Zlatan The Man

Detta är världens bästa dag, jag är så förbaskat lycklig. Först vinner Liverpool derbyt mot Everton. Sen drar vi till Olearys för att se på El Clasico & Barca vinner. Men inte på vilket sätt som helst, ZLATAN som har varit skadad ett tag avgör matchen efter 3 spelade minuter. Räka blev sur över att det var just Zlatan som gjorde mål, Cim blev sur över att det var just Barca som gjorde mål, Malin fattade ingenting & Becca vart så lycklig att hon nästan grät.

Jaa, detta är en mycket mycket mycket bra dag!

www.gsmusic.se

Bara för att jag är världens snällaste människa så ska jag nu göra reklam för Mikeys nya hemsida. Den skapades igår & är rosa & jättegullig!
Så alla ni som diggar svensk hiphop, gå in på: http://gsmusic.se/ 
Förresten är det skitsamma om ni diggar hiphop eller inte, besök ändå!

Varsågod för reklamen Mikey! :)


Mannen bakom hemsidan vaaaah!

Everton-Liverpool

Derbyt mellan Everton & Liverpool tog precis slut & mina röda hjältar lämnar Goodinson Park raka i ryggen & högställda huvuden. Sen att de inte gjorde världens bästa match kan vi bortse från. Det viktigaste var att tvåla dit de där jävlarna & vinna 3 poäng, och det lyckades vi med! 
Här bjuder jag er på den älskade låten You´ll Never Walk Alone <3


Barcelona ska knulla Real Madrid

Igår spelade jag, Malin, Räka, Cim, Rinta & Robby partybowling. Räka vann, Cim kom 2:a & jag kom 3:a!
Jag slog till och med en strike en gång. Jag var grym, men jag kan vaea ännu bättre. Nästa gång ska jag klå dom allihop.
Ikväll ska jag, Räka, Malin & Cim till Olearys eftersom det är El Classico. Åh, vad jag har längtat! Jag älskar att se mötet mellan Barca & Real. HEJA BARCA HEJA BARCA HEJA HEJA HEJA!!!!!!!!
Nåväl, det blir iallafall lite käk & säkerligen någon öl där.

Gamla bilder

Sitter på pappas dator & kollar igenom en massa gamla bilder. Det är faktiskt skitkul, det väcker minnen som tusan.


Jag & Linn i Sälen, checka hur cool Linn är haha.

Lucky <3

Min älskade kanin är sjuk. Så idag ska jag åka med honom till veterinären. Han har antingen öroninflammation eller öronskabb, men troligtvis öroninflammation eftersom det är väldigt mycket vanligare.
Jag är så himla rädd för att veterinären ska säga att eftersom Lucky är så gammal, 10 år, så är det lika bra att ta bort honom.
Usch, hemska tanke. Jag tänker absolut inte avliva honom. Han ska ha medicin & han ska bli bra, så enkelt är det med det. Jag älskar ju den där "kaninjäveln"!


Världens bästa kanin gott folk!

Tippet går åt helvete

Idag har jag lagat min ökända rätt, baconröra med färska champinjoner & pasta. Jag har inte ätit det på dölänge så det var en helt otrolig oral njutning, vill jag påstå.
Dessutom fick jag mat över som jag gav till Räka i en matlåda som han kan ha med sig på jobbet imorn. Herregud, vad jag är världens snällaste.

Just nu sitter jag & kollar på hockeyn hemma hos Malin. LHC leder med 4-0 mot Frölunda, så det är ju härligt. Men alla andra matcher som jag har spelat på går ju åt helvete. Så mitt temperament är lite kluvet just nu... Jag vill ju vinna pengar!

New Moon

Nu är jag & Malin precis hemkomna från bion. Vi har varit o sett New Moon, eller Twilight 2 som jag brukar säga. Och fy satan i gatan, milda matilda, kors i taket så jävla bra den var. Frågan är om man ska gå med i Team Jacob eller Team Edward. Jacob vinner ju med sin överheta kropp (som han ständigt visade upp i filmen & gjorde mig o Malin helt wild). Men Edwards ansikte, mystik & hjärta vinner nog den fighten trots allt. Tänk om man kunde kapa av hans huvud från sin kropp & placera det på Jacob, DET hade varit den optimala lösningen.



