Back in Sweden!

Om två dagar så har jag varit hemma i Sverige i 2 veckor. Det blev till slut 3½ månad som jag bodde i Alanya, det är fan mer än ett kvartal. Hur fasen kunde sommaren ta slut så fort?! Helt sjukt....
Men men, nu är jag tillbaka iallafall. Trodde verkligen att jag skulle må skit här hemma i Sverige, men det gör jag inte. Tvärtom! Jag mår alldeles utmärkt, jag är superlycklig. Det är så jävla kul att kunna umgås med familj & vänner igen. OCH att få jobba! Herregud vad jag älskar mitt jobb, det är så överlägset jävla bäst. Eller det är nog egentligen mina kollegor som är det, vilket grymt gäng vi är därnere på bageriet alltså. Underbara människor, den ena är mer mongolid än den andra liksom.

Saknar dock Alanya & alla vänner man har därnere. Men det tröstar lite att det är väldigt många av dom som åkt tillbaka till sina hemorter eller pluggstäder etc. Det är bara några stycken som är kvar i Alanya. Så då har man liksom inte lika mycket att komma tillbaka till.
Men jag ska iallafall åka tillbaka dit över nyår, hoppas att få tag i en resa på 10 dagar. En vecka är alldeles för lite, då hinner man bara komma ner & sen ska man hem direkt.

Sen blir det Alanya nästa sommar igen & då är ju alla tillbaka igen. Awesome!

Men just för tillfället vill jag verkligen vara i Sverige. Fixa min lägenhet, kunna åka till mitt föräldrarhem när jag vill, hänga med de närmsta & jobba.
Wohooo, jag ska tjäna fett med cash osen ska jag unna mig massa materiella ting & resor så jag blir en ännu lyckligare människa.

Nu ska jag bjuda på en video från Alanya. Jag & Malin förkrökade med Recep & Efe i Efes tatueringsstudio. Denna kvällen va så jävla rolig. Enjoy !


Alanya - 4 days left

Den senaste veckan har vi varit 5 tjejer som bor tillsammans här hemma i lägenheten i Alanya. Jag, Johanna, Carro, Malin & Martina. Det är fett trångt att bo i en typ 1:a när man är så många människor oså blir det skitigt som fan också.
Men men, vi har det fruktansvärt bra ändå. De senaste 6 veckorna har varit så jävla sjuka, jag tänker nog fan aldrig berätta hur många dagar jag har varit nykter utav dom haha.
Klockan är nu 8, så snart ska jag börja dricka igen. Blir James Dean & Hollywood ikväll, så jävla kul.
Gårkvällen var verkligen den roligaste på länge, jag sprang omkring med Anils kavaj på Hollywood & såg ut som en jävla pingvin. Oså träffade vi massa vänner Anil, Gokhan, Serkan, Efe, Sophia, Mimmi, Tuncay osv... Så jävla kul :)
Ikväll ska bli lika kul igen. Först dricka upp våra medtagna groggar inne på VIP:en på James Dean osen vidare & skaka rumpan på Hollywood. Wohooo, längtar :D
Nää, nu tar Carro sin första grogg så jag joinar väl :)

Iyi aksamlar!

Alanya - Flyticket is now booked ;(

Idag har vi allihopa bokat resa tillbaka hem till Sverige. Jag drabbades av något panikliknande när allt va klart. Blev helt skakis & kallsvettades lite. Usch & fy vad jobbigt det är att leva två liv. Man vill bara slå dom samman till ett & samma liv så man kan få det bästa från båda världar.
Det ska verkligen bli jättekul att få komma hem & träffa familj, vänner & kollegor. Men samtidigt är det så förbaskat sorgligt. Vi har ju liksom byggt upp ett helt nytt liv nu, med vänner & allt det där. Det kommer bli så förbaskat svårt att lämna allt.
Fy sjutton vad vi kommer tjuta när det närmar sig den 14:e september. Uschuschusch, vad detta är hemskt. Får nästan ångest över att jag gjorde detta, för Alanya kommer nu för alltid förbli mitt andra hem & det kommer jag få bära med mig en jävla lång tid framöver. Det kommer nästan bli som en börda, jag kommer bli så jävla deprimerad nu i flera månader. Oså är det ingen där hemma som förstår heller, ingen fattar & det är också jävligt jobbigt.
Men men, nu ska jag hem till my normal life igen då. Har saknat alla där hemma såååå mycket! Kommer bli jättekul att få vara tillsammans med dom igen, får fokusera på det. Love you !! <3

RSS 2.0