Alanya next

Nu sitter vi på tåget påväg till Arlanda. Vi är helt otåliga. Taggade till max, det ska bli så in i helvete kuuuul.
Träffa alla igen & festa på fruktansvärt feta klubbar. Få uppmärksamhet så det räcker & blir över. Det kommer vara ännu mer sånt denna gången eftersom det knappt är några turister därnere nu. All eyes on us. Men jag klagar inte, det är gött.
Känner dock på mig att det kommer bli en jävla massa dramatik därnere. Svartesjukedrama som fan. Har ju råkat bestämma med både Justin & Efe och Ali & Alex ikväll. Haha, fan alltså. Vi kommer verkligen sitta i klistret. Men satan i gatan så spännande det kommer bli med allt dubbelspel. I like it.

Är framme i Stockholm C lite efter 12, så då blir det nog att lämna in resväskorna & ta en lunch någonstans. Lite shopping också. Sen hoppar vi på Arlanda Express. Klockan 20.00 lämnar vi marken & upp i luften. Gud, vad full Rebecca Landestorp ska vara då. Tänker inte må extremt mycket skit i onödan, när jag vet att det finns alkohol som kan dämpa ångesten.

BYE BYE SWEDEN!

Utgång

Jag skulle egentligen inte ha supit igår, men det gick ju som det gick...
Det var fett roligt iallafall. Jag, Linn, Viktor & Hegge var hemma hos mig & förkrökade. Viktor bjöd på massa shottar Galiano med kaffe & grädde. Det var fan äckligt alltså.
Sen drog vi ut på hugos. Jag & Linn hade fan shotrace igår. Har ingen aning om hur många shotar som slank ner i våra kroppar. Testade hallon/lakrits på Hugo. Tvääääärgod shot alltså, den måste ni testa.




Älskade julafton

Den bästa högtiden på hela året är här. Julen. Gud, vad jag älskar julen. Det går inte att beskriva med ord. Allt är så himla underbart. Alla är liksom samlade & har det myspys tillsammans. Dessutom får man presenter, det är verkligen inte illa det heller.
Jag har haft en jättebra jul tillsammans med dom som betyder allra mest, familjen.


Mina extremt söta kusiner.


Testa Vincents mössa. Först ville han verkligen inte ha den, men såfort jag snodde den så skulle han bestämt ha den. Jeffla snorunge<3


Nalle var tomte ! :)


<3


Så sööööööt!

Bilproblem

Kul att kupéfläkten i min bil är paj & att det är ett vanligt förekommande problem hos Megane |||.
Dessutom är det svårt att reparera det permanent. Just för att Renault inte kommit på någon bra lösning till problemet. Fan vad förbannad jag blir. Jag kommer att dras med detta problem i flera år säkert. Jag har sån extrem tur med mina bilar. Mmmmmmmmmmmmmmm.

Det enda positiva just nu är att jag inte är billös. Jag fick låna en Volvo tills imorgon. Fredrik, min "kontakt-/bilkille", är så jävla bra. Är extremt nöjd med honom, han hjälper till med allt.

Morgondagen

Imorgon blir en mycket heltisk dag. Först ska jag åka till Skobes & lämna in min bil på reparation. Den har ju fått lackskador+buckla för att en fucking granne har klumpat sig & kört in i min bil på parkeringen. Dessutom är hela klimatanläggningen kaputt. Inte bra, blir extremt immigt på rutorna efter bara några sekunder.
Sen blir det en sväng till kontoret & lära mig lite nya grejer. Sen tandläkaren 13.10. Fy & fy, det gillar vi inte.
Sen tillbaks till kontoret. Sen hem till mina föräldrar & tvätta inför Alanya-resan. Och sen på kvällen ska syrran & jag göra stan. Måste hitta julklapp åt Mackan, den valpen, och pappa. Åh, hatar att köpa julklappar till killar.

Intressant ? Haha.

Mössan

Fan vad jag ångrar att jag inte köpte denna mössa när jag var i Linköping. Den hade jag behövt i detta äckliga snöoväder. Mina öron fryser ihjäl. Tror att jag fryser mer om öronen än vad alla andra gör eftersom mina är så grovt utåtstående. Dessutom blir alla hålen man har i öronen askalla. Fyyyy, denna mössa hade varit perfekt.


