Becca is still alive

Jag överlevde flygturen, helt sjukt men det gjorde jag. Här kommer jag nog att vara full varje dag. Vafan, ölen o spriten är ju liksom gratis. Då måste man ju passa på. Har varit på en o samma bar två kvällar i rad nu o måste säga att den där achmel är riktigt het. Ska dit varenda dag nu. Vafan tror ni? Muuums.

Hejdå Sverige!

Såååå. Nu var det slut på det roliga. Nu ska jag lämna trygga älskade lilla Motala.
Nu är jag såpass nervös att jag är spyfärdig, men det är bara början. Senare sen på flygplatsen så kommer jag bli icke-kontaktbar, gå omkring i cirklar, kissa stup i kvarten, kallsvettas & vara allmänt deprimerad. Nää, fyfan vad jag hatar det här.

Kommer sakna er alla här hemma jättemycket! Älskar er!
Pusspuss

Det börjar dra ihop sig

Nu har jag sagt farväl till mina älskade små stjärtungar. Om typ 4 timmar beger jag & la familia oss ner till Götet.
Fyfan, vad jag har panik över denna flygresa. Jag är helt ärligt övertygad om att jag kommer dö, låter kanske larvigt, men det är så jag känner.
Jag tänker iallafall inte ens försöka mig på att sova denna natt, det kommer ändå inte att gå. Jag blir för orolig natten innan en flygresa, ligger ändå bara i sängen helt klarvaken & vrider & vänder på mig hela tiden.

Men men, tar jag mig fram levande till Turkiet så ska jag iallafall ha det asgött & leva som en kung.
Kommer dock sakna mina älskade vänner meeeeeega mycket. Har ju fan panik över att lämna er redan.

Skriver nog ett inlägg till innan jag åker hemifrån (om några timmar med andra ord).
Kan tänka mig att det kommer innehålla en hel del dödsångest & att jag älskar alla. Haha, jag blir ju så vek & svag av denna sortens påfrestning alltså.

Jag ska dö full & lycklig

Just nu håller jag på att packa resväskan eftersom jag åker till Göteborg inatt & flyger till Turkiet någon gång under morgonen.
Jag har redan drabbats av flertalet panikattacker. Värst var det inatt när jag inte kunde sova bara för att jag föreställde mig själv dö i en flygolycka. Låg & tjatade på Malin halva natten om att jag skulle dö, tillslut orkade hon inte lyssna på mitt "trams" längre & somnade. Men då väckte jag henne & fortsatte gagga om att jag skulle dö.
Det finns fan inget värre än att flyga, det är så jävla vidrigt. Imorn ska jag dricka öl heeela morgonen för jag tänker banne mig inte dö nykter & skräckslagen.

Misshandlad

Mina vänner är verkligen snälla som misshandlar stackars lilla mig. Min kropp är helt täckt utav blåmärken, vääääldigt sexigt.


Detta blåmärke har Räka åstadkommit. Han puttade mig så att jag ramlade & slog mig på asfalten.


Min arm är helt mörbultad efter att Cim har suttit & nypt mig flertalet gånger.


Även mitt smalben är helt blått efter att Cim har sparkat mig.



Dessutom har jag två små blåmärken på min högra tutte. Den huvudmisstänkte är helt klart Räka, han har åstadkommit blåmärken där förr.

Gayporno

Igår skulle det egentligen bli en lugn kväll för mig, men det sprack som så många andra "lugna" kvällar.
Roligast igår var iaf när Räka & Cim kom ut ur garderoben. Spana in pussen på slutet. Naaaw, så gulligull.



Mina boys e gays

Just nu är Räka, Sälen & Cim på lägenhetsvisning. Haha, detta är så jävla kul. De 3 funderar alltså på att flytta ihop, i en 5:a ovanför videoett. Så gulliga dom är. Men gayvarning kanske ? Eller?
Naa, men helt ärligt. Om dom 3 flyttar ihop så kommer det bara gå utför. Det kommer bli craaaazy fester oså kommer de bli riktiga alkisar som dricker varje dag.
Men jag hoppas fan ändå att lägenheten är helt okey, så att de tar den. Då kommer det att bli en sjukt rolig tid framöver.

Lösnaglar

Köpte bl.a sånna här skitlösnaglar på H&M. Fy vad fula dom är alltså, fattar inte varför jag köpte dom. Ville väl testa på att ha långa naglar för en gångs skull. Men naa, jag gör hellre gelénaglar på en salong istället & lägger ner lite extra pengar. Detta ser ju bara fattigt & extremt fult ut, fan vad synd. Tumme ner.

Stan

Bellan ringde precis & väckte mig. Det känns fan som om att hon ringer & väcker mig varenda jävla dag. Jag hatar ju att bli väckt, men det är samtidigt bra... Vill inte sova bort en hel dag liksom.
Jag måste göra mig iordning bajssnabbt för snart ska vi träffas på stan. Lönedag idag & jag känner mig som världens lyckligaste. Nu ska jag iväg & köpa något skit, bara för att köpa.

