Lördags

I lördags jobbade jag först 06.30-15.00. Sen blev det hem & duscha, sen deckade jag på soffan. Var helt sjukt trött. Blev väckt av att Linn & Cliff kom & ringde på strax efter 18. Haha, det var ju lagom kul när man inte ens hunnit ta på sig några kläder.
Sen blev det iallafall fest. Vi var ett ganska stort gäng faktiskt, dessutom kom det folk som jag aldrig träffat förut. Det kändes lite skumt att ha dom här i min lägenhet, men det var kul.
Sen blev det Harrys, vilket sög riktigt jävla hårt. Det var folk öööööverallt, jag fick panik alltså. Linn tjurade ihop totalt & drog hem typ 10 minuter efter att vi kommit haha. Jag stannade inte kvar så jävla mycket längre heller. Ercan & jag drog hem runt halv 2 kanske. Blev en kebab med mos på sibylla, fy farao så gott det var.
I söndags mådde jag faktiskt bra, knappt bakis alls. Dock var jag fruktansvärt jävla trött så jag sov i princip hela dagen. Missade sista halvtimmen på filmen som gick på 3:an med Leonardo Dicaprio, vaknade vid 2 av att jag somnat på soffan iiiiigen. Fyfan, vad sur jag blev då.


Bild från i lördags. Wihoooo!

Dagen i sin ära

Shiiiit, vad trött Becca är just nu alltså. Jag är verkligen inte van vid att gå upp extremt tidiga morgnar. It´s killing me.
Men, jag är på gång att komma in i det nu. Imorgon, lördag, ska jag upp vid 5 igen. Fan, jag vill bara sova ut, men får vänta med det. har helgen på jobbet. Kan faktiskt bli riktigt kul. Har inte träffat all helgpersonal nere på bageriet ännu, så det blir ju spännande! :)
Idag jobbade jag förövrigt 7-16.30. Kallskänken hade fullt upp, så fick hjälpa dom med lite smörgåstårtor & förberedelser inför denna natt. Det var riktigt roligt faktiskt, lärde mig massor nya saker.

Eter jobbet drog jag & Cliff till systemet & strosade omkring därinne bland alla hyllor. Sen vidare hem till mig, lagade till lite schnitzel med klyftpotatis & bearnaisesås. Fett gott alltså. Cliff diskade, väluppfostrad pöjk det där haha.
Sen kollade vi på handbollen. Sverige fick stryk mot Frankrike i semifinalen, inte ett dugg oväntat. Bronsmathen mot Spanien på söndag blir spännande dock.

Gymbilder





Lördags

Denna helg har varit extremt slapp. Filmkväll varje kväll. Jag har varit hur jävla trött som helst. I lördags när jag, Ercan & Cliff kollade på film så somnade jag direkt efter den första filmen. Jag hann se en av tre filmer. Och jag skulle fasen ha somnat till den första också om det inte var för att Cliff hela tiden skulle krypa in i mitt ansikte & bah:"Sover du Becca?!" "Är du trött Becca?!" och blablabla.
Jag pratade tydligen i sömnen också. Jag hade sagt "Cliff" och sen hade jag lagt fingret på munnen & bah: "Scccchhh". Hahaha, helt sjukt.

Bjussar på 2 bilder från i lördags:


Åkte hem till Cliff. Hans katt, Mimmi, var rolig som sjutton. Skulle ner i hans skrivbordslåda & min väska & grejer.


Sen drog vi till gymmet. Cliffie tyckte att jag skulle testa på denna maskin, jag diggade den inte.

Beccas fredag

Det blev en mycket mysig & lugn fredag igår. Runt 17 kom Martina till mig & vi drog & hämtade upp Cliff. Sen bar det av mot Maxi för att köpa revben & godis. Fuck, vad onödigt att äta det där onyttiga skiten. Men aja, något måste man ju fan få belöna sig med.
Sen stack vi hem till mig igen, skulle egentligen ha kollat på Salt. Men vi fann liksom ingen ro, så det blev att vi tjattrade med varandra istället. Cliff la på värsta brakskiten & fick asont i röven, han trodde att han spräck sitt anus där ett tag. HAHAHAHA, fyfaaaan vad jag garvade då alltså, det var helt sjukt roligt.
Sen kom även Bubben & Hampus förbi på ett besök. Även det var trevligt, mycket flummiga & roliga grabbar det där.

