Home again

Vi kom hem från Oslo igårkväll runt 21.30. Fyfan va skit jag mådde på tåget, kände mig helt söndersupen. Det gör jag fortfarande.
Oslo var så in i helvete jeffla roligt. Killarna som vi bodde hos var guld, vi blev som en riktig liten familj.

Nu ska jag åka & jobba. Sen ikväll ska jag försöka ta mig i kragen & ladda upp lite bilder.

Oslo imorgon!

Denna kväll blir tillägnad packning & planering inför imorgon då Linn, jag & Malin drar till fucking OSLO!!!
Gud, vad pepp jag är. Vi ska bo hos Malins kusin, Robert, & hans roomates. Robert har givit oss sitt rum, & så ska han själv ligga på soffan i vardagsrummet. Så jävla gulligt & snällt, äkta gentleman där.
Tåget går vid halv 3 imorgon & så är vi framme i Oslo halv 9-9 typ. Det blir att pimpla lite vin & öl på tåget så man inte blir allt för uttråkad. Första gången jag dricker sen Stockholm, wiiiihuu.
Får se om man hinner träffa några filurer därborta också. Vi känner ju faktiskt några typer som är bosatta där, så det kan bli riktigt kul att träffa dom.
Jag ska dessutom hålla utkik efter min norske snygging, Anders, som jag träffade på Mallorca för 3 år sen. Han är fan den snyggaste jag någonsin hållit på med så träffar jag honom släpper jag honom aldrig. Haha.


Hahaha, där var Becca allt nöjd vill jag lova!

Mitt rum

Igår kom vår bovärd förbi med slagborren, så då satte Malin & jag igång med att borra upp några hyllor. En i hennes rum, en i vardagsrummet & två i mitt rum. Det var ett jävla pilligt jobb med att få alla hyllor raka, fan vad vi körde med det där vattenpasset.


Mina hyllor, långt ifrån klart. Ovanför hyllan till höger ska jag sätta upp en spegel med spotlights runt omkring. Detta ska alltså bli min lilla sminkhörna. Jag måste även köpa en jätteliten hylla som jag kan förvara mina parfymer på. Det blir nog bra när det är klart!

Liverpool FC - Agenda

När jag, Soffe & Malin gick på stan idag så hittade jag den finaste agendan någonsin. Nu vill jag bara att det ska bli 2011 så att jag flitigt kan börja använda den!


Malins julkarameller

Årets julklappsrim:

Kan du lova dina nära och kära
Att hela dagen till ära denna bära

Att trycka på punkter med denna hjälper inte baken
men i detta fall är det inte det som är huvudsaken

Haha, är det någon som kan lista ut vad Malin har köpt för presenter till sina föräldrar?


Fortsättning följer....


God morgon Sverige!

Nu ska jag & Malin åka & hämta upp Soffe, sen bär det av mot Jysk. Hoppas vi hittar något skoj till lyan. Sen blir det nog vidare in mot stan.
Malin ringde till vår bovärd imorse & fråga om vi får låna slagborren, hoppas fan vi får det. Isåfall kommer jag få upp hyllorna i mitt rum idag. Det skulle vara sjuuuukt nice. Håller tummarna!

Baaaaaaaaaaaaaajs


Söndag=filmkväll med grabbarna grus

Min söndag igår var riktigt jävla bra. Jag & Sälen drog hem till Räka & Skåning, bjöd dom på fika & kollade film. Den första filmen fick jag bestämma, då valde jag den enda romantiska komedin som Räka hade på sin dator, Love at first hiccup. Den var riktigt rolig faktiskt. Gud, vad vi skrattade. Fast ibland hatar jag sånna där tonårsfilmer, dom är liksom alldeles för pinsamma, jag kan inte kolla. Räka blev också alldeles för genererad ibland, då gömde vi oss under täcket & skrattade istället.



