw.

Underbara dag =)

Idag har jag & Belliz haft en riktigt underbar dag. Först hämtade jag henne vid 11. Sen begav vi oss mot hamnen & käkade lite glass. Jag hade hoppats på mjukglass doppad i choklad, som dom alltid hade på Karamello när det fanns i stan. Men det hade dom ju förstås inte, så det fick bli en sandwich. Sen satt vi där på uteservering i någon timme & sola & snacka skit.

Sen blev vi lite hungriga & drog till turbo för att käka oss lite feta. Riktigt mumsigt var det.

En extremt underbar & slapp dag!


Bellan =)


Vilken mat är vems? haha.


Tjaaaaaaa!

Våååår =)

Nu är jag typ nyss hemkommen från en extremt trevlig promenad i vårvädret med Ercan. Jag är så himla glad för hennes skull & hennes bravader i Jönköping. Jäkligt gött för henne!
Vi har planerat lite under vår promenix, typ hennes födelsedag & valborg osv. Alltid kul att smida spännande planer.

Nu ska jag åka & hämta Cim. Vi ska se på film. Han kommer förmodligen tvinga mig att se på Gladiator. Blandade känslor som sjutton inför att se den filmen... Men jag hoppas för hans egna skull att den är bra!

Karnevalborg i Uppsala

Nu ligger jag här & funderar över Valborg... Jag funderar stenhårt på att sticka till Uppsala & gå på Karnevalborg. Det kommer bli ett grymt drag där med extremt feta artister & det var fasen länge sen som jag var på ett gig. Saknar verkligen livemusik!
Det värsta är att dagen efter, 1 maj, så är det ju planerat att jag & Malin ska flytta in i lägenheten. Men jag hoppas verkligen att vi kan finna en lösning på det. Jag spyr när jag tänker på att fira Valborg i Motala. Det tänker jag banne mig inte göra. Jag vägrar.


.

Idag har jag verkligen varit en duktig människa. Jag gick upp hyfsat tidigt, gjorde klart allt på kontoret & förut lagade jag mig min egen mat. Haha, herregud vad jag inte har höga krav på mig själv längre. Men så kan det gå om man har gått & blivit lite lat, jag ska bättra mig.

Jag är rejält sur över att jag kommer missa returmatchen mellan Barcelona & Arsenal idag. Fan att jag inte har den rätta kanalen. Fan fan FAN!!!

Aja, nu ska jag & Cim åka & sola. Det var länge sen, så nu måste vi bättra på brännan lite.

heeey

Så jäkla gött att Linköping vann i Cloetta Center igår. Nu är det match igen. Fast det ska faktiskt till mycket slit från Linköpings sida för att gå vidare till finalerna eftersom Djurgården har 2 raka hemmamatcher. Men det är fortfarande fullt möjligt. Lhc kan göra vad som helst ska ni veta.

Nu håller jag på att göra mig redo för att åka ner till kontoret. Jag har lite halvont i magen idag, annars hade jag varit på plats tidigare.

Förövrigt är min familj i Stockholm måndag-onsdag. Det känns både skönt & helt förjävligt. Jag vill inte sova ensam i ett stort hus, det är riktigt scary.

baaaajs

Både idag & igår har varit 2 riktiga skitdagar. Fan va jag hatar sånt här. Känner mig lite hängig, deppig liksom.
Vill bara sova bort det, men jag kan ju fan inte ens sova. Vad är det här för trams? Jag känner inte igen mig själv när jag blir sån här.
Nu ska jag sätta på en film & tycka synd om mig själv.

Samuel 10 år!

Grattis Samuel Landestorp på 10-årsdagen!
Jag älskar dig mer än någon annan på denna planet! <3




Pissdag

Idag har verkligen varit den största skitdagen någonsin. För det första så kunde jag knappt inte sova inatt, var sådär lite halvorolig & varmt & äckligt. Sen upp klockan 6 & morgonhumöret var riktigt illa...
Sen jobba 8-16. Fyfan vad rövknullade vi blev hela jävla dagen. Stackars mig & Moa som inte kunde äta på hela dagen. Vi hann inte ens slänga i oss en halv fralla, då är det mycket att göra vill jag lova.
Och sen som grädden på moset eller vad sjutton det heter så förlorar Linköping mot Djurgården. 
 
Nej, usch, detta är n värdelös dag. Oså ska vi festa ikväll också. Det lär bli intressant att se hur mitt humör kommer att vara efter några öl.

Ercan the blogger!

Åh, världens bästa Ercan har uppdaterat sin blogg igen. Det gillas megamycket!!
Oså har hon skrivit massa gulliga saker om mig också, det gillas självfallet ännu mer. Haha, fortsätt blogga på nu Ercan. Håll ångan uppe! Det kan bli något mycket bra utav detta känner jag.

Checka Ercans blogg, den finns under mina "länkar".

RSS 2.0