Alanya - Anils birthday ! ;D

Idag vaknade jag ganska sent, 14.30 typ. Baaaaaakis, fast såfort man kliver upp & går ut så blir det bättre. Det är så sjukt att man liksom aldrig blir i närheten av lika bakis härnere som man blir hemma.
Sen gick vi & la oss i poolen på hotellet & bara softa någon timme. Sen lagade jag lite tomatsoppa & åt lite långfranska till det. Det är det enda jag ätit idag, varför blir man aldrig hungrig? Jag känner absolut ingen hunger härnere, skumt som fan.
Idag är det älskade Anils födelsedag, så honom ska vi fira som fan ikväll. Dessutom är det våra svenska vänner Melinda & Julias sista dag i Alanya. Så ikväll blir det hårt festande. Fyfan, va jag hatar när folk åker hem härifrån. Man blir så jävla ledsen alltså. Usch & fy !

Nu ska jag dricka vidare så jag blir lite fuller, mums.
 
Peace out !

Alanya - Malins sista kväll ;(

Imorgon har Malin varit här i en vecka & ska åka hem till Norge igen. Fyfan vad det känns skit. Tror vi kommer tjuta en skvätt på krogen sen, när man inser att det är hennes sista kväll. Det är jättekul att Malin trivs så bra här, hon älskar Alanya. Hade hon inte haft några plikter att åka hem till så hade hon stannat kvar här. Hon säger att hon vill flytta med oss till Alanya nästa år. Men jag vet att hon kommer komma ner igen innan jag flyttar hem igen. Hon kanske ska komma ner 2 gånger till och med. En vecka i juli & en vecka i augusti.

FYFAN VAD JAG ÄLSKAR ALANYA! JAG VILL ALDRIG HEM, DETTA ÄR DET BÄÄÄÄÄSTA JAG GJORT I HELA MITT LIV! 


Alanya - bakisdag

Idag har både jag, Carro & Martina varit ganska så bakis. Festandet igår var väldigt hårt. Men jävlar vad kul jag hade, som vanligt. Satt inne på James Dean & drack lite drinkar. Det är så jävla bra härnere för vill man ha mer vodka i sina drinkar så säger man bara more vodka & så får man det. Man kan bli kanonfull på bara en drink om man håller på sådär hela tiden.
Sen vid 2 någon gång så kom Mongot & hämtade upp mig efter att han hade slutat jobba. Oså åkte vi iväg på hans moppe, det var jätteroligt.
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, ut & käka om några timmar. Sen måste jag till Mongots resturang för att hämta min piercing som jag råkade tappa för någon vecka sen.

Imorgon kommer Malin till Alanya. Fy o fyyyy vad gött det ska bli. Jag vill att det ska bli morgonkväll nu nu nuuu.
Jag ska pussa sönder min älskade lilla fru.


Alanya - White sensation night yaa

Nu har jag befunnit mig i Alanya i 3 veckor. Det är asbra härnere, Alanya är den staden jag älskar mest på hela denna jord.
Det har ju varit massa strul med vår lägenhet, helt kaos om jag ska vara helt ärlig. Men vi fick ju bo gratis på hotell i 16 dagar. Hotellägaren bjöd oss på det, så jävla schysst. Man klarar sig fan inte i Alanya utan vänner man kan lita på. Vissa har lagt ner hela sin själ i att hjälpa oss & till slut så ordnade sig allt & vi bor nu i lägenhet.

Vi har inte börjat jobba än, vet inte om vi ska göra det överhuvudtaget. Än sålänge vill vi bara glassa runt. Sola, åka moppe & festa liksom. Partylivet härnere är det sjukaste som finns. Fyfan för att sen komma hem till Sverige & "festa". Usch o fy säger jag bara, krogen där hemma är helt värdelös ju.

Igår var det ladies night på James Dean. Så alla i personalen var barkroppade med bara en vit fluga runt halsen. Det var bland det porrigaste jag varit med om, hujedamig!

Ikväll är det White sensation night på Panderosa. Wihuuu, så kul!

Nu ska jag börja dricka alkohol så jag blir lite go i huvudet :)

Saknar er alla där hemma. Puss på er!

Alanya - bilder


Tuncay


Tappade min blånagel för ett tag sen abooow


Carro


Mongot

RSS 2.0