Boysen drog hem runt 1 någon gång kanske. Då var jag & Martina aströtta, vi satt uppe en kort stund & snackade lite om Alanya. Sen stjärtade vi hela natten. Myyyyys<3

Bröderna Schulman

Läste precis igenom Alex Schulmans blogg, vilket jag gör varje dag. Han har tjatat så jävla mycket om sin medverkan i Skavlan de senaste dagarna. Han är grymt stolt, och det ska han vara, Skavlan är jävligt stort att vara med i. Sen klickar jag mig in på Calle Schulmans blogg, vilket jag också gör varje dag.
Calle har skrivit ner en dialog som skedde idag mellan honom & Alex. Haha, fyfan vad jag garvade när jag läste detta. Så sjuuuukt jäkla kul:

"Alex: idag ska jag vara med i Skavlan!
Jag: Fan vad kul! Är du nervös?
Alex: Skavlan! Hörde du det, din äckliga fitta?
Jag: Jag hörde. Grymt kul. Stort.
Alex: Din patetiska jävla nolla!
Jag: Va?!
Alex: Vad ska du göra i eftermiddag?
Jag: Jobba. Har möten.
Alex: Horjävel! Storebror ska till Skavlan!
Jag: Sluta säg så där.
Alex: Haha. Din bittra dvärgjävel.
Jag: Lycka till nu, Alex.
Alex: Haha. Dra du åt helvete medan jag är hos Skavlan.
Jag: Hej då.
Alex: Hej. "

HAHAHAHAHAHA "Din bittra dvärgjävel".
Fyfan vad roligt.
Älskar bröderna Schulman, dom är så brutalt bäst!


Älskar mitt jobb!!

Första öppningspasset i Verkstan gick galant & jag kom upp kl. 4 som jag hade ställt klockan på också. Kaaaanon!
Fan, vad jag är nöjd med min livssituation just nu. Jag som trodde att jag skulle vantrivas på jobbet nere i Verkstan. Ack, så fel man kan ha. Jag älskar det stället. Vilka grymma kollegor jag har alltså, dom är så jävla roliga. Denna dag har bjudit på bland annat negerbollssmet-krig. Haha, det var riktigt roligt. Det är en sån sammanhållning därnere, alla skämtar med varandra & har så himla kul tillsammans. Yes, det är greatans bananer!
Dessutom har jag blivit mycket piggare sen jag började träna. Så jaaa, mitt liv går bra just nu. Rebecca Landestorp är en riktigt lycklig jävel.

Slutade 13.30 idag, åkte hem till mamma & käkade mat med henne. Kycklingfilé med klyftpotatis & bearnaisesås, mumma!
Sen drog jag hem & städade. Har hållt på från & till i fasen två timmar snart. Så snart är lägenheten skinande ren. Måste bara moppa hallen & köket, sen är jag klar.

Vid 18 ska jag ner & kötta på gymmet tillsammans med Linn & Cliff igen. Mycket nice dag detta.


Kärlek till livet gott folk!


Linnie & Cliffie :)

Riktigt härligt pass idag på gymmet. Fan, va vi har skrattat. Ashärligt har det varit. Cliff visade oss en ny grej som vi kunde köra också. Vi kallar den för "svanen", han kalla det att "simma.". Haha, aja, det ser fett roligt ut iallafall.


Vi hatar denna maskinen. Vi hatar egentligen alla maskiner som har med armar & axlar att göra för vi är så kleeeena & tar knappt något alls i vikt. Men det är bara att kämpa på!


Cliffie när han kör svanen. Haha, guuuud.

Idag är jag förövrigt inte så himla trött. Det suger, jag måste verkligen sova snart. Ska upp kl. 04.00 inatt liksom. Börjar jobba 05.30, första öppningspasset i Verkstan. Jag är fasen lite nervös över det. Tur att alla är där då, så jag kan be om hjälp av folk från packen, kondis eller kallskänken ifall något skulle knasa.
Och min vagel i ögat har växt inatt förresten. Fan, va ont den gör alltså. Just nu så rinner mitt högeröga konstant. USCH! Hoppas inte att det blir värre imorgon så att jag inte kan öppna ögonlocket eller något liknande. Då dör jag.



Vagel i ögat

När jag kom hem från gymmet igår var jag fasen helt död. Jag slog igen datorn lite innan 23.00. Det är helt sjukt för att vara mig. Men ack så underbart det känns, äntligen kanske jag kan vända tillbaka på mina dygn permanent.
Träning är så bra på en massa olika nivåer alltså. Det finns bara positiva grejer med det.

Idag har jag fått en vagel i ögat, jättekul. Fan va ont den gör alltså. Varför får man vaglar för?