Sen när den var slut tyckte boysen att det var deras tur att bestämma film, en kompromiss kallade dom det. Jag förklarade klart & tydligt att Becca inte gillar kompromisser & att hon ville bestämma film igen. Till slut lät jag dom bestämma film ändå, för jag såg hur gärna dom ville göra det. Det blev The fast and the furious 3. Någon som blir förvånad? Neeeej.
Iallafall så trodde jag att jag skulle hata den, men det gjorde jag inte. Jag tyckte faktiskt om den. Helt sjukt att en film som jag bojkottat i massor år var bra. Jag blir fan irriterad.


<3

Nu ska jag åka & träffa älskade Sälen. Vi ska till bageriet & hämta lite fika, sen hem till mig & sitta & snacka.
Gossen är ledsen idag & jag ska göra mitt yttersta för att trösta honom. That´s what friends are for.

Älskar dig gubben<3


Helgen

I fredags när Malin kom hem från krogen vaknar jag klockan halv 3 av att hon är inne i mitt rum & står & glor på mig där jag ligger i min säng. Jag märker direkt att hon vill krypa ner brevid mig, så jag ger henne en invite genom att "öppna täcket". Malin kryper ner brevid mig & beklagar sig över diverse grejer haha. Det var ganska kul.
Sen fortsätter snacket "Alltså Gud, du ska ju upp & jobba imorgon, nu måste jag hålla käften"
Tio sekunder senare: "Blablablabla...."
Haha, och sådär höll hon på halva natten.
 
Sen igår hade vi slappkväll här hemma jag, Belliz, Malin & Linn. Jag & Bellan delade en gyrospizza som var så extremt god, jag hetsåt min halva & hade sås över både händer, mun & kläder när jag var klar.
Sen hade jag sån tur att Heartbreak Hotel inte började förrän 21.30 vilket betydde att jag kunde se första halvlek av Milan-Fiorentina. Vilket mål Zlatan gjorde då. Kungen gjorde cykelspark liksom. Helt sjukt mål. Guden upphör aldrig att förvåna oss!

Love at first sight

Jag brukar väldigt sällan älska en låt första gången som jag hör den. Låtar brukar nästintill alltid få växa hos mig, och när jag hört dom tillräckligt många gånger så älskar jag dom.
Men denna låt älskade jag direkt. Så jääääävla bra.


Härliga fredag! :)

Precis tagit ett morgonbad, och Malin har bryggt kaffe. Så det blev en härlig morgonkaffe i sängen.
Ercan har sovit över & Linn har kommit. Mina bitches är på plats med andra ord. Blir så lycklig av det, älskar er.

Har helgen på jobbet, så jobbar 14-19 idag. Efter det blir det Idol med Josse, Soffe, Linn & Malin. Ercan kanse skulle titta förbi en sväng efter jobbe också. Riktigt nice!
Jag ska vara nykter som vanligt, men brudarna ska dricka som vanligt haha. Men det blir soft.

Nu ska jag klä på mig, sen iväg & sola en sväng innan jobbet.

Bra dag

Det var jättekul att träffa lille Sälen idag. Det kändes fan inte som om att det var så himla länge sen som vi umgicks. Men det är väl så det ska vara med bra kompisar. Att allt blir likadant fast att det var riktigt länge sen man träffades.
Jag berättade även för honom att jag hade en crush på honom för typ 4-5 år sen. Haha, då blev han allt glad.
"Men vafan Becca, varför sa du inget? Det kanske fortfarande hade varit du & jag isåfall!"
"Jaa, men Sälen, sen lärde jag ju känna dig...."
Hahahaha, det var riktigt kul!

Vid halv 5 någon gång kom Martina till Motala. Då drog hon, jag, Räka & Sälen in till Linköping. Jag & Martina bokade äntligen vår resa till Turkiet över nyår. Så jävla gött, nu blir det äntligen av. Den 26:e december, typ 5 veckor kvar.
Guuuud, va gött det ska bli, längtar!