Jag har svinis

Det blev inget jobb idag. Precis som jag befarade så fick jag biverkningar av den där jävla vaccineringen. Vaknade upp imorse & hade asont i kroppen & så ont i halsen att jag var skithes, kunde knappt prata. Men som tur var fick jag ingen feber & nu såhär på kvällskvisten så mår jag mycket bättre än vad jag gjorde för några timmar sen. Så Becca är sannorligen back to buissness redan imorn. Tycker dock synd om Cim som åkte på 40 graders feber & annan shit. Som Räka sa: "Cim ska ju alltid vara värst". Jaa, det är synd om den gossen idag.

MEN nu vill jag varna er alla som ens överväger att ta den där skitsprutan. GÖR DET FÖR HELVETE INTE!!!!
Och om ni struntar i vad jag säger så skyll er själva.


Vaccinerad & klar

Idag har jag varit & vaccinerat mig mot svinis. Helt sjukt, trodde aldrig att jag skulle göra det.
Hämtade upp Cim efter jobbet oså drog vi till distriktssköterskan. Vi är ju V.I.P som fick ta den idag, vi ingår ju i "riskgruppen" & är så att säga inte som "alla andra". Sen att det är en negativ grej kan vi bortse från.

Jag har redan fått frossa & hade ont i armen typ en timme efter. Och neeeej, det kan absolut inte vara inbillning. Snart dör jag väl också.

Trött Becca

Usch, idag är jag så jävla trött att jag bara vill tjuta. Det här med att leva loppan på helgerna & sen jobba hela veckorna är fruktansvärt energikrävande.
Snart ska jag hämta Räka & Cim som är hemma hos någon Pata som tatuerar Cim. Sen ska jag på streetdansen med Bellan & Malin. Efter dansen ska vi väl sola eller något eftersom det inte blev någon solning igår.

Förövrigt har jag en asäcklig blodblåsa på mitt vänstra fuck-you-finger. Funderar starkt på att spräcka den, men har inte riktigt tagit mig mod till det ännu.

Framtidsplaner

Jag, Räka, Malin & Cim har gjort upp värsta planerna inför framtiden. Räka & Cim ska ju flytta ihop i Mars & jag & Malin ska flytta ihop så fort hon kommer hem från Sälen igen. Då ska vi bli grannar allihopa, som dom i vänner. Fatta hur fett det kommer bli!!!
Dessutom ska jag & Malin bli gravida samtidigt med tvillingar. Det ska bli tvåäggstvillingar som har 2 olika pappor, Räka & Cim med andra ord. Haha, så då blir Räka & Cim farsa till varsin tvilling utav de två tvillingparen.
Ujujuj, vi har så jävla mycket bra planer inför framtiden vi 4.

Petter Northug

Detta är min nya idol. Petter Northug heter han & är så kukigt jävla bra på längdskidåkning. Jag har ju spenderat min dag på soffan & tittat på bl.a. herrstafetten i ländskidåkning. Northug var sist ut i det norska laget & fyfyfy vad bra han var. Den där pyttelilla spurten på slutet var helt sjuk. Dessutom tror jag att han aldrig någonsin förlorat på en spurt.
Han är bara 23 år, men ändå så jävla bra längdskidåkare. Det är faktiskt väldigt fascinerande & coolt. Det är inte lätt att vara så bra inom den sporten när man är så ung. Det tar ju liksom några år att träna upp en sån kondition som längdskidåkning kräver

Petter Northug är en riktig stjärna


Bakis

Julbordet igår var helt sinnessjukt, vilket jävla fylleslag. Jag tänker inte ens försöka ge mig på att förklara hur fulla alla var & hur kul vi hade. Men det var iaf den roligaste festen på sjukt länge!

Idag mår man som man förtjänar. Jag har 2 baksmällor på en & samma gång eftersom jag skjöt upp gårdagens bakfylla med massa öl & snaps. Usch, det är verkligen förjävligt att vara såhär bakis. Men som tur är så är jag inte ensam med att må dåligt. Pappa mår ännu sämre, vilket är rätt åt honom så jävla hårt. Dessutom var inte Soffes bakfylla så jävla gullig heller berätta hon förut.