Paybacktime

Jag har kommit på den utlimata hämnden på en viss människa. Jag känner att jag måste hämnas på ett vidrigt sätt, och jag har funnit den optimala lösningen. Mitt hemliga vapen är en extremt snygg kille som jag nyss upptäckte via en video. Nu ska jag smida elaka planer & utföra denna hämnd sakta men säkert. Wihooo jag är så jävla taggad.
Paybacktime it is baby.

Prutten

Konversation mellan "X´s" mamma & hennes kollega:
Kollega: Säg till henne att prova stolpiller mot mensvärken istället. Det verkar mycket snabbare & bättre, men hon kanske inte tycker att det skulle vara så kul att köra upp dom där bak...
"X´s" mamma: Äh, hon är ju så van vid sånna saker.


Turkiet baby!

Hit ska jag på söndag. Fy o fy vad jag längtar till poolen, rutschkanorna, hotellet & självfallet all inclusive :)
Jag ska ligga i min solstol hela dagarna & sippa på paraplydrinkar & känna mig som världens bästa människa.
Det är faktiskt första gången jag ser bilderna på hotellet & fy satan vilket jävla lyxhotell det är. Jag kommer verkligen stortrivas.


Läppförstoring

Nu har Bellan varit igång & opererat mig igen. Fast bara läpparna denna gången. Jaaa, tuttarna är real deal.
Haha, jag ser ju verkligen ut som en apa. Jag vill ju verkligen testa att förstora läpparna, men efter att ha sett denna bilden så borde jag skita i det. Nää, men någon gång i framtiden så ska jag fasen testa på att fylla läpparna lite, det försvinner ju ändå efter 3 månader så det är ju inget permanent.


Telefonera

Nu är jag precis nyduschad & klar, känner mig liiite fräschare än innan. Massa folk har ringt mig som idioter hela jävla morgonen, men jag har bara tryckt av. Sov ju föfasen. Så ska väl börja min dag med att ringa upp alla dom.

Annars vet jag inte vad som sker denna dag. Skulle egentligen ha solat med Belliz vid 12, men råkade ju sova för länge. 
Men men, nu ska jag ringa några samtal!

Hola Amigos

Shot

Linn & jag har precis tagit en shot, lakrits var det, göttgött.
Nu kommer det bara gå utför.....
Vi demonstrera lite hur det går till under shottens gång:


Fuck you, jag får shot, men inte du.


Sen blir jag helt mongad i skallen.


Jaa, halva shotten spilldes utanför munnen & rann nerför kinden.

Lillördag

Sitter här med Linn & dricker Sprendrups bright brew. Jävligt töntig öl med 50% färre kolhydrater, give me a break...
Ikväll är det ju lillördag & det ska självklart firas. Vi kanske blir utökat antal med 2 personer till senare, vilka det är säger jag dock inte. Som Linn sa, vi vill inte skapa "snack".

Senare blir det utgång så att man kan spela lite jack vegas, börjar bli spelberoende fan, inte bra.

Daddy loves me

Min pappa har panik över att jag tog med en väska med massa kläder till Linn & sa att jag skulle bo hos henne ett tag. Det har gått typ 12 timmar & han ringer & tjatar om att jag ska luncha med honom & mamma. Är jag älskad eller är jag älskad?

Linn fingerstjärtar

Befinner mig hos Linn nu, vi har sett på Desperate Housewives & ätit glass, krossad choklad givetvis.
Jag har med mig fetaste väskan hit med en massa packning, ser ut som om att jag ska vara här grymt länge. Men kommer nog bara bo här i några dagar. Åker ju till Turkey på söndag, så måste ju vara hemma & packa oså någon/några dagar innan.
Linn är så jävla äcklig, kollade nyss på henne & upptäckte att hon fingrade sig själv i stjärten, hålet alltså.

Krämbulle

Har man inget att göra på jobb så får man helt enkelt äta, finns liksom inte så mycket annat att sysselsätta sig med.
Sen om man vill ha lite extra kul så målar man läpparna med vaniljkräm & tar några kort.


Praktikanter

Precis hemkommen från jobb. Vi har fått en ny prao-elev där & jag kan inte uttrycka mig i ord hur mycket jag avskyr praktikanter. Dom är ju fullkomligt värdelösa. Dessutom snodde den lilla bruden min stol som JAG ska sitta på när det inte finns något att göra. Usch, hon gjorde mig verkligen så jävla förbannad & illamående.
Det enda som är bra med att ha praktikanter är att man kan bossa så in i helvete över dom. Det gillar jag minsann, dominant som jag är. Dessutom är dom väldigt rädda & lyder minsta lilla order, dökul faktiskt.
Men överlag är dom som sagt fullkomligt värdelösa.

Kanjang

Fy o fy vad jag aldrig någonsin ska överdosa cocillana igen i hopp om att bli frisk fortare. Jag känner mig ju helt äckligt jävla bakis idag, eller kanske inte exakt bakis, men ont i huvvet som fan.
Dessutom har jag megaont i halsen.
Nu dumpar jag cocillanan & älskar med Kanjang istället, han har minsann aldrig svikit mig.


