Milan - Juventus

Fy sjutton vad seg jag är idag. Blev knappt 3 timmars sömn inatt. Jag gillar egentligen att jobba helg, det känns som om jag gör något vettigt då liksom. Men det är så jävla energikrävande. Det är ALLTID minst en person som ringer till en mitt i natten. Denna natt ringde Malin, det mongot, klockan halv 3 & Robban, en kille från min norrköpings-tid, klockan 5 på morgonen. Det värsta är att jag inte kan sätta på ljudlös under natten, ifall jag skulle försova mig & jobbet ringer liksom.
Men men, inatt får jag en extra timme eftersom klockan ska ställas om. UNDERBART!

Ikväll blir det chill. Nu börjar snart Milan-Juventus som jag ska kolla på med pappa. Gud vad gött, jag uppskattar att titta på fotboll 100 gånger mer än vad jag uppskattar att festa nu för tiden. Har nog inte varit ute i Motala på över en månad. Och då var jag förövrigt nykter. Har inte festat på riktigt i Motala på kanske 2 månader.

Nu i skrivande stund började precis matchen & Zlatte gjorde värsta snygga framspelet direkt i första anfallet, dock hann inte Pato riktigt fram. Men men, nu ska jag kolla!

Stockholm på måndag!

Nu har jag fixat mitt kontokort så att jag har kunnat boka tågbiljett till Stockholm. På måndag drar jag. Återkommer till Motala antingen på lördag eller söndag. Tar det som det kommer helt enkelt.
Fan, va grymt det ska bli att få åka upp till huvudstaden. Låt denna helg gå fort nu alltså!


The sky is the limit

Idag börjar jag inte förrän 2, det gillar vi. Så nu ska jag tillägna förmiddagen åt att först ringa ett par samtal så jag kan fråga några personer om jag får ha med dom som referenser på mitt CV. Sen börjar sökandet efter nytt jobb. Hoppas fan att något/några ställen nappar ganska fort, för då kan jag ju eventuellt gå på arbetsintervju redan nästa vecka.
Haha, shit vad optimistisk jag är. Men det är bra, det ska man vara. Fokusera aldrig på det som kan hindra dig, då blir du fälld liksom. Du kan göra precis vad som helst, bara du vill det. The sky is the limit.

Måste fixa mitt jävla kort på banken idag också, jag har ju råkat spärrat det på något väldigt konstigt sätt.
Ikväll blir det bara idoltittande & mys med mig själv. Det ska bli riktigt skönt.


Pachanga - Me amas aun

Jag har älskat Pachanga i flera år, fast i olika perioder. Och nu sen kanske en månad tillbaks så har jag börjat lyssna på dom igen.
Dom gör så äckligt bra musik, inte minst partymusiken. Men denna låt är en riktigt slapp låt. Så jävla fin. Brukar lyssna på den när jag ska sova.


Torsdag

Inatt somnade jag fullt påklädd till True Blood på soffan, med en Malin brevid mig. Vaknade iallafall vid 3 inatt & tassade in på mitt rum & la mig i sängen.
Idag är min lediga dag som inte är så ledig eftersom jag måste jobba på kontoret. Men lite sovmorgon har jag i vilket fall kostat på mig. Har precis stigit upp från ett bad, nu ska jag klä på mig & åka hem till farmor på frukost.
Dom har ju varit i Härnösand i en vecka, så det ska bli kul att höra vad dom har att berätta om mina älskade kusiner.

Hoppas på en lugn kväll, med bara film & sånt. Jag är fan lite sliten.

Life´s good! :)

Vilken underbar dag, Becca är en extremt lycklig människa ska ni veta. Idag fixade jag så att jag kan ta ledigt onsdag, torsdag & fredag i nästa vecka. Vilket innebär att jag kan åka till Stockholm & träffa på Lisabajs som jag har saknat sönder.
Fast drar förmodligen redan på måndag så att jag får nästan en hel vecka uppe i Stockholm. Kanske ska ta vara på tiden däruppe & försöka söka lite jobb. Känner mig väldigt äventyrslysten just nu.
Min tjänst på Gamla Kondis går ju ändå ut i mitten av januari, så om jag får chansen att flytta så tar jag den direkt. Fan, det har ju alltid varit min dröm att få vidga mina vyer & flytta till ett annat ställe & jobba ett tag, och nu har jag ju äntligen chansen. Måste verkligen fixa detta!