Jaa, det var väl min dag det. Riktigt trevlig dag med några av de bästa.
Nu ska jag ligga & värma mig under täcket till Sex and the city.


Träffa Sälen :)

Jag vaknade för en timme sen... Klockan fucking 13.00 vaknade jag. Fyfan, ångest alltså. Jag är inte tonåring längre, det är inte min uppgift att sova bort dagar. Jag ska gå upp senast kl. 10 de dagar jag är ledig.
Tur att Räka ringde & väckte mig, undra hur länge jag hade sovit annars?

Nu ska jag slänga på mig lite kläder & åka & träffa Sälen. Vi ska dra till bageriet & välja ut lite fika, sen hem till mig & dricka kaffe , äta  & bara umgås.
Det var länge sen, så det ska bli skitkul. Har saknat min lilla gosse<3

Linnskilainen

Filmade Linn när hon åkte en sån där bebiskarusell eller vad det nu är på Maxi igår:


Stanna tiden

En sak som gör mig så jävla stressad är att alla har eller ska snart få barn...
Folk jag gick i högstadiet med har redan hunnit producera fram både en & två kottar. Och två ifrån min gamla klass i gymnasiet har en liten jävel som ligger & ruvar i magen.
Jag blir supersuperstressad. Jag har liksom inte ens hunnit med ett riktigt seriöst förhållande i vuxen ålder. Hur misslyckat är inte det egentligen?
Fan alltså, jag vill också ha barn. Men inte nu. Jag vill vänta tills jag vet vad jag vill bli & tills jag hunnit göra saker för enbart min egen skull, t.ex. resor, jobba utomlands m.m.
Men ändå, jag kan verkligen inte sticka under stol med att jag blir extremt påverkad av att jag känner folk som skaffar sig små knoddar...
Aja, första delen att ta itu med är väl att sänka mina krav på killar & skaffa mig en snygging som jag kan bossa över.

Hahaha

Och nu camar vi med Linn. Hahahhaha, tvärroligt!!


lalala

Hähä, här camar vi igen!
Helt sjukt hur kul det är att videosamtala. Och Mackelimackan får vara med på ett hörn, så pöjkspolingen blir nöjd liksom.


Onsdag

Nu ska jag snart dra mig mot jobbet för ett eftermiddagspass. Det ska bli kul, jag & Alex (min städtjej) har alltid så jävla roligt tillsammans. Så det blir i vanlig ordning en massa skratt denna onsdageftermiddag.

Sen ikväll ska jag se träningsmatchen mellan Sverige & Tyskland. Det är alltid kul att se Sverige spela mot ett världslag, så det ska bli spännande.
Synd bara att Zlatan inte ska spela, jag hade velat se ett komplett landslag.

Nu ska jag säga hejdå till Perc som slaggat över & sen dra mig till jobb.

Peace

höhöhö

Vi camar, men det är bara Malins mic som funkar. Så jag får skriva & Malin får prata, orättvist.
Malin vill alltid cama nu för tiden. Kul tycker jag !;D


Hatar Malin för detta

För ett par veckor sen var första gången jag hörde låten "Gubben i lådan". Jag tyckte den var skitdålig, hatade den.
Men sen har ju jag en sambo som lyssnar på denna typen av musik så jag var ju tvungen att höra den om & om & om igen på hög volym. Till slut hörde jag inte bara själva musikgenren, utan jag hörde texten.
Efter det började jag digga den. Vilken helt utomordentligt genial text.
Jag kan tänka mig att i princip alla människor någon gång har känt sig som personen i låten.
Snacka om att sätta ord på en känsla. Jag hatar inte denna låt längre, jag älskar den.



Denna gillar jag också, den är skön liksom. För mig är den inte lika djup, men det kanske den är för andra?
Skönt gung iallafall.