Fast baksmällan går som tur är åt rätt håll. Imorse trodde jag att jag skulle spy, men nu när jag har legat på soffan & glott på skidor & bara tagit det lugnt så mår jag mycket bättre. Ska iväg till Sun4U senare sen med Cim också. Linn kommer ju hem från Miami imorn, tror jag, så jag måste fräscha upp min bränna lite & klå henne i brunhet.

Julfesten next

Igår var en hård natt som slutade med att jag fick springa omkring med Zoncan på stan & leta rätt på husse, d.v.s Cim. Var inte sådär jätteglad på honom då kan jag lova, men det viktigaste var ju att han kom hem iaf. Jag trodde ju faktiskt att han hade dött & drabbades av några panikattacker haha.
Sen fick grabbarna slänga sig på soffan så tog jag sängen. Det är så boysen ska hållas.

Idag blir det julbord & fest med jobbet. Fyfan, jag är ju bakis. Hoppas jag kommer igång snart för Soffe kommer & hämtar mig om typ 45 minuter eller något. Då måste jag ju vara pigg & redo för förkrök. Sen vid halv 7 blir det att dra till Wetternmagasinet & äta julbord. Usch å fy å bläääää, jag HATAR julbord. ALLT förutom köttbullar & prinskorvar är äckligt... Men det är ju gratis dricka iaf & det är ju sjukt positivt.



Eeeuuuuuuuuuuuuuww

Mongisar

Inatt drömde jag något skitläskigt, det var lätt mardrömmarnas mardröm!
Ett mongo i en permobil höll på att åka omkring & jaga mig. Jag sprang å sprang å sprang å sprang och den där jäveln åkte efter mig fort som fan & sträckte ut armarna, gormade & dreglade. Euuuuuuuuuw.
Tur var så fick jag inte drömma klart, eftersom väckarklockan ringde & jag vaknade upp helt svettig & skräckslagen.

Det blir inte mindre läskigt att drömma en sån här dröm om man har fobi för mongolider i verkligheten.



Hänger med boysen

Befinner mig hemma hos Cim med han & Räka. Vi har precis kollat på Färjestad - HV, ganska rolig match faktiskt. HV vann med 5-0, så det står alltså 13-0 mellan dem i matcher nu.
Idag är jag bajstrött. Skulle egentligen gå på bio med Malin kl 12 inatt för att se New Moon, men jag orkar inte. Dessutom ska jag ju upp kl 6 imorn & jobba & det kommer jag aldrig klara av om jag går på bion. Det får helt enkelt bli att se filmen en annan dag...
Nu ska jag & grabbsen göra upp lite planer om helgen, tjaaaaaaaaa!


Lök

Jag var med om en traumatisk händelse förut idag. Jag hittade en lökbit i en köttbulle från Bella Notte. Uschalingen alltså, jag verkligen hatar hatar HATAR lök. Jag upptäckte den lilla rackaren när jag tuggade & det började knastra sådär äckligt i munnen som det alltid gör av lök. Fyfasen alltså, var väääldigt nära på att spy.


Boys II Men & P3 populär

Idag fick jag Boys II Men-skivan ner i brevlådan. Nice som fan. Har ju som sagt dock hört alla låtar, så på så sätt så var det ju inte så jättespännande. Men jag är så glad över att jag köpte skivan & därmed stöttar musikgudarna. Dessutom ska jag rama in det, det är ju trots allt deras första album.

Idag var de förövrigt med på P3 populär, om någon ville veta. Men jag blev jävligt besviken över hur kort tid de gästade programmet. Hade hoppats på en exklusiv & lång intervju, men så blev det ju inte direkt.