Cocillana

Sitter här & knarkar cocillana som en jubelidiot. Jag har haft en jobbig jävla rethosta i flera dagar nu & det pallar jag inte. Hoppas cocillanan servar mig bra så jag blir av med hostan.
Har dock fått i mig alldeles för mycket måste jag erkänna. Men jag känner mig rätt go i skallen, så det gör inget.
Jag blir dessutom väldigt trött när jag dricker cocillana. Det är ytterligare ett plus eftersom jag ska upp & jobba om 4½ timmar.
Cocillana är kärlek.


Plastikkirurgi

Vet ni vad Belliz sysslar med när hon bara är hemma & är sjuk? Jo, hon opererar om mig för att se hur jag skulle se ut om jag var beroende av plastikkirurgi.

Haha, mina läppar ser ju helt mongo ut. Men näsan var ju inte så jävla tokig. Kanske ska göra om den då?

Badet

Haha, jag & Linn innan vi skulle bada igår. Fyfan, vad sexiga vi är.

Förövrigt är Linn jävligt äcklig att bada tillsammans med. Hon stoppar alltid vatten i munnen, sen spottar hon ut det i mitt ansikte. Så det det blev lite spottkrig igår mellan oss.




Bor hos Linn ett tag

Precis hemkommen.. Har sovit i Kimmos lägenhet med Linn inatt. Kimmo är ju i Dubai denna vecka, så pullan behöver lite sällskap. Det lär väl bli så att jag nästan flyttar in där nu & bor i en vecka. Vi gör ju så ibland, Linn & jag. Att vi flyttar in hos varandra & bor några dagar eller veckor, mysigtmysigt.
Fast idag hade hon möte med sin advokat kl.11. Så jag åkte hem sålänge, men snart kommer hon hit. Vi ska laga iordning lite käk, sen blir det nog att åka tillbaka lägenheten & göra något.

Film från igår

Gårdagen låg ungefär på denna övermogna nivå.
I denna video ska Stefan visa sin kuk eftersom den är så hiiimla stor, enligt honom själv. 
"Man behöver inte tända någon lampa för att se denna"
Haha, fyfan vad gårdagen var seriös.


Deckade på soffan?

Sådär, nu har jag sovit ruset av mig. Denna bakfylla har inte varit gullig vill jag lova. Det är spriten som gör det såhär förjävligt.
Igår när jag kom hem så gick jag tydligen in i vardagsrummet & deckade på soffan. Det är helt sjukt, för det har aldrig hänt tidigare. Jag går ALLTID upp på mitt rum & slänger mig i sängen. Men igår orkade jag nog inte ta den fighten med trapporna, antar jag.

Hem till Cim next

Nu ska jag & Malin ta bussen (kollektivtrafik?!?!?!) till stan & möta upp Räka & dom andra som är hemma hos Cim. Sen ska vi upp till hans lya & se på hockey, dricka öl & shotta jäger. Livsfarlig kväll med andra ord.
Senare blir det Hallen som vanligt!
Ska nog se till att träffa på pappsen på stan inatt, han är ju också ute & super ikväll, så att jag kan åka gratis taxi hem.
Denna kvällen kommer bli nice, men jag har en känsla av att jag kommer bli för full.


Härligt

Så, nu har jag sovit 2 timmar & ska snart iväg & jobba 9 timmar. Jag kommer nog att decka på förkröket ikväll.

Maskinens nya album efter det nya haha

Detta är så jäääävla elakt. Maskinen har inte ens hunnit släppa sitt första album (det kommer den 4 november). Oså för en timme sen så laddade de upp ett smakprov på deras nästa platta EFTER Boys II Men.
Fan, jag blir så sur. Men ändå så glad. Mina känslor spelar mig ett spratt, så att säga.

krääääääääk

Sitter hemma hos Räka med han, Malin & Cim. Vi slappar & snackar lite, trevligt trevligt. Men jag gillar nog inte Räka & Cim längre, dom bara anklagar mig för att vara ett dampbarn hela tiden. Å det är tacken för att jag tog med mig sjuttioelva tårtor, bakelser & mackor från jobb idag. Jubelidioter & otacksamma kräk.

Jag är snäll

Älsklingen Krille ringde precis & undrade om inte jag kunde luncha med honom. Även fast jag har fett mycket att göra innan jag ska åka till jobbet, så lägger jag det åt sidan för hans skull. Jag är nog universums bästa kompis.


Men!!!! i utbyte ska jag banne mig få sånt där serum att ha i håret på natten. GRATIS!!! okey?!

Öl

Jag har en platta öl liggandes i mitt rum. Detta är livsfarligt för mig. Jag kan verkligen inte ha öl hemma. Utan att dricka upp dom alltså... De senaste dagarna har jag med andra ord varit vardagsalkis & druckit 3 öl framför datorn varje kväll. Jag som är pank måste tänka på att SPARA dessa öl tills lördag så att jag kan festa på dom. Men frestelsen att dricka upp dom NU är fan så mycket starkare än någon som helst tanke på att spara dom.

Lång dag = bra dag

Det känns som om att denna dagen har varit jäkligt lång. Kan bero på att jag drog ut redan vid 12. Jag brukar liksom inte ens ha sussat klart vid den tiden i vanliga fall.