Fotbollsgalan

Om cirka en timme börjar årets fotbollsgala. Underbart!
Älskar fotbollsgalan, förvånade? ;D
Detta kommer bli 5:e gången Zlatan får Guldbollen. Fattar ni hur jävla sjukt det är?
Guldbollen har funnits i typ 50 år, tror jag. Zlatan är den som fått den flest gånger, 4 gånger närmare bestämt och efter ikväll kommer det att bli 5.
Det finns ingen som fått så många guldbollar. Det finns inte ens någon som fått 3. En & samma person har fått den max 2 gånger, till exempel Henke Larsson & Tomas Brolin.
Men Zlatan kommer att få MINST 5 innan hans karriär är slut.
FATTAR NI HUR JÄVLA BRA HAN ÄR ELLER? FATTAR NI ATT HAN KOMMER GÅ TILL HISTORIEN SÅ DET STÅR HÄRLIGA TILL?
Ibra är så enkelt på topp i Sverige, så jävla enkelt, lekstuga. Inte ens det minsta hotad.
Zlatan är Gud.


Grattis i förskott Zlatte!


Alexander Skarsgård

Detta är fan i mig bland det sexigaste jag någonsin sett!
Alexander Skarsgård som drar igång bajen-klacken.
ÅH, han ser fasen ut som en riktig huligan med den där jackan.
Fyyyyyfan va hett. Jag blir helt pirrig. Hahahaha.


Fars dag!

Nu ska jag snart bege mig mot Bella Notte för att fira fars dag tillsammans med farmor, farfar, mamma, pappa, Frida och även Mackan tror jag. Han är ju en member of the family så antar att han också hänger på.

I vår familj så har vi alltid firat fars och mors dag, och det kommer vi alltid att göra också. Det är viktiga dagar.
Idag är det fars dag och då ska vi visa tacksamhet och uppskattning åt våra älskade pappor.

Först blir det lite fin mat på Bella Notte och ikväll ska jag hem till familjen och kolla på Milanoderbyt. Hoppas verkligen Milan vinner ikväll alltså, då är dagen fulländad både för mig och pappsen.

Ha en bra dag och ta hand om era pappor!



Världens bästa. Jag älskar dig.

Becca spår riktigt bra helg

Sicken skön helg detta kommer att bli. Sitter just nu hemma hos mamma & pappa, vi har käkat tacos & kollar på idol. Myyyys.
Imorgon jobbar jag 8-18. Hoppas det är plusgrader imorgon, så jag kan köra rally hem till Motala efter jobbet. Vill inte missa en enda sekund av intervjun med Ibra som börjar 18.30.
Sen efter det ska jag se på andra halvlek av Stoke-Liverpool.
Sen har vi det helt underbara derbyt mellan Inter & Milan på söndag. Synd bara att Pato & Inzaghi är skadade, det är riktigt jävla skit faktiskt. Men men, det ska bli så jäääääävla spännande. Jag är på helspänn redan nu liksom.
Vilken helg va ?! Inte dåligt!
Det är kärlek.

True Blood

Fy satan i gatan vad jag har blivit tokig i True blood. Jag är helt sjukligt besatt. Inatt var jag tvungen att kolla klart hela säsong 2, det slutade med att jag var uppe halva natten & råkade försova mig till jobbet imorse. Inte okej.

Nu har jag precis langat över säsong 3 från Malins hårddisk till min dator så nu blir det att streckkolla hela dagen & kvällen. Jag umgås inte längre med mina vänner - jag tittar hellre på True Blood. Inte heller okej.
Sen när denna säsong tar slut kommer jag bli galen. Fjärde säsongen kommer liksom ut i vår tror jag. Hur i helvete ska jag klara det?

Dessutom drömde jag mardröm & var helt svettig när jag vaknade upp inatt. Drömde att en vampyr bet mig i halsen. Farligt besatt.



Det är inte bara världens bästa serie, den är dessutom fullproppad av extremt snygga killar. Detta är mina favoriter:

Eric - vampyr.


Jason - människa. (vad jag vet än så länge iallafall).


