Härlig måndag!

Idag har jag haft en riktigt härlig dag. Första jobbdagen på en vecka eftersom jag varit sjuk. Dessvärre är ju min röst helt åt helvete, hes som satan, så alla mina älskade kunder tyckte synd om mig & önskade att jag blir helt återställd snart. Haha, jag måste verkligen sluta älska när andra människor tycker synd om mig.

Efter jobb blev jag galet seg, slängde mig på soffan & vilade lite. Sen kom Viktor & vi lagade lite middag, sjuuuukt gott. Nu har även han fått smaka på Beccas exklusiva baconröra med färska champinjorer. Han var riktigt imponerad faktiskt, komplimangerna haglade.

Vid åttatiden någon gång drog jag till Sandra. Vi gick ut på en promenad på typ 1,5 timme med Cleo. Riktigt trevligt & harmoniskt var det. Roligast var när Sandra blev så extremt skrämd av några duvor. Haha, hennes fötter blev helt insane alltså. Värre än den där kaninen i Bambi-filmen. Hahaha, sjuuukt kul!!

Vill du gifta dig med mig?

Åh Gud, jag blir så himla kär! På allvar alltså.
Och så hade han skrivit "Love u mum" på magen såg jag. Vilken kille!! Jag skulle kunna gifta mig med honom.



Spanien i hjärtat

Fy sjutton vad jag längtar till VM, så jävla gött att det snart drar igång. Då hoppas jag verkligen att alla håller på Spanien. Spanien är bäst & de bästa spelarna finns där. De vann ju EM 2008 så nu hoppas jag verkligen att de vinner VM också. Dom är bäst bäst BÄST!!
Jag älskar Spanien<3


Två av mina absoluta favoriter David Villa & Fernando Torres.

Stalker!!!!!!!!!

Vafan är det för fel på stalkers?! Jag blir galen. Det är ganska uppenbart att jag inte vill ha något med dig att göra. Vad är det du inte förstår? Måste jag skrika det åt dig också för att du ska förstå?
Helvete, låt mig bara vara ifred. Fråga inte om vi kan träffas, vad jag ska göra & blablabla.

GLÖM MIG!!!!


Gnäll

Känner mig verkligen måttligt road just nu alltså. Usch, igår var jag helt frisk & idag vakna jag upp med massa snooooor i näsan & astma. Måste hem & hämta astmamedicin snart, annars kvävs jag väl ihjäl. Jag diggar inte det här med att gå 5 meter & det känns som att man ska få en hjärtinfarkt alltså.

Fyfan, vad jag gnäller. Och nu ska ni få lov att höra ännu mer gnäll. Eurovision songcontest..... HERREGUD vilket jävla rövprogram. Anna gick inte vidare från semifinalen trots att hon var en av de bästa. Alla länder i övriga Europa som gjorde att hon inte gick vidare kan fara åt helvete. Ni har förstört min lördag. Må ni brinna i helvetet.




Såhär ser jag ut nu förresten. Jag sitter på kontoret & gör lite jobb & väntar på att Josse ska komma hit från skolan. Vi ska planera vår Stockholmsresa som äger rum nästa söndag. Kommer bara stanna till tisdag, det suger en aning, men komma bort ett tag är alltid guld.

Nojiga föräldrar

Igår var jag hemma i mitt föräldrahem & käka. Mamma hade lagat hemmagjorda biffar med potatismos, riktigt smaskigt. Hon hade väl inte sett mig på kanske 1-1,5 vecka & började direkt hacka på att jag minsann "gått ner". "Du har blivit jättemager i ansiktet, Becca, äter du inte?".
Herregud, är det något jag har gjort sen jag flytta hemifrån så är det väl att gå UPP i vikt? Jag har ju hetsätit som en sån där bulimist eller vad det heter, utan att spy efteråt självfallet. Tryckt i mig hur mycket skit som helst. Sen kanske jag har tappat mycket av det eftersom jag inte åt på 3 dygn nu när jag var sjuk, men så blir det ju alltid. Finns väl knappt en människa i hela världen som kan äta normalt när man mår bajs liksom?

Mina föräldrar har ingrävt i sitt undermedvetna att det är dåligt att jag bor hemifrån. Därför kommer de på massa sånna där knäppa saker. Ajuste, pappa sa att jag var alkolist en gång när han såg att det stod i öl i kylen också. Och jag har liksom börjat dricka mindre sen jag flytta hemifrån, typ en gång varannan helg har det blivit nu.

Jag tror att mina föräldrar vill att jag ska vara ett spädbarn som de kan vaka över jämt & ständigt.

HAHAHAHAHA


Brämhults äger!!

Alltid när jag är sjuk så häver jag i mig Brämhults apelsinjuice. Det är den där dyra jäveln, ni vet, den som kostar typ 30 spänn. Så jävla god är den & den gör underverk när man är sjuk har jag inbillat mig. Det är ju enbart färskpressade apelsiner, alltså inga skitingredienser som typ konserveringsmedel & grejer i, bara apelsiner. Extremt rik på C-vitamin med andra ord. Jag tror jag är kvitt min förkylning om några dagar om jag fortsätter pimpla, niiiice.




