Linköping!!!!!!!!!!!!!

Nu sitter jag här på kontoret igen & blir deprimerad över allt pappersarbete. Fakturor hit & dit & kassarapporter som måste inspekteras & blablabla. Usch & fyyyy. Jag har inte varit på kontoret på 2 veckor så nu är det extremt mycket jobb som ska skötas.

Men idag är ingen dålig dag, för idag ska Linköping krossa Frölunda & gå vidare till semifinal. Missa inte matchen som börjar kl 19.00 på Canal + sport ikväll kära vänner!


Kom igen Cluben, kääääämpa!

Bilder från i lördags


Taida stallde till med fest ! :)


Räka & jag


Viktor & Linn


Cim


hmm.


Räkfisen


Haha, jag verkligen älskar denna bild!


Paaaarty

Djurgårn - Brynäs 4 - 1

Haha, denna dryga & extremt klockrena tårta hade vi på beställning idag. Snubben som köpte den skulle bjuda sina Brynäsare-kollegor på det. Så jäkla kul!
När lhc vinner SM-guldet så ska jag också göra en sån här liknande tårta. 


Bakfull som ett litet ägg

Igår var en riktigt rolig kväll. Vi var ju ett gäng på bowlingen, & man träffade på galet mycket kul folk. Jag träffade en himla massa gamla godingar, jättekul verkligen. En av dom var Sälen som var tillbaka i Motala på ett besök. Jag hade fasen inte sett honom på flera månader, så det var riktigt trevligt att träffa honom igen.

Idag mår jag som jag förtjänar. Verkligen vidrisch. Jag har tvingat farmor att åka & hämta en pizza som jag beställde, men sen åt ändå Mackan & Frida upp hela. Jävla ungar det där...
Nu ska jag bara dö här i min säng har jag planerat & senare blir det hockey. HEJA CLUBEN!!!

Hockeykväll

Igår hade vi hockeykväll här hemma, jag & Cim. För en gångs skull så fick jag som jag ville, kolla på LHC - Frölunda istället för Hv71 - Timrå. Så jävkla gött att Linköping vann & därmed inte åkte ut ur kvarten.
När hockeyn var slut tvingade Cim mig att kolla på finalen i Let´s Dance. Han hade följt programmet så länge nu så han kunde absolut inte tänka sig att missa finalen. Aja, det var faktiskt rätt så underhållande.

Ikväll blir det fest med lite olika roliga människor. Det ser jag jättemycket fram emot!


Jönköping

Gårdagen i Jönköping blev riktigt lyckad. Jönköping är en sån förbaskat bra stad. Någon gång, förhoppningsvis snart, ska jag flytta antingen dit eller till Malmö. Det är definitivt mina två favoritstäder.
Aja, här kommer några bilder från gårdagen.


Cim ville verkligen verkligen verkligen ta ett stopp i Gränna, och eftersom det var hans dag så gjorde vi det.


Vi tog ett varv & en lunch inne på a6.


Cim ville demonstrera sina mått. Jag tyckte det var ganska onödigt, men han insisterade....


Sen begav vi oss till Kinnarps arena. Jag fick sitta brevid en tjock gubbe som placerade sin röv på min jacka så att den satt fast. Fruktansvärt irriterande.


Hooooockey


Arenan var fullsatt.


Hv vann & Cim blev en mycket glad pöjk!

Jönköping snart =)

Idag är en mycket bra dag, kära vänner. För idag ska jag & Cim åka till Jönköping. Jag ÄLSKAR Jönköping. Vi ska gå på stan & shoppa, äta någonstans & senare vid 7 åker vi till Kinnarps arena för att kolla på den 4:e kvartsfinalen mellan Hv71 & Timrå. Jag köpte ju de där hockeybiljetterna till honom i födelsedagspresent, ruskigt bra present om jag får säga det själv.
Cim kommer att tvinga på mig en Hv-tröja ikväll. Fyyyyy.

Nu vill jag åka. Men eftersom Cim är en kvinna som är fast i en mans kropp så tar det alltid extra lång tid för honom att göra sig i ordning.


Tågresan + lördagsförmiddagen i bilder

Här kommer lite bilder från bl.a. tågresan i fredags!


Elin, det klantskaftet, glömde sin mobil hemma i Motala. Så hon fick låna sin mammas mobil & köpa nytt kort & grejer. Dock visade det sig att mobilen var låst, så 250 spänn rätt åt helvete.


Husets vin, billigt & gött!


Becca var extremt nöjd med tillvaron!