Men men, vi får se hur det blir. Men snart åker jag till huvudtaden iallafall & det kommer bli så jääääävla awesome!;D


Saknar dig fisen!<3

Morgonsnack

Fyfan, 3 jävla minusgrader ute idag. Det betyder att pappa måste skjutsa mig till jobbet eftersom jag inte satt på mina vinterdäck än. Hoppas det blir av imorn för jag vill ju kunna köra mig själv till jobbet liksom.

Jag har sovit typ 12 timmar varje natt denna helg & dessutom inte festat. En riktig rehab-helg med andra ord.
Och inatt sov jag 6 timmar, men ändå är jag ganska trött idag... Fattar inte grejen med det ?

Malin var ju i Stockholm i helgen & jag fick en present av henne från älskade Buttericks. Det var snällt av min kära sambo att tänka på mig tycker jag, du är fin du!
Dessutom köpte hon löparskor, det betyder att vi ska börja dra ut & springa igen. Måste hålla ut i 3 veckor, så jag kan lura min kropp att det blir en vana liksom. För efter de där 3 veckorna så kommer det att rulla på naturligt sen.

Aja, nu ska jag till jobbet!

Kolla vilken vacker vän jag har!

Seni seviyorum askim!<3







Jag är rolig, jag är bra, jag är allt.

Haha ibland är jag så extremt jävla rolig alltså. Älskar mig själv & min humor mer än allt annat på denna jord. Jag är så jävla bra! Ni därute som går miste om mig är det jävligt synd om. Och ni som inte känner mig - ni har allt missat något här i livet.
Hahaha, nää fy. Nu ska jag sluta. Men det är faktiskt sant.

Igår lärde jag en turkkompis, Fatih, vad "jag vill penetrera ditt stjärthål" betyder. HAHAHHAHA det var så jävla roligt. Jag sa åt honom att skriva det till Martina, då han inte ens visste vad det betydde. Haha, hon blev freaked out. Han också när han fick reda på betydelsen.

Var lättroade, då är livet väldigt fint kära vänner!

Nu ska jag se på Mr Bean & skratta ännu mer.

Peace out!

Hos Martina

Befinner mig ute i Mjölbys urskogar, hemma hos Martina. Igår åkte vi in till Linköping & besökte Big Travel. Fan resan till Turkiet över nyår kommer bli mycket dyrare än vad den förra var. Den förra kostade liksom enbart 5000 & det var för 2 veckor + att transfer & försäkringar ingick.
Om vi ska ta ytterligare en charter denna gång så går det på 5700 för EN vecka. Dessutom är då varken transfer eller försäkringar inte inräknade. Shiiiit, det är heavy.
Men men vad ska man göra? Det är bara att bita i det sura äpplet & punga ut tusenlapparna, för till Turkiet ska vi iallafall.

Just nu ligger vi bara i sängen & slappar. Jag är naken hihi, Martina likes it!
Älskar livet på landet, det är såååå mys.

Ikväll kanske det blir en tripp till lilla Öööörmiz.

Peace out.

Tröttski

Var extremt nära på att försova mig idag. Tur att Maggan ringde klockan 10 & bad mig åka till bageriet & hämta upp en negerbollsmet på vägen till jobbet. Annars hade jag nog kunnat sova hur länge som helst. Det blev liksom inte sådär jättemycket sömn inatt, jag kunde helt enkelt inte slita mig från One Tree Hill....
Aja, börjar egentligen 11, men det är ändå så jävla dött på jobbet så jag bestämmer att jag börjar halv 12 istället.

Synd att jag slutar 7 ikväll, annars hade jag gärna dragit ut & sprungit efter jobbet. Men det blir för mörkt på kvällen & Becca är ju mörkrädd.... Fan jag måste verkligen komma i form nu, jag har gått upp som fan de senaste veckorna & det får jag panik över. Nu blir det att ta det lugnt med maten & börja träna mer. Yeeeeeee.

Peeeeeace


Sinan Yilmaz - Kolbasti

Saknar denna dans alltså. Varför kan inte svenskar komma på någon sån här traditionell dans som alla kan & älskar att dansa?
Juste, svenskar är för torra ja.