Efter att Bellan & jag gjort stan så drog jag till sporthallen med Malin, Räka & Cim. Jag & Malin simmade & grabbarna gymmade. Pappa kom förbi en sväng efter att han gymmat & checkade hur det gick för mig & Malin. Han tyckte att jag liknade en dränkt hund som inte kunde simma. "Ut med armarna & ta ordentliga simtag Becca, du drunknar ju snart för fan"
Även Räka & Cim skrattade åt mig, vaFAN är det något fel med min simstil eller?!?!?!?!!

Imorn är det fredag & Becca ska inte dricka, kors i taket. Anledningen är att jag jobbar lördag morgon, livet suger ibland. Men eftersom boysen + Malin också ska vara nyktra imorn så är min kväll räddad. (Vi kan låtsas att det är enbart p.g.a att de vill göra mig sällskap).

Stan nu

Nu ska jag & Bellan in till stan en snabbis. Vi ska sola & sen så ska hon hämta sina DC- skor.

Later fuckers!


Mod

Haha, jag diggar detta fett.


Boys all night long

Middagen med Räka var jättegod (kan bero på att det till slut blev jag som lagade den). Det lilla aset var ju tvungen att åka & sola med Cim just den tiden som han egentligen skulle varit hemma & lagat mat åt mig. *suck*

Efter käket så blev det fotbollstittande (en självklarhet) med Räka, Sälen & Cim. Bara hängt med boys idag, det är gött. Slipper man tjejsnacket, ni vet.

När matchen var slut skjutsade jag hem skogshuggaren Cim & sen åkte jag hem. Nu sitter jag här, läser blogg, dricker öl & har panik över att jag bara har 3 snus kvar.

General White for sure

Idag tog min stock General White slut. Jag köpte den på kryssningen, alltså den 17 september & idag är det den 14 oktober. En stock innehåller 240 snus (10 st dosor, innehållande 24 st snus i varje).
Med enkel mattematik har jag räknat ut att jag snusar ungefär 8,5 snus per dag. Jag blev verkligen positivt överraskad av dessa siffror. Eftersom dosorna alltid tar slut så fort trodde jag att jag snusade bra mycket mer. Men icke, icke!

Fast jag känner mig ändå lite dålig. Jag måste nog öka på det där, måste börja snusa mer. Måste börja leva lite farligare liksom.


Smink

Klickade ju hem lite smink förra veckan & igår kom det äntligen med posten. Men fan, minns ju inte att jag beställde hem såhär mycket. Det märks att jag hade mycket pengar som jag ville slösa när jag beställde skiten. Så jävla typiskt mig, när jag har mycket pengar så får jag panik & måste köpa 1000 onödiga saker bara för att få slut på pengarna.
Att jag tog tre foundations var ju helt okey, det går åt. Men nio ögonskuggor? Jag använder ju knappt ögonskuggor... Whatever.
Hela kalaset gick iallafall på 900 & det är jävligt värt för såhär mycket bra mineralsmink.

Världens bästa äkta make

Imorn jobbar jag mördarpasset, 14-19. Och neeeej, det är inte timantalet som är själva mörderiet. Det är att man jobbar de timmar som är de allra tråkigaste samt att man stänger. Fyfan va jag hatar att stänga.
Men jag har något att se fram emot iallafall, Räka ska bjuda mig på mat direkt efter jobbet. Herregud, vilken bra äkta make jag har.

OBS! Räka!!! Kom ihåg att jag kommer att vara tillbaka i Motala kl. 19.20 & då förväntar jag mig att maten är klar & står framdukad på bordet. PUSS!

'


Jag & Pärlan älskar varandra

Efter att inte ha sett sin på bil på nästan 2 månader blir man vääääldigt lycklig när man återförenas med den vill jag lova.


Mormors sockerkaka är god.

Under denna dag har jag än så länge hunnit med att gå på stan med Belliz & Linn. Men att gå på stan när man är pankare än pankast är inte mycket att hurra för. Man blir ju bara tjurig.
Sen drog vi till Donken & köpte mat & åkte hem till Räka & Sälen för att käka skiten där. Det var jättekul att träffa mina boys igen.

Nu ska jag snart dra till simhallen med Ercan & Malin. Vi ska simma i det där ljussimmet eller vad sjutton det heter. Efteråt blir det kanske solning?
Sen blir det att se på Desperate Houswives med Malin. Hon ska dessutom hjälpa mig med mina fakturor, för jag har ingen aning om hur man gör med sån shit.



Shopping

Jag måste ju självfallet visa upp shoppingen från Malmö/Köpenhamn, jag är ju så jävla nöjd med den.

  • En Warp tröja
  • En Nike tröja
  • En Etnies tröja
  • En asfet hiphop tröja (den med päls)
  • 2 st Ed Hardy trosor
  • Ett par Adidas skor (som står nere i hallen, orkar inte ta kort på dom)

Jag tror att jag har gått & blivit lite märkesbög. Men vafan, det är ju jävligt mycket bättre kvalité & det är så jävla kul att samla massa olika märken. Jag kommer dock aldrig köpa något äckligt från Peak eller något från de andra snobbmärkena. Nej, jag håller mig till min streetstil som förövrigt är så jävla sexig.