Veckan

Denna vecka har varit en aning konstig. Jag brukar ändå aktivera mig med något under dagarna, förutom jobbet alltså.
Men jag & Malin har bara legat inne i princip hela veckan. Slappat, käkat pizza & kollat på tv typ.
Idag måste jag ta tag i detta & ge mig ut på lite ärenden. Jag vill fan hitta alla julklappar, men jag har inte lust med att gå på stan. Hatar att jag kommer vara ute i sista minuten med alla klappar i år igen.
Dessutom måste jag kolla över vad jag ska ha med mig för kläder till Turkiet. Hur varmt är 20 grader?
Kan man ha shorts & linne då, eller blir det för kallt? Fuck, jag har ingen aning om hur 20 grader känns. Bara 10 dagar kvar tills vi sticker nu, peppa peppa!

Nu ska jag brygga kaffe åt mig & Malin.

Angående bebishår

Den ultimata kombinerade bebishårs-bilden!

Bebishår

Mitt hår är ju helt jävla sanslöst. Det finns verkligen ingen ordning på det, virvlar & bebishår överallt.
Varför växer aldrig bebishår ut till normal längd? Det har ju alltid varit lika kort som det är nu. Varför kan det inte bara växa?
Har alltid undrat över det, så om någon har svaret: berätta ytterst gärna.


Virvel som aldrig vill som jag vill.

Lucia

Igår var jag i kyrkan för första gången på flera år. Lillsyrran kröntes ju till tärna i Motalas Lucia. Jag, Mackan, mamma & pappa fick vara VIP & sitta längst fram. Det var soft.
Det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde att det skulle vara, det bjöds på fina sånger oså liksom.
Fast huvudincidenten var ju utan tvekan när Lucian sprang ut ur kyrkan & spydde. Stackars flicka alltså, hon måste ha varit helt sjukt nervös.
I det stora hela så var det en mycket trevlig tillställning. Fick träffa både farmor & farfar och mormor & morfar. Det sker ju inte sådär överdrivet ofta.


Ser ni den längsta gubben där bak? Haha, jag & Mackan dog av skratt åt honom.


Ett stycke valp

Helgen

Måndag idag. Fyfan vad seg jag är. Skulle egentligen varit ledig idag, men var tvungen att hoppa in i några timmar. Så ska snart bege mig mot jobbet med andra ord.
Usch va dåligt jag mår. Är helt död efter denna helg som vi smygstartade i torsdags. Jag var ju så jävla festsugen så jag tvingade Malin att dricka med mig. Haha, men vi hade extremt kul så det var det värt.
Sen blev det ju även party både fredagen & lördagen. Ingen dålig comeback Becca har lyckats med inte. Blev till och med nekad entré på Citybowl liksom, då är det verkligen illa. Haha, tur att jag inte kommer ihåg allt för mycket ifrån den kvällen alltså. Räka har dock skvallrat lite om vad vi hittade på för hyss.
Nu vill jag aldrig i hela mitt liv dricka igen känns det som. Fasen vad det tar på krafterna.

Festsugen som få!

Fy & fy vad jag är partysugen! Jag är sugen på allt som har med party att göra. Öl, bli full, ragga, dansa, göra bort sig, skratta åt extremt fjantiga saker osv.
Fyyyfan va sugen jag är. Synd att det inte är lördag, för då åker det av. Julbord med jobbet. Ser så extremt mycket fram emot det. Förra året var det sjukaste jag varit med om, vilket jävla fylleslag. Vi blev liksom nästan utkickade från stället där vi åt julbord bara för vi va så stökiga. Men det var jääävligt kul. Fruktansvärt roligt.
Hoppas det blir så i år igen. Vet inte hur det blir senare, om man festar med jobbet hela natten eller om man drar vidare på fest/krogen?
Återstår att se....

Oså längtar jag även till Turkiet. Vi drar den 26:e, inte så himla lång tid kvar nu. Men gosh vad jag vill dit nu nu nu.
Träffa alla boys liksom. Ali, Umit, Fatih, Osman, Levent, Justin, Sah osv. Det ska bli så jävla kul att festa med dom där!

Mycket roligt som sker framöver nu. Life´s so god damn gooooood.

Linköping next!

Nu åker vi in till Linköping & shoppar julklappar!
Satan i gatan vad jag ser fram emot Toys R us. Wiiiiiie!