Helg med bästa Martina!

Denna helgen har jag bosatt mig på landet , utanför Mantorp, hos Martina. Drog dit efter jobbet i fredags & åkte därifrån imorse när jag skulle till jobbet. Och nu vill jag bara tillbaka, haha, jag har blivit en liten lantis.
I fredags var vi ute på 55:an, Platå & Platens. Det var helt okej, jag blev dock jävligt full där ett tag så fick sitta inne på 55:an & pimpla vatten. Tur man har sunt förnuft att man gör det iallafall, annars går det ju illa.
Vi avrundade i vilket fall kvällen rätt tidigt med varsin kebabtallrik som var så extremt jävla god. Jag hetsåt med hela händerna fram tills dess att Martina berättade att det minsann fanns bestick där i.
Innan 2 någon gång kom Kevin & hämtade oss. Tur att vi deckade på varandra ganska fort där i baksätet, Kevin körde ju som en idiot så jag hade ju blivit vettskrämd om jag var vaken.

Sen lördag-måndag har vi bara chillat, kollat på mysteriet på greveholm, tjötat som fan om Turkiet, kollat på resor tillbaks till Turkiet osv.
Riktigt nice helg har det varit, längtar redan till nästa.

Seni seviyorum Martina habibibooooo!

Holland - Sverige

Igår var jag i mitt föräldrarhem & kollade på Holland-Sverige. Shit, vad jag hade längtat till den matchen. Jag trodde den skulle bli magisk. Att det äntligen var dags att få se det nya unga svenska landslaget kämpa för kung & fosterland. Jag hade förväntat mig blod, svett & tårar. En riktig kamp liksom.
Vad får vi se istället? Ett helt & hållet uppgivet Sverige. Ingen vilja för fem öre. Dom var alldeles för nervösa, ingen ville ha boll. Och försvarsspelet vill jag egentligen inte ens gå in på, det räcker med att säga att det var ta mig fan det sämsta jag sett på mycket länge.
Man har ju alltid vetat att Mellberg är extremt viktig för Sverige, men man trodde ju inte att allt skulle bli pannkaka bara för att han inte var med. Han är verkligen den som styr hela det svenska försvaret. Ingen är så jävla bra som honom. Så vi saknade honom väldigt mycket igår, finns inte en chans att Holland hade fått in 4 bollar om Mellberg hade varit med på planen.

Aja, saksamma. Det hela var iallafall en väldigt stor besvikelse.

Klassfoto från 1999

Så jävla kul att Cliff la upp ett skolfoto från 1999 på facebook. Vi var så jäkla små & söta. Jag & Tom var allra minst, fyfan va korta vi var! haha.
Dessutom har det blivit grymt härlig respons från alla. Väldigt många har sagt att de vill ha en reunion-fest. Grymt kul faktiskt!
Hoppas verkligen att det blir av, det skulle vara så himla kul att träffa alla igen. Dom där människorna var ju liksom ens värld när man var 6-11 år eller något sånt.

Nu håller jag tummarna stenhårt för en klassfest inom kort!


Beccas tänder 2005 vs 2010

Igår var en mycket bra dag. Först lunchade jag & Soffe på Chillout. Hon tog kyckling med nudlar & jag lövbiff med stekt potatis & bearnaisesås. Sen tog vi en liten shoppingrunda. Jag köpte ett par assnygga Killah-byxor, leggings, örhängen, stickad tröja, linne & en mascara. Riktigt gött att spenadera sina pengar alltså.

Vid 17.30 drog jag till tandläkaren. Det blev mitt sista besök på den där specialkliniken eller vad den nu heter, dit man går om man ska ha/har eller har haft tandställning alltså. Jag fick iallafall röntga mig & ta nya bilder på mina tänder. Shit vad fina tänder jag har fått alltså, det är helt sjukt med tanke på hur dom såg ut för 4-5 år sen.
Fick med mig en bild hem från 2005, alltså från innan jag satte in tandställningen. Hahaha, den är så jävla rolig alltså. Jag ser helt förjävlig ut.


Haha, jag dööööör. Tur att det inte är 2005 längre. Hur i helvete kunde jag få ragg på den tiden?!


Och såhär ser mina fina tänder ut idag! Snacka om extreme makeover alltså haha!



