Sportvecka

Den bästa veckan på väldigt länge rent sportsmässigt är äntligen här. Yiiiiiha, va roligt detta ska bli. Världens bästa vecka!
Såhär ser schemat ut:

Ikväll:
Milan - Napoli 20.40

Tisdag:
Herrar 15 km klassiskt 13.00

Onsdag:
Sprintstafett kval 12.15, final 14.15

Torsdag:
Damernas stafett 14.00

Fredag:
Herrarnas stafett 12.45

Lördag:
Damer 30 km 12.00
Juventus - Milan 20.45

Söndag:
Herrar 50 km 13.00
Liverpool - Manchester United 14.30


Vilken heeeeelt fantastisk vecka va ?! Ujujuj, detta blir grejer det.
Jag måste bara försöka fixa & trixa lite så att jag kan vara på kontoret & därmed få flexibel arbetstid ett par dagar. Men de flesta grejer kan jag se iallafall. Dock MÅSTE jag fixa fredagen, för då jobbar jag egentligen 7-16 & det går ju inte. Jag kan ju inte missa herrarnas stafett, över min döda kropp. Det ska ju bli bland det bästa. Att se Hellner & Northug mot varenda på den sista sträckan, det kan ju inte bli annat än förjävla spännande.


Sista dagen i Sälen...

Under de senaste 2 dagarna har jag åkt omkring i backen & lekt att jag är Marcus Hellner & skrikit ut det när jag har kört förbi någon. Haha, extremt kul för den som är lättroad, och det är ju verkligen jag.
Sista dagen i Sälen idag då. Känns sådär, jag hade lätt kunnat stanna kvar i en vecka till. Det här med semester är ju verkligen det bästa som finns.
Men det ska ändå bli kul att komma hem igen. Träffa alla & se vad dom har haft för sig. Dessutom saknar jag jobbet lite grann, så jag sitter ju verkligen inte i sjön direkt! :)
Nu blir det melodifestivalen, sen Notting Hill. Niiiiice.


Marcus Hellner

Såg ni herrarnas sprintfinal igår? Det var det sjukaste jag sett på länge. Okej, kanske inte lika sjukt som herrstafetten i OS förra året, men det var riktigt jävla magiskt detta också.
Marcus Hellner, vilken hjälte han är. Han är ju för sjutton inte ens någon sprinter, ändå knäcker han ALLT motstånd. Att avancera sådär från sista till första plats, som han gjorde i åtminstone både semin & finalen, måste ju vara jättesvårt under en sprint. För det första att hitta en lucka att köra om på & dessutom att peta in en högre växel än alla andra & lyckas köra ifrån dom.
Man ger liksom ingen några meter gratis i en sprint, man tar rygg direkt. Men i finalen så fick Hellner minsann åtskilliga meter bakom sig när han avancerade från botten till toppen & körde iväg i ett ryck. Dom andra hade inte en suck, inte en enda liten chans. Hellner var så jävla överlägsen. Vilken hjälte!


De tre medaljörerna: Northug, Hellner, Jönsson.


Woho, så glada dom är ! :)


Guden.

Bildbomb!

Idag är det äckigt jävla skitväder i Sälen. Det är dimmigt, det yrar, snöar & är fett kallt. Blir så jävla sur på sånt skitväder alltså. Så jag hoppade över förmiddagsåket idag, pallar verkligen inte frysa ihjäl. Men men, efter lunch ska jag bege mig ut i backen, mot afterskin. Hittills har jag bara druckit en dag häruppe, så nu måste jag förbättra mig på alkoholfronten & låta den flöda lite mer!
Fram med bärsen & jägern är vad som gäller idag. Yiiiihaaaa!
























Snygging!

Idag har jag haft en riktig jävla snygg-dag, om ni ville veta. En dag då allt bara stämmer, ni vet. Sminket, håret, klädseln, det naturliga välmåendet osv. Fy farao, så gött. Har inte känt av något sånt på mer än en vecka eftersom jag har varit sjuk. Men nu, efter att ha gått på penicillin i 2 dagar så börjar det repa sig. Uuuunderbart!
Hoppas jag har en snygg-dag att se fram emot imorgon också, man blir så mycket gladare då.

