Cambilder javisst!

Såhär såg jag ut i förrgår förövrigt om ni ville veta höhö



Nice dag!

Idag har Beccis jobbat 8-16 som vanligt. Riktigt bra dag på jobbet. Jag har känt mig som superwoman två dagar i rad nu, jag är så jävla pigg!
Direkt när jag kom hem från jobb var jag helt hypad, var tvungen att bli av med all överskottsenergi så bestämde mig för att städa. Dammsög hela lägenheten, var extremt noggrann. Varenda liten smula, varenda litet dammkorn är nu borta. Sen tog jag fram moppen & tänkte våttorka, men då loggade min lilla turk in på msn. Så det blev en dejt med honom över nätet. Haha, det är fasen sjukt kul att cama alltså, har inte gjort det på flera år. Men men, det är så man får hålla kontakten när man bor typ en miljon mil ifrån varandra. Fan va det suger, jag är verkligen i behov av mys alltså.

Nu ska sexiga Olle sjunga i Idol, hoppas han rockar sönder allt & alla, den charmige gotlänningen!

Superkväll! =)

Har haft en extremt bra kväll. Klockan 18.00 drog jag, Cim, mina föräldrar & Janne på speedway. Vi satt på VIP:en & göttade oss som fan. Först fick vi tvärgott käk; schnitzel med potatisgratäng, mumma!
Det var den första speedway-matchen jag någonsin vart på. Säger man matchen förresten?! Iallafall så var det skitkul, riktigt underhållande sport. Jag som alltid har hånat all motorsport förut, fy skäms på mig.

Sen kom vi hem runt 21.30, lagom till andra halvlek av Ajax-Milan. Zlatan räddade Milan från en förlust, han är kungarnas kung den där mannen.
Älskar förövrigt när matcherna tar slut & Zlatan kastar av sig tröjan & dom filmar hans sexiga kropp, miiiijau alltså. Världens isärklass hetaste kropp. Så ska min framtida man se ut! :) 


Ganska gammal bild, nu är han ju större. Men fy o fy vad snygg han ääääär!


Mot farmor!

Sådär, nu har jag precis gjort mig iordning; pallat dra mig upp ur sängen, duschat & klätt på mig. Snart bär det av mot farmor för att träffa henne igen + käka lyxfrukost. GUD, vad gott det ska bli!
Sen ska jag till kontoret där ett ton av pappersarbete väntar på mig. Att ta ledigt i 2 veckor från kontorsjobb är fan inte lätt, man måste jobba dubbelt så hårt när man kommer hem. Fyyy.

Nu ska jag hoppa in i bilen & dunka Seytan & Beautiful life <3


ciaaao

Serdar Ortac - Seytan

Fy farao vad jag älskar denna låt alltså. Turkiska låtar är så äckligt jävla bra, myyyycket bättre än svenska.
Dessutom har bruuuschan lärt mig & Martina lite av texten. Det är fruktansvärt nice!
Lyssna, lyssna, lyyyyyyssna! :D


Old pics

Idag har jag avklarat första arbetsdagen på ca: 2 ½ vecka. Det var kul att träffa mina stamkunder igen, dom hade saknat mig massor sa dom. Det var gulligt av dom tycker jag, då blev jag glad! :)
Kul att träffa min kollega Anki idag också, vi har skvallrat massor till varandra idag. Hon om vad som hänt på jobbet medan jag var borta & jag om vad som hände nere i Turkey, riiiiktigt skojsiga samtalsämnen. Älskar att Anki är som en ungdom i skallen alltså!
Efter jobbet åkte jag hem, packade ur min resväska & kastade ner allt som skulle tvättas i plastkassar. Nu befinner jag mig hemma hos mina föräldrar & tvättar allt. Shit vad skitiga mina kläder är, massor sand & spilld alkohol m.m.
Tittar igenom gamla roliga bilder på pappas dator. Tänkte bjussa på några, de är typ minst 5 år gamla.


På min farbrors bröllop uppe i Härnösand. Älskade lillplutten Samuel, jag & Linn. Tiden innan jag fick tandställning. Haha, mina tänder var minst sagt helt fucked up.