Soffe back in town

I lördags fick jag reda på att Soffe var back in town, så då blev det givetvis att spendera lördagen med henne. Vi lagade mat, min specialité: bacaonröra med champinjoner. Gud va gott det var, som vanligt.
Det blev lite myslördag med middag framför tv:n & en jävla massa snack om både nya & gamla saker. Jag & Soffe hade ju inte setts sen början av juni, så vi hade ju en hel del catch-up att ta itu med liksom. Riktigt trevligt & kul var det!

Igår (söndag) spelade vi bingolotto & jag svär att jag fan aldrig mer ska spela den jävla skiten. Fyfan, det är ju omöjligt att vinna. Jag är en alldeles för dålig förlorare för att palla med det där spelet mer. Vi tog iallafall ett glas vin, spelade, snackade & käkade korv med bröd.

Idag är min lediga dag eftersom jag har jobbat hela helgen. Så nu ska jag göra mig iordnig, sen in till stan & käka lunch med Soffetoffeln. Hoppas det finns någon frisör som har tid att plocka mina ögonbryn, dom ser helt förjävliga ut alltså. Och jag orkar verkligen inte plocka dom själv.


Soffe & jag i Frankrike -08


Becca är bra

Detta är en av de sjukaste fredagarna någonsin. Min sysselsättning ikväll har varit att dammsuga + moppa hela lägenheten. Det har aldrig någonsin tidigare hänt en FREDAGSkväll.
Vuxenpoäng & stående ovationer till Rebecca Landestorp!!!!

Denna helg ska jag jobba. Helt underbart skönt ska det konstigt nog bli. Jag vet ju mycket väl hur jag själv funkar liksom. Jobbar jag inte en helg, så festar jag. Och nu är jag så extremt jävla trött på att festa i MOTALA. Fyfan va tråkigt & händelselöst det är. Eller händelselöst är väl inte det rätta ordet, men händer det något så är det alltid något negativt. Och det är verkligen inte how Becca rules!
Längtar till nästa helg istället som jag ska spendera med älskade Martina. Saknar min tiiniie winie stringbikini något grovt. Det är fan svårt när man har spenderat 2 veckor 24/7 med varandra & sen komma hem till Sverige & inte ses ett skit. Baaaaajs på att du bor i Mantorp din jävla PULLA!

Nu ska jag snacka klart med min sötnos, sen blir det att nanna kudden.

Puss & godnatt


Hemkommen från Ikea

Nu har vi precis kommit hem från Ikea. Jag brände drygt 3 lax. Wohooo, det gillar vi!
Fick med mig 3 par skor hem. Ett par svarta uggs, ett par bruna kängor & ett par svarta.
Sen köpte jag en jävla massa skit på Ikea för 2200. Nu när jag tänker efter så har jag fan ingen aning om vad jag har köpt. Det enda jag minns är 3 lackhyllor, en spegel, "sminklampor", 13 glödlampor, 3 löpare (dukar, ni vet) & jaaa, sen minns jag inte mer. Massa skit liksom, till inredning oså.
Nu måste jag bara ta brödbussen någon dag & kasta ut det jag inte ska ha så jag får plats med det nya. Det kommer bli fett fräscht alltså. Wiiiiie.

Grattis syrran!

Grattis älskade lillsyrran på 17-årsdagen!!
Även om jag hatar dig nääästan alla dagar i veckan så är du ändå värd en bra födelsedag!
Jag ska snart bege mig hem till familjen & käka lite god mat, sen blir det nog en sväng till Linköping. Skjutsa Frida & Mackan som skulle göra något där. Och då ska jag & Malin passa på att ta en sväng på Ikea så jag får ordning på mitt jävla rum någon gång.


Nu är det bara ett år kvar, sen kommer vi springa på varandra på krogen var & varannan helg. Det blir grejer det!!

Sjuk dag = Bra dag

Jag hittade förövrigt min personliga assistent igår. Som vanligt när jag är sjuk så var det Viktor som tog hand om mig. Han lagade skiiiitgod mat, recept från söta mormor. Det blev ädelost som var inlindade i lövbiffar, potatis & en asgod sås. Efter maten blev det glass till en film som hette The Backup-plan. Ganska rolig film, helt okej liksom.
Sen drog jag hem till Malin som kände sig ensam. Jag svullade i mig en ostbågspåse + ett popcornpaket. Fyfan vad min gom fick lida av all överdosering av salt efter det. Det sved något groteskt alltså!