Igår

Igår var en riktigt bra dag. Efter jobbet så drog jag & Linn & käkade middag på Balkan. Vi hade lite firande going on. Vi firade att Linn fått en arbetsintervju i Linköping imorgon. Jag älskar sånt där, vardagslyx alltså. Sånt som sätter guldkant på vardagen helt enkelt. Man borde alltid fira sina framgångar, stora som små.
Sen efter flera timmars skönt snack så drog vi hem igen.
Runt 23 kom Sälen hit, det var mysigt. Vi kollade film, pillade med datorn & gosade. Vädigt trevligt!
Sen fick jag skjutsa hem den lilla gossen imorse, till väster & då kom jag försent till jobbet. Fy på dig Sälski!

Nu ska jag, Malin & Linn ha Disney-kväll. Första filmen blir Pocahontas. Guuuud, så spännande. Det var flera år sen jag såg den sist.

blaaaaa

I lördags hade jag den bästa dagen på jobbet på mycket länge. Min älskade kollega, Anna, var tillbaka efter att ha åkt in & ut på sjukhuset sedan slutet av augusti. Fyfarao för en så hemsk graviditet den människan fått genomlida än så länge. Men Anna är en riktig fighter & nu är hon tillbaka. Extremt gött.
Sen var det även Gretha & Alleballe. Dreamteam med andra ord, underbart gäng.

Resten av helgen spenderade jag hemma hos mina föräldrar. När jag kom hem från jobbet i lördags skulle jag kolla på Milan som lirade 20.40. Men jag var så jävla sliten att jag somnade 4 minuter in i matchen. Haha, det har aldrig någonsin tidigare hänt när jag kollat fotboll. Snacka om sliten Becca.

Ikväll ska jag & Linn käka på Olearys. Vi ska fira lite roliga nyheter. Vardagslyx, det är så förbaskat underbart.

Jobbhelg

Denna helgen skulle jag egentligen tillbringa hos Martina i urskogen. Men fick självfallet jobba helg, suck. Undrar fan hur jävla många helger jag har jobbat de senaste månaderna, inte är det var 3:e iallafall..
Aja, nu ska jag inte vara den som är den. Men jag är så in i helvetes jävla trött & då blir jag gnällig.
Jag längtar till den dagen då jag är helt ledig & bara kan ligga & slappa framför TV´n heeeela dagen, inte ta ett steg utanför min ytterdörr. Guuuud, så mysigt, välbehövligt & skönt.

Nu ska jag hem till mina föräldrar. Låna deras tvättmaskin som vanligt, kolla idol & åka snålskjuts på deras bredband så jag kan tanka hem some good stuff. NICE!

Hoppas ni alla är aaaaaasbakis & mår skit imorgon när jag jobbar & mår hur bra som helst.


Konversation mellan Malin & Becca

Jag har precis funnit min drömman & Malin & jag ligger & diskuterar det. Haha, fyfan va givande.



Och sen kom jag på den genialiskaste planen bland de genialiska planerna. Vattentätt!

Bruno Mars - Just the way you are

Fy farao vad jag diggar denna låten. Inte likt mig att tycka om en sån här smörlåt. Men den är så himla vacker. Blir fan kär!


Gårdagen

Igår hade jag en jeffligt nice dag. När jag kom hem från jobbet vid halv 8 på kvällen så hade 4 söta brudar lagat tacos som vi åt till middag.
Efter det så blev det att spela "Med andra ord". Det var sjukt länge sen jag spelade det faktiskt. Alla blev helt hypade & satt och skrek. Extremt hysterisk stämning. När jag & Linn va i samma lag - förlorade vi.
Jag & Ercan - vann. Jag & Malin - vann.
Den statistiken talar för sig själv höhö.
Sen blev det film, Law Abiding Citizen. Andra gången jag såg den, faaaaan va bra den är. Men jävla Evelina & Malin låg & tjata om att dom inte fattade något hela tiden. Haha.
Efter den blev det Paranormal activity 2. Fyfan, så värdelös alltså. Inte ett dugg läskig, jag somnade till helvetet. Stor besvikelse faktiskt.

Nu sitter jag på kontoret & jöbbar lite grann. Är jeffligt sugen på att spela Med andra ord ikväll igen. Hoppas några är på alltså!

RSS 2.0