Jag iförd stallkläder & syrran. Hahahahaha hon ser så exxxxxtremt jävla rolig ut, jag dör!


Kroatien -05 tror jag att detta var?! Haha, herregud vad jag skäms över hur jävla FET jag var. Tacka gud för att jag flyttade hemifrån när jag precis fyllt 16 & inte orkade laga mat.

 
Haha, palla fjortisperioden då man skulle pussa/hångla med allt som kom i ens väg. Tjejer; för att få uppmärksamhet. Killar; för att det var coolt att hångla med så många som möjligt under en kväll. Ueek.


BK Zeros<3 Jag är tredje från höger längst ner & Linn är tredje från vänster längst upp! Saknar fotbollen som fan!


Saknar Alanya.

Jag har verkligen varit totaldepp sen jag kom hem från Alanya. Jag saknar stället & alla människor något extremt. Dessutom levnadssättet därnere - inga problem, inget ansvar, ingen press. Man njöt liksom bara, träffade nytt trevligt & glatt folk.
Har snackat massor med Martina idag & hon känner exakt samma sak. Vi har faktiskt snackat om att köpa en flygstol & åka ner dit igen. Flygstol tur & retur är ju billigt, så man behöver ju liksom inte spara pengar. Men men vi får se, lite svårt med våra jobb oså...

Dock är det väldigt kul att träffa alla mina närmsta vänner igen, ni är fina ni.
Men fy o fy vad jag inte vill återgå till alla gamla vanliga rutiner igen, sånt kräks man ju på.




Jag vill sitta på vår balkong i Turkiet & bara vara såhär äckligt jävla lycklig igen!


Alanya


Första natten. Vi hängde på Gurkan & hans polare till stranden för ett nattadopp efter krogen.

Tequila sunrise!!<3

Emanuel & Fredrik

Poolen :)

sola sig lite!

Ozzan & Tiiniie


Den enda nyktra dagen!

Kukduk.

Varje kväll gjorde vi ett stopp på Panderosa & tog ett glas vin. Personalen var guuld där<3


Vaknade upp i "Frejs" lägenhet en morgon efter en helt sjuk kväll. Haha vi var fortfarande extremt fulla där på morgonen.


Älskade bruuuuschan :)

Umit & jag. Fina askim! :)

Umit :)

My brother from another mother & Martina :)

Sista partydagen =(

Sista partydagen i Alanya idag. Fyfan. Mår skit över det. Vill verkligen inte hem, Sverige är så jävla tråkigt. Allt är så jävla lagom, jävla mellanmjölks-svenssons liksom.
Jag & Martina har verkligen skapat oss ett liv härnere under dessa 2 veckor. Vi har fått så himla mycket nya kompisar så det är sjukt. Allt är verkligen guld. Bästa semestern ever!

Men men, jag saknar alla därhemma också, självfallet!
Men hade hellre velat att alla kom hit, så jag slapp åka hem.

Love you folks!

Im in Alanya bitch! ;)

Tjeeeeena mina små bebisar!
Nu har det gått en vecka & en dag av vår resa till Turkiet. Fett fort har allt gått, det är helt sinnes. Vi har det så grymt jävla överfett här alltså. Brukar vanligtvis få sjuk hemlängtan när jag är utomlands, men denna gången känner jag inte ett skit. Eller jo, jag känner att jag verkligen inte vill hem.
vad har jag att komma hem till liksom? Motala? Buuuuuuuuuuull. Fyfan va tråkigt.

Just nu sitter jag & babyboo på balkongen, dricker lite öl & vodka o sånt. Sen ska vi vidare till Zorro, dricka gratis drinkar+tequila+shots. Sen till en annan bar bredvid & göra samma grej där. Sen till Panderosas & slutligen ner till hamnen där alla nattklubbar är. Vi kommer absolut spendera mest tid på Havanna Club, det är det fetaste stället jag någonsin varit på!

Älskar & saknar er, mina kära vänner! Puss puss

Mår skit!!!!!!!!!!