Ercan....

Vid halv 1 inatt skickar Ercan ett mess som lyder "Måste på den tidiga lektionen kl.8 imornbitti. Godnatt".
Vilken liten fittus alltså, min enda sovmorgon denna vecka är borta.  Men men, nu är jag uppe iallafall & har faktiskt varit det i en timme. Kände mig utvilad direkt när jag vaknade, det händer i princip aldrig annars. Högst en gång i kvartalet.
Nu ska jag hämta Viktor, sen ska vi till skolan.

Dödare än dödast

Stannade till stängning på gymmet, blev alltså 1½ timmes träning idag. Löparbandet som vanligt i 25 minuter. Körde intervall. Sprang 1 minut, joggade 1½ minut och höll på så tills jag var helt död. Sen var jag tvungen att gå i 1 minut & återhämta mig, sen var jag på´t igen. Slog mitt rekord idag igen förövrigt. Wihuu, fan va kul det är med framsteg, man känner sig så tillfredsställd & belåten.
Sen blev det lite styrketräning. Hoppade dock över armar eftersom jag pumpade sönder dom igår. Men körde helt slut på benen & ryggen iallafall, gött.
Trodde att jag skulle palla städa när jag kom hem, men det var ju bara att fetglömma. Jag är helt slut. Nu ska jag sova. Viktor skulle ringa & väcka mig imorgon så att jag kommer upp till skolan. Det är bra, jag kan nog behöva lite väck-hjälp.

Godnatt på er!


Dagen.

Nu ska jag hem till farmor & käka frulle. Sen vidare mot jobbet 10.30-18.30.
Sen blir det gymmet 19.00-?.
Efter det hoppas jag att jag har lite energi kvar så att jag kan städa lägenheten. Det behövs.

Farväl kära sambo ;(

Idag är en mycket sorglig dag. Malin sitter i detta nu på ett tåg påväg till Oslo. Hon ska flytta dit. Det betyder att jag från och med nu blir alldeles ensam, jag har ingen sambo längre ;( 
Usch, vad hemskt. Det kommer vara jättetomt här hemma utan henne. Jag kommer sakna henne tusen gånger om. 
Jag är verkligen ingen ensamvarg, så detta kommer bli jättesvårt för mig. Men jag får se till att aktivera mig massor, så att jag bara behöver komma hem för att sova. Tur att jag har heltidsjobb, skola & gymmet. De tre aktiviteterna kräver ganska mycket tid allihop. Det är bra.
Jag hatar att vi inte fick något värdigt avsked, eftersom hon senast igår låg & spydde som en kalv. Så jag pallade inte ens med en kram. Men jag hoppas hon kommer hem snart igen för att hämta mer saker. Då kan vi få till ett bättre farväl.

Lycka till i Oslo Malin, jag hoppas verkligen att du får det bra & trivs. Kommer sakna dig massor!!!

  



:'(

Liverpool & Milan

Båda mina favoritlag kryssade idag i matcher som dom borde ha vunnit. Usch, sånt kan verkligen förstöra ens humör.
Liverpool har varit så jävla dåliga i år, så brutalt jävla skitkassa. Men jag älskar dom ändå, mitt hjärta kommer alltid att slå extra för Liverpool, i både med- & motgångar.
You´ll never walk alone.



Även Milan kryssade ju borta mot Lecce, dåligt. Dock fick Zlatan till ett riktigt drömmål, tröstande faktiskt. Det var helt sjukt. Men vad ska man säga, Zlatan är Zlatan ! ;)


Mycket bra dag

Körde ett riktigt mördarpass idag på gymmet. Först konditionsträning i 25 minuter som vanligt. Jag pressade mig själv till max, var nära att spy. Men jag slog mitt rekord idag igen. Känns gött, jag kämpar.
Sen blev det att pussla ihop ett styrkeprogram tillsammans med Viktor, samt kolla hur många kilon & repetitioner jag ska göra på varje maskin. Det är ju hur bra som helst, nu kan jag dokumentera alla mina framsteg.

Efter gymmet drog jag till mitt föräldrarhem där familj+släkt var samlade. Mamma har ju nyligen fyllt år, så det blev att fira henne lite. Alltid lika kul att träffa min älskade släkt, dom är verkligen världens skönaste gäng.

Nu ska vi snart äta kvällsmat här hemma, köttfärsmackor. Sen blir det Solsidan, Time out & till sist Milan.
Guldsöndag!

