Malin har återvänt!

Malin, min kära sambo eller kombo eller whatever, har ju vart i Nybro sen i torsdags. Vilket betyder att lilla jag har fått bo ensam torsdag-söndag. Fyfan, det har vart jobbigt. Jag hatar att vara ensam. Ibland kan det vara skönt att ha lugn & ro omkring sig, men för det mesta vill jag ha någon i närheten liksom.
Första natten var outhärdlig. Jag drömde tre jävla mardrömmar & vaknade upp helt svettig & äcklig mitt i natten. Jag fattar inte varför jag blir sån när jag är själv. Det är på något sätt jävligt tryggt att veta att Malin är i rummet bredvid liksom.
Iallafall så spenderade jag sista natten på mina föräldrars soffa, det kändes skönt. Inga mardrömmar.
Haha, jag är verkligen patetisk ibland.
Men men, skönt att du är hemma igen Mallan med kladden i brallan!


Fredagsmys

Eftersom alla är helgalkisar i Motala, eller alkisar överhuvudtaget, så drar jag hem till mitt föräldrarhem nu.
Myser lite med pappi & lyssnar på hans skryt om hur briljant Johan Glans var på ståupp-komikgrejen på hotell Strand igår. Han hade tydligen snackat om rövar, ska bli spännande att höra fortsättningen :)

Förövrigt går det ett skitbra program om Lil Wayne på Mtv just nu, hur han tog sig till toppen. Lil Wayne-history!! Mumma.

Eminem feat Lil Wayne - No Love

En fantastiskt bra låt av mina två favoritartister; Eminem & Lil Wayne, från albumet Recovery. Detta är LOOOVE på hög nivå.


Joggingrunda

Nu har jag precis kommit ut ur en iskall dusch. Eller okej, iskall var den inte, jag kan inte duscha extremt kallt. Men det var avsvalkande iallafall!
Fy farao vad svettig jag var förut alltså. Var ute & joggade ca: 4 km. Svetten bara rann!
Det var verkligen extremt jobbigt, oså har jag gjort 100 situps idag också. Dock bara 15 armhävningar. Haha, jag är verkligen inte stark i armarna alltså. Men jag måste jobba på att få bort gäddhänget. Man får inte ha sån ski när man bara är 20 år alltså.
Jag vill verkligen bli fit som fan nu nu nuuuuu. Men det går så jävla sakta tycker jag, hoppas inte mitt tålamod sviker mig vad gäller det här med träningen.

Jag överlistade anden!!

Han klarade Eminem också!!


Sen tänkte jag på Frej Larsson & då trodde anden att jag tänkte på Markoolio. Fy, nu är jag besviken på anden :(

Fränt spel!

Ligger hemma på soffan & svettas en aning, så jävla varmt & kvavt alltså.
Håller på att "spela ett spel", eller vad man nu kan kalla det. Det är iallafall en ande som ställer massa frågor om just den personen man tänker på. Den första jag tänkte på var Zlatan & anden hade rätt. Coolt!


Grattis Spanien!

Jag kan inte uttrycka mig i ord hur skönt det kändes när Spanien blev världsmästare i söndags. Jag var så himla lycklig.
Jag var hemma i mitt föräldrarhem med Cim & festade till det lite till matchen. Och efter att älskade Iniesta avgjort finalen så blev det skumpa på altanen. Det var rätt gött med skumpa faktiskt, jag brukar verkligen inte gilla det. Men jag hade väl guldsmak i munnen :)
Tydligen blev vi ganska fulla, för igår mådde både jag & Cim skit. Båda var nära att spy. Haha, fast det var nog mest för att vi inte hade käkat på hela dagen. Utkörning av pizza började ju inte förrän 3. Vid halv 4 någon gång fick vi iallafall hem våra pizzor. Jäkligt gött, fast jag blev avundsjuk på Cims bologna, så jag sket i min kebab & åt upp hans rester istället. Mycket gött med köttfärs på pizza alltså.

Grattis till segern Spanien, den var ni sjukt värda!