Nu ska jag hem till Bellan som jag inte träffat på evigheter. Ska bli extremt kul att få träffa min älskade lilla pulla igen :)

Ciaaooooo


Ett mirakel!!

Igår var jag nära döden. Jag var så jävla sjuk att jag knappt ville existera längre. Febern var hög som fan, & eftersom jag inte tar värktabletter så ligger jag ju o svettas & fryser ihjäl om vart annat. Självplågeri på hög nivå.
Tur att Viktor kom hit & tog hand om mig. Jag bossade mer än vanligt vill jag lova. "Kan du hämta saft, kan du laga mat, kan du hämta glass osv."
Haha, men Viktor hade lite dåligt samvete eftersom det är han som har smittat mig så han gjorde allt utan några som helst protester.

Idag mår jag faktiskt mycket bättre. Febern är borta, tror jag. Helt sjukt, tror aldrig jag haft feber i bara en dag förut. Jag ska väl dock inte ta ut segern i förskott, då kommer väl febern att komma krypandes ikväll igen förmodligen.


Toppar & dalar alltså

Jag hade en kanonbra start på denna dag. Allt var ljuvligt, jobbet var extra kul. Jag fick leka bagare idag igen & laga en tårta som klantarslerna i bageriet hade sabbat. Tur att jag är en äkta bagardotra som har det där lilla extra i blodet för att kunna utföra de mest svåra utmaningarna med förstörda tårtor. Jag är förjävla bra helt enkelt.

Sen kommer man hem & får reda på massa shiiiiit. Usch, jag blir så jävla irriterad på att jag blir indragen i någon annans skit som bara den själv skapade. 

Aja, nog om det. 

Steg nyss upp ur badet. Badade med lamporna släckta & hade tänt levande ljus istället, mysigt. Låg där & kuckilurade i någon halvtimme & läste sportbladet. DET är vad jag kallar quality time med sig själv alltså. Helt brutalt underbart.
Snart ska jag nog färga mina ögonfransar, ögonbryn & mitt hår. Får se om jag pallar, annars gör jag det imorn!
                                                                                                                                                                 

Helt sinnessjuk helg

Jag har verkligen haft den sjukaste helgen på extremt länge, förmodligen den sjukaste i hela mitt liv. Det har varit snorkul, men det har ändå varit skumt. Haha.
Heeeeelt sinnes alltså. Men som vanligt efter en helg så har jag tusen blåmärken, tackar för dom Cliff!!!
I fredags skulle vi fira honom lite eftersom han precis fyllt år. Så vi satt ett gäng hemma hos oss & förkröka & hade det hur trevligt som helst. Sen drog vi ett varv på Hugos & där var det också kul. Sen drog vi till Sibylla & jag klämde i mig en fet jävla kebab, mycket gott.
Hann även med att hälla ut min cola i taxibilen, chaffisen blev inte glad på mig då ni. Psyyykbryt.

Igår var vi helt slutkörda, låg på soffan hela dagen. Sen somnade vi allihopa så gott. Crille & Ercan stal min säng, Malin sov i sin & jag & Viktor slagga på soffan.

Idag har jag & Malin haft en brutal matkoma. Först McDonalds, sen kebab, sen kladdkaka med 100 kg grädde, sen kanelgifflar m.m.
Helt sjuka har vi varit, måste bli ändring på detta beteende nästa vecka alltså. I denna takt som jag har hållit på den senaste veckan så lär ju jag vara en fetknopp om typ en månad.

Mitt hår är paj ;(

Haha, jag har verkligen tvärförstört mitt hår alltså. Det är helt grått/svart/lila ut. Det är riiiiktigt illa, helt ärligt.
Fan, vad jag hatar att jag är så extremt impulsiv ibland, det kan verkligen förstöra för mig.
Jag pallade inte vara helblond längre & Malin tyckte då att jag skulle lägga i lite bruna slingor.
Jag köpte den där förbaskade hårfärgen direkt efter jobbet & sen bara någon timme senare så hade jag grått hår.
FYYYYYYFAN! Jag ska köpa blondering eller blekning efter jobbet idag igen & sen får fan Malin fixa mitt hår igen, för det var hon som förstörde det från början.



FRUSTRATION!! Det sorgliga är att det ser 100 gånger värre ut i verkligheten. Mök alltså.

Becca är kääääär!

Jag har kärat ner mig totalt i denna låt alltså. Den spelas flitigt just nu vill jag lova, denna & Alors on danse. Mumma!<3
Just nu umgås jag med Viktor & Malin, Viktor lagar lite käääääk. Snart kommer nog även Cliff & Hegge. Vi ska slappa, glo på tv, dricka kaffe & bara snacka lite skit. Nice tisdag! =)


.,

Igår var en så go dag. Först blev jag klar med sommarschemat, så nu väntar bara cashen jag ska få för det.
Sen kom Viktor & Cliff tills oss. Vi käkade lite mat, slängde i oss ett par bullar, glodde på tv, slappade bara liksom. Asskönt!