Godric - vampyr. Erics skapare som offrade sitt liv i sista avsnittet. Gud, vad jag grät.

Milan - Palermo

Sitter i mitt föräldrarhem & kollar på fotboll, det är som vanligt när Milan spelar med andra ord. Detta är mitt absolut största vardagsnöje, fan va jag älskar fotboll. Och jag älskar att kolla på det samt att diskutera det med pappa.
Pato gjorde ett snyggt nickmål i första halvlek, hoppas den lilla rackaren har kommit igång nu så målen kan börja regna in.
Zlatan lyckas dock inte så bra än så länge. Buhuu.

Fick precis en inbjuden till ett sminkparty imorgon. Vet inte riktigt vad det är om jag ska vara ärlig, men det blir nog spännande. Jag undrar om man ska komma osminkad...?

Fernando Torres

Ajuste, jag har ju helt glömt bort att hylla min lilla baby. El nino gjorde ju två mål mot serieledande Chelsea i helgen. Vilken comeback!
Hoppas han förblir intakt nu & kan komma in i en riktigt jävla bra form. Då finns det ingen i hela världen som blir lyckligare än Rebecca Landestorp.


Bilder från Stockholm

Jag tog inte alls många bilder under min Stockholmsvisit, vilket suger såhär i efterhand. Men men, slänger upp dom jag tog!


Chillade några timmar en kväll med Mackan & Frida


Ett stycke fis


Jossebosse på Vapiano


Ett stycke bakfull Becca


Mums!


Lisa nummer 2 & Jenso


Hahaha, här hade vi det extremt roligt. Så jävla snygg matchning.


Drog ut & käkade & kollade på Milan-Real Madrid med min familj en kväll.


En annan dag drog jag en lunch med la familia på Vapiano.


Usch, va dryg jag ser ut. Spana förövrigt in mina finnar jag införskaffade mig under Stockholmsvistelsen. Mina vänner<3


Becca, Krille, Claes.


Så jävla vackert. Jag älskar Stockholm.

Lördagens huvudaktivitet spikad! ;D

Min lördag är räddad!!! ;D
Nu på lördag klockan 18.30 sänder tv 10 en EXKLUSIV intervju med Zlatan. Herregud, hoppas den är lika bra som jag föreställer mig.
Jag vill liksom att intervjun ska innehålla lite smaskiga, egentligen onödiga fakta, typ favoritkäket. Men även lite mer heavy fakta om hans liv utanför fotbollen. För jag vet det absolut mesta om vad han har åstadkommit med en boll liksom.
Aja, det kommer bli awesome i vilket fall som helst. Allt kretsar ju trots allt kring min Gud, Zlatan! :)


HAHAHAHA

Detta är nog det skönaste citatet någon har sagt till sitt hemsläp:
"Kan du gå och borsta tänderna? Du luktar som min gamla slöjdlärare."

Lisa, snart kommer jag! :D

Nu har jag packat ner allt förutom min dator, inför Stockholmsresan. Om 10 minuter kommer pappa & skjutsar mig till tågstationen. Har ett byte i Halsberg, det mår jag skit över. Hatar att byta tåg, blir alltid lika nojig över att jag står på fel spår & grejer då. Men det ska nog gå bra!
Anländer till Stockholm exakt 17.31, då kommer Lisa & möter mig.
Fyfan va detta ska bli gött, komma iväg från allt. Jag behöver det.
Så jäkla härligt det ska bli att umgås med Lisa nu i en vecka. Det kommer bli skitsnack hela nätterna, en del vinpimplande, massa fika, shopping & utgångar. Life´s gooooooooooooooooooood.

Vet inte till 100% när jag kommer hem igen, men troligtvis på lördag. Men man vet aldrig, kanske blir borta längre. Sånt som märks.