Nu ska jag sussa. Nattinatti!


Grattis pappsen!

Idag fyller faktiskt världens bästa pappa 43 år. Vems pappa kan det vara, undrar ni kanske då?
Joo, det kan jag stolt berätta: det är MIN pappa!
Grattis gubbskrälle, jag hoppas att vi familjemedlemmar gjorde din dag till något riktigt bra. Älskar dig!

Sälen! :)

Nu har jag befunnit mig i Sälen i ett dygn. Fy satan så gött det är. Älskar fjällen-livet, det är det enda som gör vintern värd enligt mig. Dock har jag inte åkt någonting än. Satt på vårdcentralen nere i Sälen by hela förmiddagen, fick penicillin mot halsfluss. Man blir så loj när man har en sån smärta i halsen & örat, därför har jag inte åkt något. Men imorgon ska jag köra på så in i helvete. Ser dessutom fram emot att åka till Fjällbagarn imorgon & spana in samt köpa bröd. Haha, vilken fjant jag blivit. Har plötsligt blivit extremt intresserad av att kolla vad andra olika bagerier har för sorters bröd & hur det ser ut osv. Äkta bagardotra!

Här kommer lite bilder från vår lyx-stuga, Ski lodge village:


My crib.


Min garderob.


Bastun.


Köket.


Backen.


Sjuker Becca :(

Btw, vafan är det med mig & alltid, på ett eller annat sätt, hamna på sjukhus när jag är på semester?! Det börjar bli löjligt.

Whopwhop

Dagen på jobbet har varit helt jävla skev, haha helt kaos alltså. Det började bra med att jag gick ut i packen & upptäckte att lilla Jossebosse jobbade. Då blev jag glad!
Blev lite snicksnack där & massa snack om julfesten med tomas. Hahaha Gud, vafan har du sagt egentligen Josse?!
Haha, så jävla sjukt.
Sen bröt iallafall helvetet lös. Allt blev strul, fick ringa ner en bagare som fick komma & göra tårtor & diverse grejer som var missade.
Alla smörgåstårtor var inte gjorde så jag & Linnea fick slänga ihop två 10 pers räktårtor. Tur att Linnea kunde det där, för det kan verkligen inte jag utantill.
Aja, allt löste sig iallafall till slut. Men ack för en stressig & strulig dag alltså.
Under denna månaden som gått så har jag förövrigt jobbat så mycket som 190 timmar. Slitit som ett djur alltså.
Nu är jag värd semester & det ska jag även få hihi. FYFAN vad underbart med Sälen imorgon. Jag & min älskade bräda mot världen yiiihaaa!

Mitt ööööra :(

Det blev inte många timmars sömn denna natt icke. Vaknade upp halv 3 typ av att jag hade asont i örat, buhuuu. Sen kunde jag inte somna om igen & sen ringde klockan vid 5. Kul jävla jul.
Nu ska jag åka & jobba medan många av er andra ligger hemma bakfulla & mår skit. Hihi.
Sen blir det hem & packa för imorgon drar jag till SÄLEN !! ;D

Fyfan vad jag saknar dig ditt stjärthål!!!



:(

Begravningen var som förväntat väldigt tung, men vacker. Det var jättehemskt att se hur Daniels nära & kära var helt förstörda & bröt ihop. Inte alls roligt, jag lider med dom & skänker en extra tanke till dom.
Annars var allt fint, prästen talade ganska mycket om Daniels stora intresse för fiske & det spelades bra musik.
Det var den första begravningen någonsin för mig & det är väldigt svårt att uttrycka sig hur allt var märker jag nu. Man känner sig tom på något vis, jag vet inte alls vad jag ska skriva.

Men som sagt det var en jättevacker begravning med många människor som bryr sig om Daniel.

Vila i frid, vi kommer alltid att komma ihåg dig.