Vimmelbild

Åhh, kolla vad jag hittade på Irmas bilddagbok!
Vimmelbild från kryssningen. Jag antar att den är tagen från Far o Sons spelning, självfallet stod vi längst fram. Nu får jag massa flashbacks, fyyyy vad jag vill göra om det där. Nu måste jag snoka reda på fler vimmelbilder att glo sönder.


Becca in action

Jag är så förbannat duktig



Bilder från Malmöresan

Det blev inte alls många bilder tagna från denna resa. Här är mer eller mindre alla:


På tåget. "Haha, undra om man kan höra på musik genom näsan?"


På vandrarhemmet. Malin överstolt i sin nya tröja


Naa, har ingen aning om vad jag sysslar med.


Så puttinutti


I Nyhavn, Köpenhamn. Take away beer härjade. Tummen upp!

Hemma i kära Motala

Nu är jag back in town. Dessa 4 dagar som vi har spenderat i Malmö har varit helt underbara. Vi har träffat lite nya människor som var jävligt schyssta. Jag & Malin hade battle i att förnedra varandra i fredags & Abbe fick avgöra hur många poäng vi fick efter en "rond". Jag tror att hela battlen slutade oavgjort eftersom Malin avbröt den "innan vi börjar säga alldeles för hemska saker om varandra". Haha, det var nog tur det.

Igår var vi en sväng i Köpenhamn & shoppa samt besökte "hemlig ort". Jäääävligt fett ställe det där. Helt sjukt att man åker 30 minuter från Sverige & hamnar i en så fruktansvärd fet stad med många lagar som är så jävla mkt bättre än Sveriges töntiga skitlagar. Men men, vi är ju så jävla lagom & duktiga, fjaaaantigt & trååååkigt.

Hoppas att jag kan få lite bilder & någon film skickad av Malin ikväll som jag kan lägga upp här. Mycket text & lite bilder & filmer på sistone, ser ju inte alltför roligt ut.


Danmark nästa

Nu sitter jag o malin på tåget påväg till köpenhamn. Vi bestämde oss igår för att dra dit på natten o festa. Men efter sportbaren så blev malin matförgiftad o låg o spydde som en kalv hela kvällen, så det blev tyvärr ingen utgång. Men vi tänker ta igen det idag istället. Vi har redan druckit lite öl o sprit så nu är vi fit for fight! Bye sweden!

Horor?

När vi skulle betala för boendet så påpekade hon som hyr ut att vi inte får ta upp besök till rummet. Men hallå, vi bor inte ens i ett horkvarter denna gång?!

Malmö

Nu ligger jag här i sängen på vandrarhemmet i malmö och mobilbloggar. Jävligt nice vandrarhem har vi fått tag på med egen toa och dusch. Igår vart en asbra och slapp kväll med malin, abbe och leo. Vi satt i en park o bara snacka o drack lite bärs. Inga pengar spillda på krogen med andra ord, skönt. Ikväll har vi bokat bord på en sportbar där vi ska käka, förkröka o självklart se på fotbollen. Vi sket alltså i danmark ikväll, men kanske ska dra över dit imorn. Efter sportbaren vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Det blir kanske att dra på privatfest med abbe o leo. Annars kanske vi träffar tobbe eller drar ut eller ngt. Saknar alla mina babes back home!

Motala-Malmö-Köpenhamn

Snart åker jag & Malin ner till Malmö, wiiiie, jag är helt uppspelt.
Tåget går 18.02 från Mjölby oså är vi nere i Malmö runt 21.30. Blir att förkröka på tåget, sen checka in på vandrarhemmet, sen feeeeeesta.
Jag orkade inte packa igår, så ska väl göra det nu. Fan va jobbigt, jag får alltid beslutsångest när jag ska packa resväskan. Tur att min är så jävla fet så att jag får plats med mycket grejer.
Om typ en timme ska jag åka & säga hejdå till lilla räkskaftet. Han kommer sakna mig massor. Nu får du ingen kramkamrat på en hel helg döh, lilla plutten.

Imorn ska jag & Malin bege oss över bron, till pölseland, dejligt! Det är ju VM-kvalmatch mellan Sverige & Danmark där imorn så det kommer att vara proppat med folk. Hoppas man får träffa på några heta fotbollshuliganer. Muuuums


Såhär jävla taggad är jag inför denna resa!


stress

Idag är mitt schema jävligt tjockt. Stressigt som satan, har massa saker som måste göras:

  • Hämta ut mina kläder på Maxi
  • Stan & träffa Malin
  • Feelgood & träna med Josse
  • Boka tågbiljetter
  • Boka vandrarhem
  • Packa inför Malmöresan
  • Städa rummet (mamma & pappa tjatar hål i huvet på mig)

Tur att jag diggar stress ganska mycket, det är då som jag verkligen får saker & ting gjorda & blir sådär självbelåten som bara jag kan bli.


Världens lyckligaste!

Från att ha haft en kass morgon till att bli världens lyckligaste människa är inte dåligt!
Min stulna & sönderkörda bil blev färdigreparerad idag. Så imorn åker jag & Malin till Malmö för att hämta den.
Vi ska stanna i Malmö över helgen & festa lite. Sen på måndag drar vi till bilverkstan & hämtar min älskade pärlan.
Dessutom har jag fått min nya Ed Hardy mobil idag också OCH mina kläder som jag skickat efter.