Kräksjukan finns i huset

Inatt fick min kära sambo, Malin, maginfluensa. Usch, va hemskt, tycker så synd om henne. Kräksjukan är ju verkligen den värsta sjukdomen man kan ha. Därför ska jag snart fly från vår lägenhet & ner till gymmet. Sen blir det hem till mina föräldrar & spendera eftermiddagen & kvällen där. Jag vill inte vara i närheten av Malin just nu alltså, jag är LIVRÄDD för att åka på den där jävla sjukdomen.

Filmkväll

Igårkväll blev det mys med film igen tillsammans med Linn, Malin, Cliff, Viktor, Simon & Hegge. Vi skulle fortsätta på vårt Saw-marathon, men det var bara den tredje filmen som funka. Cliff hade laddat ner 4:an & tagit med den hit på USB, men den filmen funkade ju bara i sisådär 4 minuter. Fyyy, vad ledsna vi blev.
Men vi slängde på en rånfilm istället, The Town. Den var så äääckligt jävla bra alltså. Lätt den bästa rånfilmen som jag har sett iallafall. Alla bitar fanns med. Vapen, knark, våld, kärlek, drama, jaa allt sånt där. Extremt bra film, den rekommenderar jag!



Boysen leker! :)


Viktors fingrar har varit överallt



Viktor tycker att jag ska ha denna som profilbild på Facebook. Haha, denna är så JÄVLA typisk Viktor alltså. "Vill du lukta på mina fingrar", "Gissa vart jag har haft mina fingrar?", "Känner du stjärthål Becca?" etc.
Hahaha, han är sjuk i huvudet.


Gårdagen

Igår kom mina älskade bönder från Mantorp till storstan Motala för att ha filmkväll. Extremt uppskattat & trevligt att ha Irma & Martina i huset. Först kollade vi på Fucking Åmål. Jag höll på att DÖ när jag såg filmen. Jag har aldrigaldrigaldrig tidigare förstått att Agnes ONANERAR till en bild av Elin. Fick en smärre chock när jag såg det. Haha, helt sjukt var det.
Sen kom Malin & Ercan hem med McDonalds till alla förutom mig. Jag valde att laga min egen mat, och jaaaa jag vill framställa mig själv som duktig nu! ;)
Sen kom även Viktor, Cliff & Hegge hem till oss & vi slängde först på Saw 1 & sen Saw 2. Fan, vad dom filmerna är sjuka. Den som har kommit på allt det där måste själv vara psykopat, förstår inte hur man annars kan komma på sånt där...

Klockan 13.00 ska jag Linn, Alex, Cliff & Hegge iväg och träna på gymmet. Jag kan dock bara träna kondition idag. Ska ju gymma med Viktor imorgon, vi ska gå igenom alla maskinerna & se vad jag ska ha för vikter på allt. Och då kan jag inte ha träningsvärk, det funkar inte.


Mina bönder <3

Godnatt!

Ercan den jävla pullan sket i träningen idag. Hon hade för mycket träningsvärk, så jag drog till gymmet med Mackan & Frida istället. Var som allra bäst på löparbandet idag, slog mitt rekord hihi. Men jag tänker absolut inte säga hur långt jag springer på hur många minuter, för det är pinsamt dåligt alltså. Men whatever, så småningom kommer konditionen att komma igång. Ser fram emot det som sjutton.
Efter träningen åkte jag hem till mina föräldrar & kollade på handbollen, Sverige-Chile. Sverige vann med 10 mål, icke ett dugg oväntat. Fan va jag älskar att VM är igång nu, det är obeskrivligt roligt.
Just nu ligger jag i min gamla säng, sover över hos min familj idag. Ska upp kvart i 6 imorgon & behöver väck-hjälp & eftersom mamma också ska upp & jobba så blir det ju perfekt.

Jobbar 7-16 imorgon, efter det så blir det filmkväll. Martina & Irma skulle nog komma till Motala också, gud vad kul!

Det blir absolut ingen alkohol denna helg, är inte ett dugg sugen. Dessutom så går träningen till spillo om jag skulle hålla på att supa. Så nu blir det nyktert en tid framöver. Känns helt underbart. Är fruktansvärt tillfredsställd med mitt liv just nu. Nöjd.

Algebra

Precis hemkommen från skolan. Än sålänge är det faktiskt jättekul att ha börjat en kurs. Har träffat lite folk från förr som jag aldrig annars träffar, skitkul att se deras face igen.
Vi hade en liten genomgång på första kapitlet; Algebra. Känns rätt bra, jag är med på noterna. De övriga kapitlen som till exempel geometri kommer nog bli svårast för mig. Men det är tur att starten på matte b är något jag är ganska bra på, så man inte tappar glöden från början, då är det ju kört.