Tack så mycket för den goda maten & sällskapet bruuuschan ! :)

Becca är sjuk =(

Något hemskt har hänt... Jag har gått & blivit sjuk, katastrof!!!
Fy farao, min hals är skitsvullen & jag hostar upp sånna där äckliga gula slemgrejer. Dessutom har jag feber.
Det är verkligen bajs att vara sjuk. Inte nog med att man mår skit, det är förjävla tråkigt också. Det enda som finns att göra är att kolla runt på internet, läsa bloggar & kolla på serier/film.
Dessutom ska jag jobba hela helgen också, vilket jag faktiskt ser fram emot så jag måste verkligen bli frisk snart.
Ska nog köpa Kan Jang, det brukar hjälpa. Skulle även vilja ha en överdos av Cocillana, det blir man både frisk & go i huvudet på. Men min tog slut efter min förra förkylning ;(!!

Kan någon bara vara min personliga assistent när jag är sjuk eller? Jag behöver glass, mat, godis, popcorn, läsk, kaffe m.m. Men jag orkar fan inte hålla på med det där själv. Det är synd om mig ju....

Ni kan till och med få betalt för besväret! 


Desperate Housewives <3

Ikväll klockan 21.00 börjar åter världens bästa tv-program, Desperate Housewives. Gud, vad gött. Dock kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände i sista avsnittet av säsong 6. Edie är tydligen död, vilket jag hade glömt bort. Det här med att minnas saker är inte riktigt min grej så jag får väl helt enkelt ta & kolla på det senaste avsnittet innan jag ser säsongsstarten ikväll.

Nu ska jag till farmor & käka frulle, tisdagstradition. Sen vidare till kontoret.

See yaaaaaaaaaaaa.


Mysmongot

Detta är vad jag roar mig med under dagarna nu för tiden. Pratar med min lilla sötnos. Shayze, vad jag saknar den filuren!
Kan det bara bli december någon jävla gång?!

wohooo

Jag har helt & hållet snöat in på cambilder under den senaste tiden. Jag tar fasen nya bilder hela tiden. Fett kul ju!




Haha denna är fan lite kul alltså. Jag ser ut som ett sånt där mongo som har ett svullet huvud!


Becca också söt & charmig kan vara!

Inte alla som har en egen låt inte

En hyllningslåt som är till ingen mindre än mig själv. Det är jag som är som är Rebecca lalalalala!


Ocean´s four feat. Adam Clay - Beautiful life

Kom precis på att jag inte lagt upp denna låt på bloggen. Beautiful life spelades sönder i Turkiet, älskar den något sjukt mycket. Den är så jävla bäst!!!
Vet inte om den spelas i Sverige? Jag har inte hört den här hemma iallafall, förutom när jag spelar den vill säga!
Jag & Martina var sjukt nära på att tatuera in "Beautiful life" i Alanya, men våra pengar tog slut på tequila & vin istället.


Helgen

I fredags var Linn, jag & Malin iväg på äventyr. Roadtrip. Riktigt härligt att komma ifrån Motala & festa i en annan stad. Vi hade grymt kul alltså. Måste göras om fler gånger.
Vid 12-tiden igår blåste Linn 1,5 i promille, jag 1,3 & Malin 0,0. Haha, Jag & Linn var halvfulla & vi garavde åt allt.
Dessutom så ringde helt plötsligt ett turkiskt nummer till min mobil & när jag svarade så var det Umit. Gud vad glad jag blev. Skitkul att höra hans röst igen, saknar dom rackarna back in Turkey alltså.

Igår hade vi förövrigt myskväll här hemma. Jag, Linn, Malin & Ercan låg & kollade på film & åt fettomat. Riktigt ljuvligt. Dock somnade alla på soffan. Skönt var det.
Idag är det söndag & på söndagar ska man inte lyfta ett finger. Alla säger att dom hatar söndagar, men inte jag. Jag älskar dom! Man får slappa & lata sig utan att få dåligt samvete, det är ju guld värt föfan.

RSS 2.0