Sjukhusbesök

Usch, idag har jag varit på sjukhuset i 2 timmar & blivit undersökt, röntgats & tagit blodprover i ARMEN. Jag hatar verkligen när de tar där, tar mycket hellre ett stick i fingret.
Pappa dissa mig för ett möte på Maxi & jag blev galet rädd. Jag har liksom inte varit på sjukhuset sen jag var en liten kid & inte kunde vägra. Men som tur var följde min guldklimp Malin med mig & var mitt mentala stöd.
Lunginflammationen var iallafall borta, skönt det. Men anledningen till att jag haft så jääävla ont i högra lungan var för att jag hostat sönder något muskelfäste på revbenen. Så jag har alltså inte haft ont i lungan (egentligen), jag har haft ont i revbenen.
Och sån där jävla skit läker tydligen inte på flera veckor. Jag längtar så sjukt mycket efter den dagen då jag kan börja sova på högersidan igen. Nu får jag ju ligga som en förlamad mongolid på den vänstra sidan hela jävla nätterna, sjukt irriterande.

Buffalo blues & Kärlek vid sista ögonkastet

Två av mina favoritlåtar från Maskinens nya album. Enjoy!




kdeql

Haha, förra inlägget bjöd visst på Cims helt värdelösa svenska & hans dåliga skämt om svinis.

Idag har vi fyra varit bakis & tagit det rätt lugnt. Var ute i Cims stuga en sväng & fixa lite shit så att vi kan åka dit imorn & kolla på hockeyn. Det kommer bli grymt mysigt, stugan va så himla söt.

Räka & Cim vann på Topptipset förresten. Haha, vi trodde att de skulle vinna rätt mycket, men det slutade med ynka 114 kronor var. Fasen så trist det var.


CIM GÄSTBLOGGAR

nu tänkte jag att det skulle ske något kul på den här jävla bloggen,cim gästbloggar nu!
måste bara börja med att malin är så jävla känslig.. men tur att räka och becca är här så slipper jag att stå ut med det där. i dag ska vi till crille.h och festa sen blir det att gå ut. sen kan ni kolla på min blogg så får ni senär beccahar misshandlat mig!!! jag har ont överallt!.. men nu har jag inte tid men ha det bra puss..
vet ni hur man lättast blir av med svininfluensan?
svar: släng ut suggan där hemma och ta in lite lammkött istället:D

Maskinens nya album e så jävla fett

Nu har jag lyssnat på Maskinens nya album å fyfyfyfyfyfyfy vad bra det är. Ikväll ska jag dansa ihjäl mig i takt till deras musik.
Förresten är det inte egentligen släppt. Men är man klyftig som jag så var det inte så svårt att få tag i det hehe :)

Grattis Crille 25 år!

En bakisdag utan Malin & McDonalds är ingen riktig bakisdag.
Köpte 2 cheese med mcfeastsås & 4 nuggets. Åt en cheese & 3 nuggets (Malin fick äta upp min överblivna mat).
Men det är lugnt, har precis kompletterat med en pannkaka. Nu är det fit for fight igen. Mera öl med andra ord!
Ska hem till Crille, han fyller 25 år imorn. Och det ska vi fira!




Grattis Crille 25 år ! :)


Citerat Cim

Det roligaste igår hände i taxibilen
Cim till taxichauffören: "Vafan, heter du Gabriel Gonorré?!"
Hahahaha, därefter fick han sig mörka blickar från chaffisen.
Jag & Malin höll på att dö av flabb i baksätet.


Partybowling

Nu ska jag iväg & dricka mig lite fuller med Malin, Räka & Cim. Klockan 9 ska vi spela partybowling & jag ska få visa upp mina skills. Yiiiies.
Sen blir det Hallen/hugo/Harrys? Förmodligen Hallen, som alltid..


Sleepoverparty

Jag, Räka & Malin hade sleepoverparty hos mig igår. Det var jättemysigt. Vi lekte post-it lappleken, badade bastu, drack öl & kollade på den där sex and the city-filmen.
Eftersom både Malin & Räka börjar jobba kl. 7 så har de båda åkt iväg till jobbet. Jag åker om typ en timme eftersom jag börjar 8.30 :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det enda som jag vet är att jag har en platta öl & en bag in box.


Rättegången

Idag fick jag brev hem från Linköpings tingsrätt. Min rättegång kommer att äga rum den 3:e februari. Det ska bli jävligt spännande faktiskt. Fast vet inte riktigt om jag ser fram emot den eller inte, dock. Kommer ju självklart vara nervös, men det ska samtidigt bli skönt att bli av med den där skiten. Att bara sätta en punkt liksom, slippa gå på förhör, få telefonsamtal från Polis-Staffan & allt det där som är runt omkring. Jaaa, 3:e februari blir en bra dag!