Down on me

Detta är överdrivet lätt min favoritlåt just nu, den går på repeat hela tiden. Så jääävla braaaaa!




Schteeekt

Sov till 13.00 idag. Usch, blir alltid lika besviken på mig själv när jag sover bort en hel dag.
Sen blev det gymmet med Erciperc. Fyyyy alltså vilken träningsvärk jag hade i framförallt ben & mage. Så det blev att enbart köra kondition, rygg & armar idag.
Redan efter passet kom en mördande träningsvärk. Denna är inte o leka med kan jag säga, jag haltar fram! Så jävla ont har jag i musklerna, helt oförskämt dåligt vad otränad jag är.

Imorgon blir det skola 10-11. Sen blir det att bege sig till kontoret i några timmar. Sen en sväng ner till gymmet. Men det blir nog inte så mycket mer än kondition imorgon, jag är schteeeekt.
På kvällen vid 20.00 börjar handbolls-VM, Sverige möter Chile. Det ska bli så fruuuuktansvärt kul, älskar handboll.
Ska kolla på matchen med pappa. Det var mycket länge sen jag chillade hos mina föräldrar en kväll nu, och det saknar jag. Så så får det bli!

Känner på mig att morgondagen kommer bli great. Älskar när schemat är tight.

Roligaste bilden EVER!

Fy & fy vad jag har varit stekt ikväll. Drog ju & tränade på Actic i drygt 2 timmar. Sen hem & ut nästan direkt på promenad med Malin ner till solariumet. Brände min näsa, fy. Sen handlade vi lite.
Sen när jag planerade att jag bara skulle dö i min säng så ringer pappa & säger att vi måste lämna in min bil. Så då var det bara att bege sig ut igen.
Men shit vilken bra dag jag har haft idag. Det har jag Ercan att tacka för, tack gumman!

Hahaha, vi iscensatte våran igenom tidernas roligaste bild. 2003 vs 2011. Fett roligt!



Rätt likt fortfarande kan jag tycka. Man ser ju att det är vi iallafall =)

Börjat skolan igen...

Kan ni gissa vad jag har gjort idag ? Jag har varit i skolan!
Jag & Ercan ska nämligen börja läsa Matte B på komvux & idag var det introduktion. Hoppas verkligen att jag klarar av denna kurs, samtidigt som jag har heltidsjobb. Jag kommer ju självfallet inte kunna gå på alla lektioner eftersom jag jobbar liksom. Men sålänge jag & Ercan krigar tillsammans så tror jag nog att det ska lösa sig. Jag är fan taggad alltså, det ska bli kul med lite omväxling & annorlunda sysselsättning.
Wiihuuu.
Snart ska vi även dra iväg & träna på Actic. Mycket förändring på en & samma gång nu, jag diggar det hårt.

Nu jävlar ska jag bli en extremt aktiv människa som gör fruktansvärt mycket nytta.


Jag ser ljuset :)

Denna helgen har gått otroligt fort. I fredags var vi ute på Citybowl & härjade, det var rätt kul faktiskt. På lördagen mådde jag dock skit, baaaakis. Men Martina kom till Motala & slappade med mig. Grymt bra. Vi gjorde upp massa planer. SHIIIIT va spännande min framtid är just nu, väldigt mycket på gång.
I maj flyttar vi nämligen ner till Alanya, vi har fixat lägenhet & jobb & allt. Det enda som är kvar för att slå den sista spiken i kistan är betalningen. Så vid nästa lön ska vi betala 6 lax var till Levent, då är allt 100% klart. Guuud va gött med förändring. Det ska bli så spännande, jag är supertaggad.
Vet inte ännu hur länge vi blir kvar därnere, men minst 3 månader iallafall. Förmodligen längre, kanske ett halvår. Vi får se vad som händer liksom.
Det ska verkligen bli guld, jag har aldrig älskat en stad lika mycket som jag älskar Alanya. Det känns som hemma liksom.
Nog om det. Imorgon ska jag upp & jobba för första gången på drygt två veckor. Det ska bli intressant, är ju inte i Vadstena längre utan på Verkstan. Jaja, hoppas det blir bra.

Godnatt!