Livet blir inte så mycket bättre än såhär, fan va LYCKLIG jag är!!!!!!!!


Morgontemperament

Igårkväll gick jag & la mig kl. 11. Det är nog de tidigaste som jag gått & lagt mig på flera månader. Jag var så självbelåten & stolt där jag låg i sängen. Efter ett tag märker jag att det är omöjligt att somna, så då tvingas jag läsa min värdelösa bok som inte är annat än värdelös. Men jag vart aldrig trött, så jag fick minsann läsa en jävla massa kapitel. Släckte lampan runt 2 & somna vid halv 3 någon gång.

Oså är man uppe såhär tidigt på morgonen, jaaa, det är jättesynd om mig nu.

Och till råga på allt så har jag haft en helvetesmorgon. Skaffa aldrig två väckarklockor säger jag bara. När man är nyvaken & förvirrad är det nämligen mycket enkelt att blanda ihop dessa & slå & ha sig på den ena för att man bara vill att den ska hålla käften. Sådär håller man på i kanske 30 sekunder, innan man listar ut att det i själva verket är den andra väckarklockan som skriker & har sig, högre & högre för varje sekund som går.

ÅHHH, nu är hela min dag förstörd.

S.G

Jag bah: Becca L
Han bah: Becca, VEM?!:O

2 tumörer

Jag har så förbaskat ont i huvet samt mitt högra ben idag. Med andra ord så har jag 2 tumörer, en i huvet & en i benet.
Shaaaayze, hur många livsdagar har jag kvar ?

...

Nu har jag precis kommit hem från stan. Det blev en fika med Linn & Alex innan jag klippte mig. Håret blev rätt kort, som jag redan innan hade anat att Krille skulle göra det. Det kommer att ta ett tag innan jag vänjer mig, men så småningom kommer jag att göra det.
Efter klippningen så luncha jag & Krille på Ercans jobb (Chill out). Det var jättekul att träffa henne igen, det var ju ett jävla tag sen sist. Vi hann iallafall göra upp lite planer till helgen, fiiiiinfint.

Nu ska jag strax åka iväg till jobb. Är la hemma runt halv 8 igen.

baaaaaaaaaajsbajs

Krille the frisör

Jag var uppe redan 8.20 imorse, det är grejer ni. Syster fick väldigt mycket fina kläder i födelsedagspresent, hon blev nog glad.
Snart ska jag ringa baby på salongen & se vilket klockslag som han har tid att klippa mig idag. Det känns lite halvjobbigt att klippa sig eftersom mitt hår är rätt bra just nu, det är liksom varken för kort eller för långt, det är PERFEKT!
Dessutom var det väldigt länge sen jag klippte mig nu & Krille kommer misshandla mig när han ser hur slitna mina toppar är. Ja, livet suger ibland.


Har saknat dig baby <3

Grattis syrran!

Idag fyller min lillasyster 16 år. Wohoo du börjar bli stor nu, din lille skitunge.
Imorn (eller idag eftersom att kl. är efter 24.00) så kommer vi in till dig med paket & frukost på sängen, mysigtmysigt. Dock får du inget paket av mig haha. Fy satan, vad elak jag är som inte hunnit med att köpa något. Men under dagens gång så ska du få något fint, det lovar jag.

Grattis Frida!!


Fotosession

Dagen med Belliz har varit helt underbar, vi har haft förjävla kul. Att ta lite seriösare bilder är inte så jäkla fel, ska jag säga er!
Vi har fått vääääldigt många fina bilder.
Slänger in några av dom:


      

  


Ögonbryn or no ögonbryn ?

Läste precis Bellans blogg & upptäckte en så jävla rolig grej. Spana in denna bild ,som förövrigt är från 2007, ser ni vad jag ser ?
Belliz har sjukt aggressiva ögonbryn 
Becca har inga ögonbryn överhuvudtaget

Det va ena jävla starka kontraster niii!


Modeller fifan

Sådär nu har jag äntligen lyckats pallra upp min stjärt från sängen.
Idag ska jag först till Bellan. Vi ska ta en jävla massa bilder med hennes brorsas systemkamera, niice. Vi kommer att få jättemånga snygga bilder på oss som vi sen ska använda till lite olika grejer, lite hemliga grejer....
I vilket fall som helst så ska det bli fett kul, alla brudar gillar ju att ha fina bilder på sig själva. Dessutom ska vi göra lite klädombyten & shit så att vi får lite mer varaiation i bilderna.
Yeeeeey! :D



Duschat

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Var verkligen tvungen att ta en svalkande dusch efter att ha sett den magnifika videon. Dock är jag fortfarande helt uppspelt, skulle verkligen behöva en svalkande öl att kompensera med den där duschen.
Nu ska jag spendera min kväll med att titta sönder videon & njuta! 

ciaaaao

VIDEON ÄR SÅ JÄÄÄVLA SLÄPPT ! :D

Yeeeeey, ÄNTLIGEN!!!!!!!!
Nu är videon släppt!
Im in loooooove & överöveröverlycklig


Belliz gästbloggar!