Get your money up

Precis hemkommen från tandläkarn, där gick 1 000 spänn åt helvete. Tack som fan turkiska städerska för att du städade bort min plastskena!!!!!!!!!!!!!!!

Nu sitter jag här & tänker på vilket datum det är idag & hur lång tid det är kvar till löning. Jag behöver mer pengar, mina håller på att rinna iväg. Jag vill köpa ny dator, kamera, skor & massa sånt dyrt shit.
Fasen, så deprimerande att man måste hålla på att spara. Jag gillar materiella ting & jag vill ha det nu nu nu.


Hard work work

Jaha, nu är det slut på det slappa livet. Jag är inte längre sjukskriven. Lunginflammationen är mycket bättre & jag är ready för att börja jobba igen. Men fy o fy vad det kommer bli jobbigt att börja gå upp tidigt på morgonen igen.
Fast det ska faktiskt bli lite skönt att aktivera sig igen & det blir ju mer cash flow & deeeeet gillar Becca.
Så imorn blir det min första jobbdag på 3 veckor tror jag. Men det ska bli kul, jag är taggad. Oså kan jag ta med mig tårtor hem som Malin kan bjuda sitt jobb på eller som boysen kan äta upp.


Chill

Nu ska jag åka hem till min blivande make & kolla på film. Jag har självfallet valt vad vi ska se på idag. Det blir bl.a White Chicks. Den har varit min favoritfilm i flera år & nu är det alldeles för länge sen som jag såg den.
Blir kanske en kebab med mos senare ikväll också. Har trånat efter det i flera veckor nu, måste bara vänta på att bli hungrig så att jag kan fetta loss.

Lätt en av de bästa komedierna!!


dssödklgjd

Fan... Idag skulle jag egentligen träffat Bellan runt lunch & fixat lite grejer. Men eftersom jag är typ världsmästare på att sova så sket det sig. Det får bli någon annan dag då.

Förövrigt så var mormor & Uffe här nyss. Det är alltid lika kul när dom kommer hit. Då sitter vi & snackar skit om vår övriga släkt. Haha, min släkt är lite felknullad & totalt fucked up så det är askul att snacka skit om den.

För dålig moder

Detta bombnedslaget är helt & hållet min mammas fel. Så himla oansvarigt av henne att sluta städa mitt rum.




Utklädda året 2007

Idag har jag bl.a hängt lite med Bellan. Vi kollade igenom en massa gamla bilder & överroliga minnen. T.ex. från den där dagen år 2007 som jag, Ercan, Malin & Bellan klädde ut oss. Fyfan va kul vi hade, utan en gnutta alkohol.
Det var vattenpipa-perioden det.



Malin var pregnant mama. Haha, så jävla bäst.



Challenge

Jag blev utmanad av Sofia

Utmana 5 personer och berätta det för dem,
samt för personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som
börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr.
eller skriva ditt namn som svar
(förutom 1 gång)

1. Vad heter du: Becca
2. Ett ord på 4 bokstäver: Bajs
3. Flicknamn: Bettan
4. Pojknamn: Björn
5. Yrke: Bagare
6. Färg: Brun
7. Klädesplagg: Bh
8. Mat: Björnbär
9. Sak i badrummet: Badkar
10. Plats/Stad: Bjuv. HAAAA. Därför Malin heter Bjuvsjö. Dessutom kommer Anna Anka därifrån.
11. En orsak att vara sen:  Bilknas
12. Något man skriker: Bögjävel
13. Film: Brokeback mountain
14. Något man dricker: Bärs
15. Band: Banane & trasan
16. Djur: Berghjort
17. Gatunamn: Bergborraregatan
18. Bil: Bmw
19. Sång: Bad Romance

Jag utmanar:
Inte en jävel

..

Usch, jag råkade somna på soffan inatt. Vaknade upp kl. 6 imorse & fick knalla upp till min säng, asjobbigt.
Nu ska jag snart till farmor & äta världens bästa köttbullar. Sen blir det vidare till tandläkaren.

ciaaao

Cheerleading

Var tvungen att sno denna briljanta bild som Belliz har gjort. Idag är det nämligen dags för boysen att spela fotbollsmatch & självfallet ska vi vara på plats & cheerleada. Dock är Bellan iväg på någon dejt (?!) & kan därmed inte delta. Men jag & Malin ska iallafall visa boysen vårt stöd. Det ska bli så himla kul att se dom spela fotboll.
Gör mamma stolt nu gossar!