Har bara massa gamla bilder på oss. Men vi får fixa lite nya nu! :)


Roligt för mig, tråkigt för er haha

Sånna här listor gjorde man alltid för typ ett eller flera år sen, minns inte riktigt...? Och jag tyckte det var dökul, så nu ska jag svara på lite frågor ! ;D


Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - Yepp!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja
Kärlek eller sex? - Båda, sex med någon man tycker om helt enkelt!
Har du varit kär i någon? - Ja, riktigt jävla kär har jag dock bara varit en gång.
Finns det någon för dig just nu? - Nej... Eller någonstans därute hoppas jag att han finns iallafall.

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -  Becca
När fyller du år? - 4 maj
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Tungan, bröstvårtan, naveln, öronen
Vad har du på dig just nu? - Min älskade nattsärk; stor t-shirt + sidenkallingar
Vilken årstid är bäst? - Sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag är en väldigt glad optimist
Vad är du bra på? - Väldigt mycket.
Vem älskar du mest på denna jorden? - Pappa
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Jag är lyckligt lottad som har flera!
Vem vet allt om dig? - Becca Landestorp
Vem är roligast av dina vänner? - Hmm, det är nog Ercan & Linn. Vi har väl i princip exakt samma humor.
Vem är snyggast av dina vänner? - Belliz
Vem är mest partyprisse? - Bellan & Linn skulle jag nog tippa på!
Vem är den du helst har filmkväll med? - Om jag vill se en komedi=Ercan, svenskt=Linn, djupt=Malin, vad jag vill=Räka haha
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - Åh, det vet jag inte. Linn kanske, när hon är på det humöret haha.
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Ingen. Only myself.

10 frågor om idag

Vad har du gjort? - Jobbat, tagit en kaffe hos Linn, sett på Beck i mitt föräldrarhem
Har du varit glad idag? - Ja
Har du varit ledsen idag? - Ledsen & ledsen, mest irriterad & jaa en gnutta sårad & ledsen.
Har du gjort något bra idag? - Inte något som kan rädda världen direkt
Vad ska du göra nu? - Kolla på One Tree Hill
Har du gjort något dåligt idag? - Nepps
Vad har du ätit idag? - Plattkorv & makaroner + lite tacos hos Linn
Har du duschat idag? - Yes
Är du trött nu? - Ganska.
Vad händer imorgon? - Imorgon drar jag till STOCKHOLM!!!;D

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Lisa
Vem ringde dig senast? - Räka
Vem sms:a till dig senast? - Martina
Vem sms:a du till senast? - Martina

Övrigt

Är du hungrig just nu? - Nää
Vad är klockan nu? - 00.02
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bara bloggah

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 20 minuter sen kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Samma

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? - Eminem - Space Bound

Kärlek

Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja
Har du ett förhållande? - Nej
När går gränsen vid otrohet? - Svååårt, det där är så olika... Beror helt på situationen, vad som görs o vem det görs med..
Är du romantisk? - Nej, det kan jag absolut inte påstå
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Haha aa, en gång. I typ 7:an eller 8:an
Är du svårflörtad? - Ganska...
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Har du nån gång slagit någon? - Ja
Har du lekt med någons känslor? - Ja
Hur Länge höll ditt längsta förhållande? - Jag är inte bra på förhållanden, aldrig haft något riktigt seriöst. Jag blir alltid för rädd & drar mig undan när det börjar nalkas allvar.
Hur länge var ditt kortaste? - Vet ej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Just nu vill jag absolut vara singel.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nä, men jag o linn va ihop med samma kille i 6-års ;D
Är du en bra pojk/flickvän? - Om jag verkligen älskade någon så skulle jag nog vara världens bästa flickvän
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Det var nog när jag & Martina övernattade hos Ahmet, "Frej", i Turkiet.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Det är saksamma
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
När fick du din första kyss? - 6-års eller ettan.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Mamma var 18 & pappa 19
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nix
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dissad/dissat låter nog bättre & då vinner dissat.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Hiphop


RSS 2.0