Begravning

Idag kl. 11 är det begravning för en gammal vän till mig, Daniel Axman.
Eftersom jag inte har umgåtts med Daniel på 4-5 år så visste jag inte till en början om jag skulle gå på denna begravning eller inte. I huvudet känns det lite som om att man kommer dit & inkräktar liksom... Men efter att ha funderat över det där någon vecka så har jag kommit fram till att jag vill gå på begravningen. Det känns som om att det är vackert att gå på en gammal väns begravning.
Om jag dog & gamla vänner till mig dök upp på min begravning så skulle ju jag bli jätteglad, så jag hoppas att Daniel blir det också.
Jag har sjukt många roliga minnen ihop med denna glädjespridare. Jag & soffe satt & snackade om det häromdagen & vi kunde inte hålla oss för asgarv. Daniel var en galen människa på ett fruktansvärt positivt sätt.

Här är lite bilder från en kväll år 2005 då vi hade sjukt kul tillsammans. Glömmer aldrig detta,






Du var en bra människa & glädjespridare, hoppas du har det bra nu. Vila i frid Daniel Axman.

Sjuuuuk Becca ;(

Gud, vad dåligt jag har bloggat på sistone. Inte bra, detta är ju min dagbok som kommer att vara sjukt kul att kolla tillbaka i om några år. Det får inte finnas några hål. Men nu ska jag försöka skärpa till mig & uppdatera bättre.

Jag mår skit. Jag är alltså sjuk, feber & fruktansvärt ont i halsen. En jävla influensa med andra ord som deckar en totalt. Det är helt sjukt hur ont man får i kroppen av sån skit alltså. Det började på jobbet i måndags, på alla hjärtans dag. Oså hade jag stängningspass & var tvungen att städa o greja. Det gick inte fortm jag städade 1 timme längre än vad jag brukar göra, men jobbet blev gjort iallafall.
Känns så jävla jobbigt att jag är sjuk just nu när halva Lilla Hem är en jävla sjukstuga. Så de friska för slita röven av sig liksom. Men men, jag ska ställa upp på dom när jag är back on track igen.
Sååå, nu vet ni vad jag har gjort de senaste dagarna. Ingenting. Sovit & kollat på tv hos mina föräldrar. Tappat 2 kg har jag också gjort, så något gott kom det allt ut av denna sjukdom.

Nice dag med Viktor :)

Slutade jobbet tidigt idag, 13.30. Sinnessjukt gött att sluta så tidigt, då har man hela dagen på sig att styra upp med andra grejer. Efter jobbet drog jag iallafall & hämtade upp Viktor, sen vidare in mot stan. Sa upp mitt feelgoodmedlemskap en gång för alla, sista räkningen på det kommer i mars. Bra där.
Sen svullade han McDonalds, jag satt fint brevid & nästan dog av avundsjuka. Satan i gatan så gött de rykande färska burgarna luktade!

Sen drog vi till Östensson. Det var förmodligen den första gången i hela mitt liv som jag åkte & pantade burkar på eget initiativ. FÖRSTÅR NI HUR JÄVLA PANK JAG ÄR DÅ ELLER?! Usch, Becca har inga pengar ;(

Sen drog vi ner till simhallen för en sväng i bassängen, blev en simtur på drygt 40 minuter. Det känns faktiskt i kroppen nu såhär efteråt, mycket bra.

Farmor bjöd på middag efter det. Prinskörv med stuvade makaroner, inte dåligt. Lööööv it.

Nu är jag död. Ska sova.

Guten nacht!

Onsdag

Idag blev det mittenpasset på jobbet, 8.30-15.30. Ganska slappt pass, blev att hjälpa till ganska mycket i kallskänken & det är alltid lika roligt. Nu kan jag de flesta av deras förberedelseuppgifter & det känns niiiiiice.
Efter jobbet blev det hem & vila lite, sen skulle jag egentligen ner & simmat i simhallen. Men ingen jeffel ville ju simma idag & jag är inte den som drar ner dit & simmar ensam, fy. Fan, jag kommer ju inte kunna köra kondition nu på ett tag. Har så jävla ont i foten. Ser ut som ett riktigt riksmongo när jag går omkring & haltar mig fram. Är inte foten bättre nästa vecka så tänker jag fan skita i min läkarskräck & ringa farbror doktorn så dom får fixa det här. Vill inte tappa träningen liksom.

Aja, nu har jag iallafall precis kommit hem efter en trevlig middag med Linn & Soffe. Linn, mästerkocken herself, bjöd på kycklingfilé inlindad i bacon, potatis & en grym sås. Riktigt gött krubb, det tackar vi för!