Polisen hit & polisen dit

Idag fick jag ställa väckarklockan på halv 10 eftersom jag skulle bli förhörd via telefon. Fyyy vad elakt av polisen att ge mig en sån skittid.
Och på tal om polisen så blev jag & Malin stannde igår, polisen gjorde tydligen en "QP". Fattar inte riktigt varför det kallas så, varför blanda ihop ljuvliga McDonalds med polisen liksom? Det är ju en skam.
Oså vart det ju bråk utanför Hallen igår igen & polisen börjar fråga MIG en massa frågor om händelsen. Herregud, jag blir så trött.
Dessutom stod det om mig i tidningen igår. Åtal har väckts & rättegången blir av, vet dock inga datum & sånt shit ännu.
Fan, vad mycket inblandningar man har med polisen nu för tiden. Vill inte ha ett skit med dom att göra, men det går liksom inte att styra verkar det som.

Mattiaz - Skandalen

Nu är jag sjukt seg, jag vet, men whatever. Till mitt försvar så hittade jag faktiskt denna video i förrgår eller förrförrgår för första gången. Helt ärligt så är ju detta bra på ett fruktansvärt illamående sätt. MEN fortfarande bra haha. Love it.


Boys II Men

Nu har jag precis förhandsbokat maskinens album som släpps den 18 november. Egentligen skulle det ju ha kommit den 4:e, men skivbolaget har skjutit upp det. Vafan, som om jag inte lidit tillräckligt under denna väntan? Nu ska man vänta ytterligare 2 veckor. Men skitsamma, den 18 november är jag en lycklig människa som får Maskinens platta ner i brevlådan ! :D 


Domen

Idag kom domen (neej, inte min dom). Och HAHAHAHAHAHAHAHA. Ni är så jävla misslyckade. Där ser ni, ljug gör inte att en människa hamnar i fängelse & inte heller får ni mer skadeståndspengar då heller. Fyfan, vad skämmiga ni är, allihopa. Men vi skrattar er rakt upp i ansiktet, tro inget annat era jävla loosers.
Och förresten, om du inte får bort blodstänken från dina BEGAGNADE jeans så kanske du ska testa att byta tvättmedel.

Strypkoppel

Idag är det fredag & det innebär att jag måste sätta strypkoppel på boysen.

Hockey !!!!

Befinner mig hemma hos Malin. Ikväll blir det hockey, Sverige-Tjeckien, med Räka & Cim. Finfiiiint.
Jag misstänker att boysen ska dricka eftersom Räka vill ha skjuts till bolaget. Jag måste väldigt snart påbörja "operation tämja de små asen". Annars går det bara utför.
Tjingeling!


Vinterdäck dags!

Nu ska jag & Pappa åka & lämna in min bil så att den får vinterdäck. Detta blir min första vinter med körkort, satan så skoj det ska bli att slira & sladda omkring på vägarna.


En kyss på kinden

Idag vakna jag rätt tidigt, närmare bestämt kvart i 11. Det var bra gjort av mig.
Det var faktiskt som att vakna upp av en öm kyss på kinden. Jag har haft en så jävla bra dröm & jag är mycket ledsen över att jag överhuvudtaget vaknade.
Jag verkligen älskar när jag drömmar sånna där drömmar. De är riktigt patetiska & väldigt skämmiga om folk skulle få reda på vad de innehöll, men så himla uuuuuuuuuuuuuunderbara, mums.


Maskinen

Fy o fy va de är grymma. Längtar som fan till 2010 då de ska uppträda från en zeppelinare om allt går som de vill!
Fan va coooooooooooolt. We don´t speak swedish, we speak hiphop.


Cam Gigandet

Det blev inget besök på vårdcentralen idag, & det är jag väldigt glad över!
Dessutom mår jag myyyycket bättre, fasen så dejligt.