Tja tja bitches!
Belliz här! Tänkte gästblogga lite medans Becca fixar sig=) Just nu väntar vi på att Malin ska komma så vi kan dra iväg på streetdancen! Ska bli fett kuuul! Kollar igen massa roliga bilder från när vi var i Lysekil! Haha faan vilka minnen alltså..Denhär bjuder jag på! Och Becca då:P haha



Street Dance soon

Nu sitter jag & Belliz här hemma hos mig & glor på lite youtube-klipp. Vi har upptäckt mycket intressanta grejer kan jag lova!
Snart kommer även Malin hit & då bär det av till vårt första street dance pass. Shit va kul det ska bli!!
Ni som sett videon på facebook vet ju om att jag & Malin har tjuvtränat lite, haha.

Jag tycker om ketchup

Nu ska jag & syrran hem till vår älskade farmor & äta mat. Det blir ketchup med makaroner & köttbullar. Yummie!


Farmor & jag Julen 2007

Hyttliv del 6

Kom på att det var ett tag sen som jag laddade upp ett "Hyttliv-klipp", så då gör jag det!


På höjden av klanthet

Nu har jag lyckats ännu en gång. Jag har använt silvershampoo & har numera lila hårtoppar. Igen. Varför är jag inte ens förvånad?

Denna gång är det dessutom mycket värre än förra gången jag gjorde detta misstag. Men whatever, jag orkar inte ens bry mig.

 


Yey

Gårdagens fylla kan enkelt jämföras med fyllan från kräftskivan. Liiiite för mycket sprit åt folket, men kul!
Ni som fattar, ni fattar. Ni som inte fattar, ni fattar inte.
Det har även läckt ut ett videoklipp på Facebook innehållande när jag & Malin dansar med vapen. Jag ska strypa Räka när jag ser honom.


Fernet dödar

Nu är jag bakis igen. Men fan va värt det är, för jag hade förjävla kul igår faktiskt.
Roligast var när vi lura i Räka & Cim varsin Fernet. Cim vart så full att han blev utslängd. hahaha. DET var jävligt kul kan jag säga er.
Dessutom var vi VIP igår på Hallen, men det va jättetråkigt att vara VIP. Det ska jag minsann aldrig vara igen.

Cim Edvin

jahopp, nu sitter jag  o cim edvin bredvid varandra,  myyyysigt. Helt o hållet i mörkret, men vi diggar det!
När fan ska vi börja hångla?? hahaha.
muuuuuums

Fernet Stock

Malin & jag tog precis varsin shot Fernet Stock, fyfyfyfyfyyyyy vad det var det vidrigaste jag smakat i hela mitt liv.
Båda två spydde i Malins papperskorg, & jag spyr faktiskt ALDRIG. Fattar ni då att Fernet Stock är det vidrigaste som finns eller ?!?!?!!!!! jubelidioter.
Denna flaska är inköpt från tjeckoslovakien.

Nu är det absint på G. Fyfan va vi är på ikväll.
Vi syns nog inte imorn bitches!!!



Grattis Zlatan!

Innan jag glömmer bort det igen så måste jag ju självfallet gratta Zlatan på födelsedagen.
GRATTIS ZLATAN 28 ÅR!


Hallen ikväll

Nu sitter jag & Malin hemma hos henne & har fått för oss att vi ska banne mig dricka ikväll. Knäppt första ölen & hällt upp en grogg. Ligger ju lite efter, så idag måste vi ta till spriten för att uppnå vårt mål.
Ska möta upp Räka, Bellan & Cim utanför Hallen sen. Helt ärligt så är det faktiskt boysen som tvingat oss att dricka ikväll... Och vi är ju så tama, så självklart lyder vi.

Godkväll!


Stolt

Jag är så fruuuktansvärt jävla stolt över mig själv idag. Jag har nämligen inte tagit en ENDASTE snus på hela dagen.  Jag är så jääävla bra. wihuuuu!

Nu ska jag åka & käka på med eller utan med Malin, nachotallrik for sure. Efter maten kommer jag att stoppa in den där välförtjänta snusen under läppen & bara njuuuuta.

Ed Hardy

Mycket snart är denna telefon min. Åhhh, jag älskar den redan megamycket. Av tre mycket enkla anledningar: Den är Ed Hardy, den är guld på baksidan & jag kan redan hantera den eftersom Malin har en sådan (fast en blå, väldigt ful, självfallet inte Ed Hardy).
Jag har ju redan en Ed Hardy-rattmuff & nu ska jag införskaffa mig en mobil. Herregud vad jag matchar. I´m sooo right.

 

 


Sprit

Igår när jag hade druckit lite för mycket förbjuden sprit så råkade jag slå Räka & Cim. Jag var så fruktansvärt upprörd över att dessa klantskallar hade missat bussen hem från kryssningen.
Det va en jävla massa trassel med det där & jag vart jävligt orolig. Sen när de väl kom hem så utbyttes ängslighetskänslorna till ren ilska. Det första jag gjorde när jag kom innanför Räkas dörr var att springa fram till Cim & ge han en lavett, för att sedan utdela en till Räka också. Herregud, jag blir verkligen aggressiv av att dricka sprit. Nu ska jag sluta dricka den där skiten & hålla mig till den älskade ölen.