Ska upp 4 inatt (imorgon?!) & jobba så nu ska jag varva ner med lite Andra avenyn avsnitt & försöka somna så tidigt som möjligt.
Godnatt era stjärthål!


You´ll never walk alone<3

Så jävla gött att Liverpool sänkte Chelsea igår. Då var det nog ingen som var lyckligare än Rebecca Landestorp & ingen som var mer olycklig än Fernando Torres. Muhaha, den där blåa tröjan klär dig inte ett skit. Jag blir fan illamående av att se den.
Tyckte dock lite halvsynd om Torres när han fick en armbåge i ansiktet av Agger. Dom spelade i samma lag för bara några dagar sen liksom. Det är helt sjukt hur fort det kan vända. Men men, Torres är fan en förrädare. Och förrädare gillar vi inte. Hjärta ska man ha, hjärta.


Lördags

Nu ska jag berätta om min lördag. Först var jag tvungen att hoppa in på jobbet, men körde bara 6 timmar, 06.30-12.30.

Sen drog jag, Cliff, Viktor, Linn & Ercan till V75 i Mantorp. Min morbror & hans polare hade beställt ett bord för mycket, så vi köpte det. Skitgött, då kunde man ju dricka sina egna bärs liksom.
Jag förlorade hela jävla tiden, gick säkert back 600. Fan, jag som redan innan var i princip pank. Viktor däremot vann flera hundra. Jeffla unge alltså.
Efter travet drog vi hem till min morbror i Spångsholm & festade lite där. Han bjöd på brännvin & en jävla massa saker. Fyfarao vad fulla vi blev. Redan klockan typ 17.00 eller liknande så var vi ganska dragna. Och stackars Cliff fick ju en lampa i huvudet, så det började blöda massor från jacket som han fick.
Aja, runt nio på kvällen var vi tillbaka hemma hos mig i Motala. Då var det inte nådigt, då var vi riktigt jävla packade på hembränt. Linn & jag råkade dansa sönder en stickkontakt & grejer. Haha, vi var helt wild.
Sen skulle vi dra ut på klubben, jag ville egentligen inte följa med för jag va så jääävla trött efter en hård arbetsvecka. Men jag hängde på till slut ändå. Sen tar minnena slut. Haha, hoppas inte jag skämde ut mig allt för mycket.
Jag hade grymt jävla kul iallafall. Tack för den lördagen mina älskade vänner, ni är förjävla bäst alltså.
Nu ska jag inte dricka på ett bra jävla tag. Nu är jag trött på alkohol. Bra.

Farväl Fernando Torres! :'(

En av mina största mardrömmar inom fotboll har inträffat. En av mina absoluta favoritspelare, Fernando Torres (Liverpool), har sålts till mitt största hatlag, Chelsea. Fyfan, jag har så himla många gånger tänkt tanken att om antingen Zlatan eller Torres går till Chelsea så tar jag livet av mig. Och nu har det inträffat. Min älskade älskade älskade Fernando Torres är klar för Chelsea. Kan inte fatta det, det är nästan som jordens undergång alltså.
Men eftersom Liverpool äger en så stor del av mitt hjärta så måste jag se detta som något positivt. Vi fick in mycket pengar för Torres & kunde köpa in Carroll & Suarez. Två unga spelare som är riktigt bra. Carroll har jag faktiskt inte så stor koll på, inte så konstigt kanske med tanke på att han bara är 89:a. Men jag vet iallafall att han är ett framtidslöfte, en spelare som förmodligen kommer att utvecklas till en av de allra bästa. Suarez har jag dock velat ha till Liverpool enda sedan jag såg honom i VM i Sydafrika i somras. Uruguay var sjukt bra & det var till stor del Suarez förtjänst.
Så, jaaa, jag vet inte. Detta känns omtumlande, en mardröm som samtidigt kan vara väldigt positivt för mitt kära Liverpool.
Vi får se hur det går helt enkelt. Jag håller tummarna!


Pool-fansen bränner upp El Ninos tröja.


Luis Suarez.


Engelsmannen Andy Carroll. Läste att han ska ta över Torres´s number nine.


RSS 2.0