Ikväll har jag hängt med boysen. Vi har kollat på film, Never back down hette den. En fightingfilm, skiiiitbra. Och jag vart så kär i den där Ryan, han är ett hett stycke kött ni. En sån där rackare man bara vill sätta tänderna i liksom, grrrrr.
Oså blev det ju självklart Riverside. Det får man fasiken inte glömma. Jag älskar Riverside, helt insnöad.

Hetingen i Never back down. Han har även varit med i O.C. Visst känner ni igen honom? :)
Bad boy, yummie.

Turkiet i bilder del 2



Turkisk pannkaka!


Emil. Glassen var mkt godare i Turkiet än i Sverige.


Middag på hotellet.


Ewa, Tommy & Emil schteeeker.


Ewa vågade bara sig på den mesigaste rutschkanan.


Äkta syskon OCH låtsassyskon, DET är grejer det.

"Ich bin schmal un DU?" hahaha

Heeeela gänget :)


På stranden, extremt solig dag...

Haha, jag älskar denna bilden på min tjocka pappi.


Näst sista dagen, peace!



Sista dagen, peace!


Någon timme innan hemfärd!


Hemfärd!!!!!!! :D

 

 

 


Mår sämre

Shit, vad dålig jag varit på att blogga sen jag kom hem. Det beror nog på att jag inte sitter så mycket vid datorn på kvällarna när jag är sjuk. På dagarna kämpar jag emot lunginflammationen & träffar vänner & på kvällen slänger jag mig på sängen & sover liksom.
Även om jag har en massa turkiska tabletter med mig hem så känns det som om inflammationen bara blir värre & värre. Jag har ingen kondition för fem öre, ligger bara & flämtar som en hund. Dessutom har jag så in i helvete ont i högra lungan, smärtan där är helt sjuk.
Så idag kanske jag ska till vårdcentralen så att en svensk läkare få ta en titt på mig. Egentligen vill jag inte till doktorn. Jag hatar bakterier, baciller, sjukhus, läkares händer, smittor & allt som har med det där att göra. Men pappa tvingar mig.


Bilder från Turkiet

Nu har vi tagit oss igenom hemskheterna som skedde i Turkiet. Nu över till alla bra minnen!


Utsikt från vår balkong.


Sola


Haha, pappa är den lilla pricken i den gula rutschkanan.


Syrran & jag


På den älskade puben.


Det största cp´t i hela världen ville vara med på bild.


Turkisk dans, fasen så kul det var.




Achmed, jag & älskade hundvalpen Jesse som jag blev extremt nerkärad i.


Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder. Får bli fler imorn istället!

Lunginflammation

Hela resan slutade ganska märkligt & tråkigt. Sista heldagen som vi hade i Turkiet (i lördags) så var vi ute & gick på stan på förmiddagen. Men jag hade en sån jävla astma att jag bara ville hem, men jag kunde knappt gå själv. Det kändes hela tiden som om att jag skulle svimma eftersom jag inte fick i mig tillräckligt med syre.
Så pappa fick släpa tillbaka mig till hotellet, där vi uppsökte hotellets läkare. Denna doktor lyssnade på mina lungor i några sekunder sen skickade han mig via någon slags hotell-ambulans till sjukhuset. Där blev jag försatt i en jävla rullstol & in på akuten & fram med masker att andas i & blodtryck hit & dit. Sen skulle vi iväg till röntgen för att kolla närmare på lungorna, & resultatet blev kraftig lunginflammation. Läkaren sa att jag skulle övernatta på sjukhuset, men det vägrade jag. Skulle ju för sjutton hem till Sverige dagen därpå.
Det enda de sa hela tiden var "Sverige kommer att stanna på sin plats, du kan åka hem ngn annan dag" och "du kan inte åka hem imorn för det finns risk för att dina lungor kollapsar i trycket som skapas i ett flygplan".
Usch, hela den där sjukhusvistelsen gjorde mig jävligt nervös, rädd & illamående.
Allt slutade bra iallafall. Jag fick en jävla massa dropp + sprutor så jag piggna på mig rätt fort & fick åka hem till älskade Sverige igen.
Men varför i helvete får alltid jag ligga på sjukhus i utlandet för? Världen är bra orättvis.


RSS 2.0