Fyfan, nu börjar det verkligen närma sig.... Känner att panikångesten börjar komma krypandes. Fyfan, vad jag hatar sånt här. Jag vill inte flyga!!!!!
Senare sen på flygplatsen kommer jag ha både panik- & dödsångest. Inte sådär jättesnälla känslor alltså.
Usch, det pirrar verkligen i min mage alltså, och inte på ett trevligt sätt. Jag mår skit & det kommer jag få göra hela jävla denna dag. Jag fruktar för mitt eget liv just nu. ÅH!
Varför utsätter man sig själv för sån här psykisk press egentligen? Just nu känns inget värt.
Dock vet jag att när jag kommer fram till Alanya inatt så kommer allt att kännas så jävla bra. Jag kommer vara så grymt lycklig!
Nu ska jag ta itu med denna känslokarusell & hoppas på det bästa.
Älskar er, mina kära vänner. Kommer verkligen att sakna er!
Nu ska jag inte hålla på att ta farväl & grejer som jag alltid brukar göra här på bloggen när jag ska flyga.
Jag säger bara "Vi hörs!".
Ha det bäst, för det ska jag ha!

PUSS!


Där ska vi bo, typ 50 meter från den underbara kleopatrastranden! :)

1 dag kvar...

Imorgon vid den här tiden kommer jag vara så ävkligt jävla nervös. Då är det bara ca 2 timmar kvar innan jag ska hoppa in i bilen i riktning mot Arlanda. Fy fan, om 36 timmar sitter jag på det där jävla flyget & mår skit. Alltså jag kan verkligen inte beskriva med ord hur mycket jag verkligen avskyr att flyga, jag är livrädd.
Men men, sen på lördag när vi är framme i Alanya & ligger & sippar på en drink på kleopatrastranden i 35-gradersvärme så kommer allt att vara så sjukt värt. Jag kommer vara världens lyckligaste.

Nu måste jag göra mig redo för lite jobb, sen måste jag fortsätta packa & greja, det blir en stressig dag idag!

Belliz e tröööög.....

Håller på att lära iq-befriade Belliz hur man lägger upp videoklipp. Så nu tog jag bara ett gammalt random.

yääy

Igår satt jag & Linn hemma i mitt föräldrarhem & kollade på fotbollen. Sverige vann & Zlatan var bäst på planen. Kanonmatch med andra ord. Jävligt kul att titta på den med min lilla pappi också förövrigt!
Sen vid 11-snåret drog Linn hem & jag drog till bowlingen. Jävligt skum kväll med en jävla massa nya ansikten, men det är alltid roligt att träffa nya människor.

Idag har jag varit inne i Borensberg på den största floppmarknad i hela Sverige tillsammans med Räka, Sälen & Patrik. Patrik frös så han fick låna min jacka, det såg sjukt kul ut när den slutade typ precis under hans bröst haha.
Jag & Räka åkte någon slags snurr-karusell förresten. Det var jävligt roligt den första minuten, men sen mådde vi skit som fan.

Ikväll blir det utgång med Linn, Malin & Alex. Vi ska på 21-Harrys, gött att slippa alla småglin ;) !!

lala

Gick upp rätt tidigt imorse för att kunna säga hejdå till Cim som har åkt till Turkiet idag. Han hade resefeber den stackaren, satt & skaka med benen & var hyperstressad. Haha, det var såpass att jag blev påverkad & blev nästan spyfärdig av nervositet. Det där med att flyga är ju inga roliga grejer liksom...
Hoppas han får det bra, det är han allt värd efter sommarens slit!

Snart är det dags för mig & Martina, bara 10 dagar kvar nu... Fyyy & fyyyy vad nervös jag kommer vara då. Men fruktansvärt förväntansfull & excalterad givetvis!

Har förövrigt snackat typ en timme i luren med Bellan idag. Vi kom fram till extremt bra saker. Ser fram emot nästa sommar, kan jag säga. Då kommer det verkligen att hända grejer. En dröm som vi båda har kommer att gå i uppfyllelse. Yiiihaaaaaaaaa! ;D


RSS 2.0