Sen blev det lördag & vi skulle ge oss ut på en shoppingrunda med alldeles för lite pengar i plånboken.


Jag var pigg, glad & fruktansvärt ready!


EH liksaså! (det rimmar)


Jag tänkte att jag så småningom även skulle ladda upp bilderna från studentskivan i söndags. Men jag har nyss lagt upp en massa på Facebook, så det orkar jag inte just nu. Men dom kommer, några stycken iallafall.

Stockholm var guld som vanligt

Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Denna ganska långa weekend-semester har varit så jäkla grym. Det är alltid guld att åka upp till Stockholm & hänga med Lisa!
Men hemfärden är inte lika kul som den var påväg upp till Stockholm. Då hade jag ju sällskap av Krille & Elin. Vi satte oss i en sån där ascool kupé, beställde in 3 flaskor vitt & blev fnittriga. Riktigt awesome var det!

I söndags var vi på Lisas studentskiva som ägde rum på "innestället" Rose. Det var ju film-tema, så jag hyrde en dräkt på Buttericks (som förövrigt är världens roligaste & bästa affär!!). Jag var Batman fast woman, Batwoman med andra ord.
Bilder på det kommer senare. I vilket fall som helst så var det min roligaste utekväll på sjukt länge. Jag dansade till och med!!! Becca dansade!!! Flera timmar till och med. Herregud...
Igår hade jag den bästa baksmällan ever. Jag mådde varken illa, hade ont i huvudet, var seg eller något sånt där. Jag var typ fortfarande full & helt hypad & åt en jävla massa hela dagen lång. Dock tyckte nog EH & Lisa att jag var halvjobbig eftersom jag gick & trippade, asgarvade & pratade precis hela tiden. Haha, jag var helt sick.

Stockholm next! ;D

Om två timmar sitter jag på tåget påväg till huvudstaden. Guuud vad skönt det ska bli. Komma bort från Motala ett tag, alltid lika gött.
Som tur är får jag sällskap på tåget, EH & Krille bokade samma som mig. Jag ska sitta & beställa in några Mariestad har jag tänkt. Mums så gott.

Nu måste jag påbörja mitt packande.

Hasta la vista amigos!

Filmkväll

Sitter här hemma & dricker lite kaffe. Känner mig extremt busig eftersom klockan är efter 6.
Jag & syrran är jävligt irriterade på Mackan & Cim just nu eftersom dom bara sitter & för över Cims nummer till hans nya Iphone, när vi egentligen ska se på film.
Det blir att se på Spread. Har ingen aning om vad det är för film. Men jag hoppas att den är bra.

Boxning ikväll :)

Fan, nu har jag varit vaken exakt en timma & jag har inte hunnit ta tag i mig själv än. Men nu måste jag ta mig upp ur sängen & få någonting gjort på kontoret. Fast jag jobbade ju ganska många timmar där igår, så dagens arbetsuppgifter har förminskats ganska mycket. Skööönt.

Ikväll ska jag & Soffe på boxning. Jag har ju blivit medlem på Feelgood igen. Jag är en riktig omständig & velig liten jävel som får för mig saker & sen ändrar jag mig & till slut ångrar jag mig. Men nu har jag iallafall satt upp mig på ett år, så nu måste jag träna. Men boxningen blir sjukt kul. Boxa ut lite aggressioner är aldrig fel. Jäkligt synd att jag inte har några aggressioner inom mig just nu, men det kan jag nog skaffa mig under dagens gång!

Jobba kväll

Ligger & degar som sjutton i sängen. Väntar på att pappa ska komma hem så att han kan laga mat, köttfärssås & spaghetti. Mums.
Sen ska jag dra mig mot jobbet. Har 14-19 passet idag. Usch, det suger verkligen att jobba kväll på fredagar.
Sen ska jag upp astidigt imorgon & jobba hela dagen, så det blir en nykter fredag för min del. Förresten så ska hela helgen vara vit. Det ser jag faktiskt fram emot, ska bli skönt att vila upp sig lite.

Men imorgon kommer jag va hypad som fan, för då är det melodifestivalen!!! Gud va kul det ska bli. Jag älskar melodifestivalen.