Nya Singeln

Detta är såpass bra att jag blir tjutfärdig. Maskinens nya singel, mycket möjligt att den är det bästa som grabbarna gjort hittills. Detta är musik.
Fyyy vad jag längtar efter att få se videon.
 

bakis

Usch, idag är jag så bakis att jag vill självdö & det är en fucking fredag. Varför festade jag på en jävla torsdag?
Linn & jag var såpass fulla igår att vi gick upp på scen & sjöng karaoke, Aqua - Barbie girl. Herr-e-gud !!!
Men kul hade vi iaf, det ska gudarna veta!

Till Anna Anka

Detta är en hälsning från oss till Anna Anka;
Vi tjejer vill också få njutning, vi vill inte bara utdela. Så om vi ska ge avsugningar varje morgon, vill vi ha ett litet slick på pullan. Eller ett knull, youre choice.


Ööööl

Nu ska jag sticka hem till Linn & Kimmo. Vi ska dra en smygstart på helgen med lite öl & sprit!!!
Senare runt 12 kommer boysen tillbaks från kryssningen & då ska jag hälsa dem välkomna hem igen. Det blir väl att dra en sväng till Hallen & spela lite samt ta en bärs. Livet blir liiiiite roligare med alkohol i bilden, javisst.

I´m out.

Getingas

Idag har jag hängt med Bellan. Vi har vart & shoppat en jävla massa på Star Felizias, gött äre. Sen drog vi vidare till Turbo & käka en dagens.
Efter det blev det att åka & sola på Sun4U. När vi stod där på parkeringen så var det en galen geting som började jaga oss!!! Vi vart groteskt "flickiga" & sprang omkring & skrek som två hysteriska jubelidioter. Men den där getingrackaren gav sig aldrig. Så vi hoppa in i bilen igen & skulle "gömma" oss. haha. Vad händer inte då? Jooooo, getinghelvetet har ju självklart hunnit in i bilen den också. Herregud, vi blev helt förstörda av skräck där ett tag & sprang åtskilliga varv runt på den där parkering & skrek som stuckna grisar.
Folk som såg oss måste ha trott att vi blev tappade i marken som spädbarn.


Svinis!

Min syster har svinis, heeeelt sjukt. Hon hade 40 graders feber inatt & svimmade på toaletten. Som tur var hörde pappa henne skrika & därefter ett jävligt hårt duns i golvet. Så han fann henne & bar ner henne till deras säng.

Jag är livrädd. Jag hatar svinis. Jag kommer att bli smittad & jag kommer att dö.

Men just nu hoppas jag att syrran kryar på sig & blir frisk!!




Maskinen - Dansa med vapen

NUUUUUUUUUU HAR JAG HITTAT DEN OCH DEN ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA BRA.
JAG ÄR HYPNOTISERAD.


DANSA MED VAPEN!!

Idag är det ingen vanlig dag må jag säga!! Idag händer det som jag har väntat på ett jävla bra tag. Vet ni vad jag menar? Nej, det gör ni inte. Men jag ska berätta!
Maskinen släpper en ny singel som heter "Dansa med vapen" ! Wiiiiiiiiiiie.
Dock har jag suttit här nu i en halvtimme & letat efter den, men finner den inte. Den har alltså inte blivit släppt ännu, men någon gång under dagen kommer den att släppas :)
När jag hör denna nya låt samt ser videon så kommer jag att bli helt borta & som satt i trans, det vet jag redan nu. Men det är niiice.

Äntligen är denna väntan över & snart kommer även albumet, muuuums.

Mår så jäääävla bra

Räka ringde nyss & meddelade att allt är lugnt på kryssningen. Sälen har deckat. Räka & Cim sitter i rökrummet & ska snart dra några shots. Sköööönt, nu kan jag sova gött inatt :)

Själv sitter jag just nu & kuckilurar med en öl, carlsberg. Fy satan så fint det är. Firar att jag har några dagar ledigt från jobb! Fy & fy vad jag kommer att få sova ut, flera dagar i rad. Åh, jag är en lycklig människa.

Dessutom har jag fått väldigt goda nyheter om min bil idag. Jag får åka ner till Malmö & hämta den om 1-2 veckor. Reparationerna kommer att gå på dryga 50 000, tur att jag har helförsäkring & inte kommer att behöva betala ett shiiit, förutom självrisken såklart. Just nu känns det ändå rätt bra att min bil blev stulen haha. Jag menar: jag får splitter nya däck & fälgar & den blir omlackerad & massa andra småfinesser som ska bytas ut eller förbättras. Jaa, fasen så fint livet är just nu.

New York Yankees bitches!

Nu har jag även klickat hem denna överheta jacka. Shit, jag har kommit in i värsta shoppingmoodet. Detta är inte bra för min ekonomi. Nu måste jag lugna ner mig, men jag kan inte. Jag måste köpa några fler adidaströjor.
I´m unstoppable!!


RSS 2.0