Nu ska jag hem till farmor & käka, sen till kontoret. Sen blir det nog bara att slappa ikväll igen.

Förövrigt börjar min pollenallergi döda mig.

Barca<3

Åhh, idag är jag verkligen världens lyckligaste människa!
Igår vann ju Barcelona ligaguldet & jag blev så lycklig & rörd att jag grät, som en gris. Haha, men det var så jäkla fint alltihop. Speciellt när hela Camp nou var nersläckt & de sköt raketer & spelarna sprang in en efter en osv. Helt sjukt mäktigt & vackert, då blev jag verkligen svag & lät några tårar falla.

Dessutom är det måndag idag & denna dag har jag längtat till ända sen i torsdags. Wiiiie!

Nu ska jag snart hem till farmor & käka lite & skriva lite sommarschema till mitt jobb. Sen beger jag mig hem till Viktor.

Peeeeace

Inflyttningsfest igår

Igår var jag & massa andra på inflyttningsfest hemma hos Jimmy enbent. Haha, sjukt att han har sin såkallade "inflyttningsfest" ett och ett halvt år efter att han flyttat in.
Men men, festen var iallafall extremt rolig. Det var nog den roligaste jag varit på i nyktert tillstånd. Vi dansade lite tunak tunak, kom på sånna extremt fyndiga grejer (t.ex. Rabbitcent), snackade & skrattade massor.
Jag börjar digga det här med att gå på fester nykter mer & mer. Man fattar ju allt & ser vad som sker bättre osv. Mycket skönt!

Nu ska jag bege mot jobbet!

Hetaste drömmen någonsin

Fyfan alltså. Nu har jag varit förkyld i 3 dagar. Det är det här jävla pollen som börjar dra igång. Kul att det inte ens börjat på allvar än & jag är redan dötrött på skiten. Jag hatar verkligen att få behöva hålla på att snora.

En annan grej som jag verkligen verkligen verkligen HATAR är när man drömmer världens bästa, hetaste & sexigaste dröm &  mitt i allt så vaknar man. ÅHHHH, varför i helvete vaknar man för?
Helt ärligt den där drömmen jag hade inatt var verkligen speciell alltså. Och ja, den inkluderade en kändis haha. Men inte en som är sådär superduper känd, jag har ju träffat honom, så I can make it happen ;)

Bilder från min 20-årsfest!!


Ganska så festlig bild! Jag & Räka har kul & Malin is going down.

Kimmo-kinesbrun, Cim-tomatröd.

Haha, dom ser förjävla skumma ut alltså!

Mina babes Irma & Martina kom <3









Härlig dag =)

Idag har varit en riktigt uuuunderbar dag. Härlig dag på jobbet, allt flöt på bra & folk var trevliga liksom.

Sen hem till Viktor som bjöd på middag; fläsk, potatis & brunsås. Riktigt jäkla fint måste jag säga, en riktig mästerkock det där!
Sen hann jag bara hem & lägga mig i badet innan Viktor & Cliff var & ringde på dörren. Vi fikade lite. Dom fick smörgåstårta, gräddtårta, bullar & negerbollar vilket de små gossarna blev extremt belåtna med.

Sen blev jag så äcklad av Viktors svarta bröstvårtehår att vi bestämde oss för att vaxa bort det. Haha, det var så jävla kul alltså. Malin penslade på massa varmt vax på båda bröstvårtorna & sen drog vi av varsin. Viktor var så jäkla uppspelt & nervös precis innan vi drog av skiten, jag tror han va nära på att göra det i brallan.




Eeeeuuw, massa svarta & långa hårstrån!

Sen blev det lite soffhäng!


Becca 20 år =)

Idag fyller jag 20. Blandade känslor inför det. Jag vill verkligen inte bli äldre, har haft en brutal åldersnojja i exakt 4 år nu. Jag är löjlig, jag vet, men jag kan inte riktigt styra över det.
I vilket fall som helst så hatälskar jag att fylla år. Jag verkligen ääääälskar att man får massa presenter!!
För drygt en timme sen sjöng min familj för mig & jag fick en iphone. Åh, vilken lycklig människa jag är just nu. Ni kan inte ana hur länge jag väntat på att få bli iphone-ägare. Detta är helt underbart, det var faktiskt rent av bra att min telefon gick sönder i fredags.
Nu ska jag försöka lista ut hur man pillar in SIM-kortet i iphonen. Inte världens lättaste, jag har försökt i över en timme nu. Haha, jag lär ju få åka in till phonehouse snart & be dom hjälpa mig, jag får verkligen rycket snart.


Min nya kärlek<3

Bilder från valborg i Uppsala


I taxin påväg till Ekonomikum


Haha, spana in våra bebishår!


Ekonomikum. Skräp, öl, cider & folk ööööööverallt.


Älskade Maja!


Lisa & Jenso


Reunion!


Ercan & Malin raggade upp 2 utbytesstudenter & samtalade om... hmmm... Flensost.


Vi träffade på ett par astrevliga tjejer från Gävle. Vi råkade bestämma att vi ska fira midsommar tillsammans på Öland.


RSS 2.0