Drama i Alanya

Jag har ju glömt att berätta om all dramatik som hände nere i Alanya. Jag förutspådde ju att det skulle bli en hel del, men det blev fan ännu värre. Jag satt verkligen i en jobbig sits där ett tag.
För det första var Umit asarg på mig för att jag inte ville vara med honom. Han gick omkring & kallade mig hora & försökte slå mig på nyår när han var full. Men honom sket jag fullständigt i, hatar det psykfallet.

Sen så hade jag ju råkat lova båda Justin & Alex att vara exclusive med dom innan jag drog ner. Det där gick verkligen käpprätt åt helvete. Båda fick reda på att jag körde dubbelspel med dom, inte glada pojkar då inte. Trodde att dom skulle hata mig föralltid. Men men, det gick iallafall ganska fort för dom att förlåta mig. Dock blev jag & Justin osams nu när jag kom hem igen.

Och som grädden på moset var det 4 galna malmöbrudar därnere som ville slå ner mig. En av brudarna var dökär i Alex & när hon såg att Alex var med mig bröt helvetet loss. De var extremt nära på att slå ner mig 3 kvällar i rad. Tur jag hade Alex vid min sida som skyddade mig hela tiden, annars hade jag fan varit död.
Haha, det är så extremt skrattretande att dom ville slå ner mig för en turks skull. Herregud vad patetiskt.
Dom fattade inte därnere, men nu när även dom kommit hem igen så har jag hört att jag ska få en ursäkt. Den ser jag fram emot höhö.


Justin, Efe, jag


Muhammet, Ali, Martina, jag, Alex.

Iphone

Slutspelet i sporthallen igår var riktigt kul, som vanligt. Fick dock fruktansvärt ont i röven efter att ha suttit i samma ställning 12 timmar i sträck. Kom igång ordentligt med maten igen. Åt fan 2 korv med bröd + 2 korvar med mos.
Riktigt bra, nu är jag påväg tillbaka!

Jag är fan sugen på något hela tiden. Även om jag är mätt, jag bara måste ha något i munnen liksom. Så nyss lagade jag lite english breakfast, bacon and eggs. Muuuums va gott det var. Det ska jag äta imorn också.


Har lagt till 2 nya appar på min iphone idag, riktigt schyssta rackare.
Viber = Free calls world wide. Extremt bra app. Har även testat den, funkar superbra.


Shape up = den räknar ut hur många kalorier man får i sig dagligen. Man får skriva upp exakt vad man äter i ungefärliga mängder.
Först fick man skriva i vikt & längd för att den skulle räkna ut ens BMI. Sen fick jag skriva i min drömvikt. Då säger den åt mig exakt hur mycket kalorier jag får stoppa i mig dagligen för att kunna gå ner ½ kg i veckan. Feeeeetingkul.

Så här ska det börjas räkna kalorier. Träna ska jag också börja göra. Wiiihuuuu!

Godnatt

Fuck, jag ska upp vid 8 imorse & jag kan inte sova. Min dygnsrytm är helt fucked up efter Alanya.

Idag sov jag till typ 14.00, sen drog jag & Cim till sporthallen för att se på fotbollen. Det var asnice, älskar den där cupen. Det är den bästa tillställningen i Motala under årets gång alltså. Imorgon ska jag dit till första matchen som börjar 9.40, sen blir det att sitta bänkad i drygt 12 timmar. Leva på körv med bröd hela dagen. Gud va gott.

Nu ska jag se Sex and the city & sen försöka sova.

Nighty night.

Hemma

Jaha, då har man varit hemma i kalla Sverige i snart två dygn. Känns skit, har haft sån jävla ångest att jag inte ens kunnat käka. Åt bara en cheeseburgare & en korv på 3 jävla dygn. Helt sjukt vad ångest kan sänka en alltså.
Jag vill inte vara hemma. Vill inte vara tillbaka i verkligheten med alla plikter & allt ansvar som hör till. Jag vill bara leva, göra exakt vad jag känner för.
Men men, nu är jag iallafall hemma igen. Alanya var lika underbart som jag visste att det skulle vara.
Älskar Alanya på lågsäsong alltså, det blir mycket mer personligt. Vi hängde med Alex & Ali varje dag. Åkte moppe upp till berget, spelade tv-spel, gick ut på klubben, hängde på stranden m.m.
Två extremt bra killar det där, med extremt bra familjer. Vi träffade bådas mammor + systrar, dom var jättesöta. Lagade mat till oss & grejer.

Tack som fan Martina för denna underbara resa. Vi åker om några månader igen. Seni seviyorum olum!


Adidas family<3

RSS 2.0