Minigolfen igår

Igår spelade jag, Cim, Frida, Mackan, mamma & pappa minigolf. Det var en extremt rolig upplevelse, ska ni veta. Cim som är så jävla stor i käften & "bäst på allt" kom näst sist. Sist kom min syrra med sina 65 slag & Cim fick  64. Hahaha, det säger en hel del om hur extremt jävla brutalt värdelös Cim är på minigolf. Min syrra är liksom sämst, jag kan inte ens förklara med ord hur skitdålig hon är & Cim slog henne med bara ETT slag. Haha, mycket roligt tycker jag.

Jag själv kom 2:a med 48 slag, riktigt bra. Jag "snackar" ju inte bara, jag är ju rentav fruktansvärt bra på det mesta.

Alla Landestorpare back in town ;D

Igårkväll kom min kära familj hem från Italien, där dom har befunnit sig på semester i 1 ½ vecka. Guuuud, vad skönt att dom kommit hem igen, nu kan jag åka hem & käka mat lite då & då som vanligt igen.
Nää, men jag har faktiskt saknat dom, speciellt pappi. Men vi har ändå snackat med varandra varje dag i telefon. När man är daddys little girl så kan man inte vara utan sin pappa särskilt länge ska ni veta.

Nu ska jag hem till dom & käka frukost, sen blir det ner till kontoret.


La Familia i Italien. <3
Dom kan väl iallafall försöka se liiite ledsna ut när familjens överhuvud inte är med?!

Semifinal 2

Nu tog precis första halvleken mellan Spanien & Tyskland slut, 0-0. Fyyyy, jag blir så extremt jävla nervös alltså. Men jag är väldigt positivt överraskad över att Spanien äntligen har fått igång ett bra spel i VM. Under mästerskapets gång så har jag inte varit ett dugg nöjd med mina hjältars spel, men ikväll gör dom det riktigt bra. Härligt att se, men dom kan ändå väldigt mycket bättre och jag hoppas att dom visar det nu i andra halvlek.

Tänk om det blir förlängning & straffar?! Fy farao, då kommer jag skita på mig av nervositet alltså. Nää, jag hoppas att målen börjar regna in för Spanien nu i andra så vi slipper en förlängning & framförallt så att vi slipper en förlust!

VIVA ESPANA!!!!!


ye

Gick upp vid 9 imorse, rätt duktigt fast att jag egentligen hade kunnat sova till typ nu.
Denna förmiddag har jag hunnit med att duscha, damma lite & lagat lunch. Jag lagade kycklingfilé, klyftpotatis & pepparsås. Mycket gott & till min stora förvåning; mycket enkelt.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe på det. Sen får jag se om jag hinner gå ut & gå innan jobbet börjar.

Robert feat Nicco - Dance hall track

Nu när jag ändå har börjat blogga igen så kan jag ju passa på att visa er den bästa låten någonsin i hela fucking världen. Denna låt lyssnar jag på 10-30 gånger per dag & blir aldrig trött på den, trots att jag fann den för över en månad sen. JAG ÄLSKAR DEN!
Den som inte blir superduperglad & jävligt pepp & allt det där av denna låt, jaaa, den har problem.




Jag är så jävla bra

Länge sen jag skrev här, märkte jag. Vill be er alla, alla mina miljoner, trogna läsare om ursäkt. Jag har verkligen varit a very bad girl.

Igår hände den märkligaste grejen på 5-6 år. Jag blev TVÄRSUGEN på en joggingrunda. Fick med mig Malin, det måste vara den märligaste grejen på över 10 år, minst!

Vi var mycket duktiga faktiskt. Vi var ute & sprang i en timme, riktigt jävla bra. Men ack så svettig jag var alltså, mådde skit. Och Malin hade sån rövsvett att det blev blött på asfalten, där hon satt. Hahaha, och det är faktiskt sant!! Linn, Alex & Viktor är vittnen till den händelsen!

Just nu ligger jag & trycker i mig bananer & vatten så att jag är ready inför nästa runda som vi ska ut på om ca: 30 minuter.

Vi satsar stenhårt på winter 2010/2011.


Förövrigt så ringde jag pappa & berättade stolt att jag varit ute på en joggingrunda. Han blev så chockad att han satte en klunk öl i halsen & började hosta & asgarva. Sen bara SKREK han ut (förmodligen i chocktillstånd) till mina övriga familjemedlemmar att Becca minsann har varit ute & joggat. Då hör man syrran & Mackan i bakgrunden utropa: "VAAAA?!"

Beccas new lifestyle.

RSS 2.0