Sanningen

Nu ska jag berätta en hemlighet om Cim. Han har gjort mig så irriterad de senaste dagarna att jag inte längre är villig att mörka hans pinsamma hemlighet.
Han sminkar sig. Yepp, det är sant. Varje gång vi festar (vilket är minst en gång varje helg) så ber han mig att sminka honom.
Han "vill ha lite brunpuder, säger han". Han menar givetvis solpuder. Och snäll vän som jag är så gör jag alltid honom den tjänsten. Han kan ju kan ju inte rå för att han inte är naturligt snygg, utan måste piffa till sig lite extra när det vankas fest.
Men nu jäklar har du allt fått dig ditt straff Cim Andersson, don´t mess with Becca. Muhaha Muhaha Muhaha.

BEVIS!!!!






Skomakarlåda<3

Pappa ringde mig alldeles nyss & bah:
"Becca, jag ska bjuda dig på lunch idag. För det är din favorit, skomakarlåda, på Bella Notte."

Då blev lilla Becca allt glad ska ni veta!

Min pappa är ju rätt överlägset bäst ibland alltså.


Bilder från i lördags

I lördags firade vi ju Cims födelsedag i lokalen & jag var faktiskt duktig som kom ihåg att ta några bilder...


Linn & Kimmo


Adde & Mika


Linn & jag


Födelsedagsbarnet deckade efter att ha blivit mästare i plump.


Markus, Linn, Peter.


Efter att ha fått sova i sisådär en timme var jag glad & fit for fight igen.


Mika & Tommi


Cim vaknade & gick hårt på´t igen.


Efter några glas vin, så var jag ute på hal is igen.


Anki förgyllde min dag =)

När jag kom till jobbet igårmorse så låg dessa baguetter & väntade på mig.
Det var Anki som hade tänkt lite extra på mig på söndagskvällen. Hon vet hur mycket jag älskar dom där vitlöksbaguetterna som vi enbart får på söndagar (& jag jobbar i regel aldrig på söndagar). Så hon plastade in dom & gav till mig. Riktigt gulligt!
Tack världens bästa kollega!





Stockholm om drygt en vecka :)

Jag ligger hemma & bara latar mig när jag egentligen ska befinna mig på kontoret. Jag orkar verkligen inte åka dit just nu...
Men ska äta lunch snart & efter det ska jag ta mig i kragen & röja undan lite.

Nu ska jag beställa tåg till & hem från Stockholm. Det är så jäkla gött att jag reser så mycket, då blir jag inte lika trött på Motala som jag annars skulle bli.
Jag ska ju dit för att Lisa har studentskiva & då har deras skola bokat en nattklubb där vi ska festa loss som sjutton. Dessutom är det maskeradfest. Jag vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till ännu, men jag funderar hårt på att vara super-woman. Haha, blåa trikåer & super-man kallingar & grejer. Kan bli sjukt kul.
Jag lääääängtar!!!

Bilder från i fredags

I fredags var jag på tjejfest. Linn & jag var bjudna hem till Tiba, där det var 3 andra tjejer som jag aldrig någonsin sett förr. Så det var liksom som att festa med främlingar. Men det var riktigt trevligt faktiskt.


Linn & jag, dragna på vin. Det syns tydligt som satan.


Kommer inte ihåg vad hon hette. Fullast & pratgladast var hon iallafall hehe...


Tiba


Sanna


Haha jag ser ju heeelt väck ut.

Grattis Cim!

Sitter just i detta nuet i en lokal. Det är väldigt trevligt här, vi har biljardbord & pingisbord & grejer. Vi firar världens bästa Cim idag. Han fyller 24 år. Heeeelt sjukt. Han är som en 12-åring i sin lilla hjärna. Men jag tycker om honom väldigt mycket ändå...

Jag har hunnit decka en gång. Men nu är jag vaken igen & party som fan. Sitter här & pimplar vin liksom. Saknar Linn dock som åkte hem för ett tag sen.

Vi är la en 10 pers som är kvar i lokalen just i detta nuet. BARA killar, jag är ensam tjej. Första gången på hela kvällen som jag stortrivs med andra ord, förutom att dom kör en massa pengaspel hela tiden.
Dom är faktiskt helt sjuka. Spelar av varandra flera tusen liksom. Inte riktigt becca-spel...


Men men, GRATTIS ÄLSKADE BÄSTA CIM ANDERSSON!!


möte med Platen

Shiiiet, det var verkligen länge sen jag bloggade sist.
Jag har haft en veckas semester i Sälen & grejer. Och då vill man ju inte sitta framför datorn & sega. Nej, då är det ju after ski, bräda & andra kulkuliga saker som händer.

Nu ska jag iväg på ett möte med Platen för att skriva på lite kontrakt oså. Sen är lägenheten heeeelt vår.

Yeeeeeeeeeey

RSS 2.0