Boysen bortresta

Idag åker mina boys på kryssning & jag är orolig.
Det känns som om att när jag nyss träffade dom & sa farväl, så var det sista gången som vi såg varandra.
Nää, nu måste jag tagga ner, hemska tanke.
Men fan ta er om ni ramlar/hoppar/faller överbord, fan ta er.

Nätshopping is the shit

Sitter & nätshoppar lite... Ska beställa hem bl.a. dessa tre tröjor... Funderar även på att köpa en adidasjacka. Men får se hur det blir med den, måste tänka på min budget haha.
Oså ska jag även beställa hem en massa nytt smink, mineralsmink givetvis. Wiiie, jag älskar att spendera pengar!

Åh, jag är så jävla kär i dessa tröjor!

 

 


Tudiluu

Fyfan för att vara uppe såhär tidigt. Jag är så trött att jag ärligt talat funderar på att ta livet av mig. Men det kanske är liiite väl dramatiskt för att få slippa jobba. Drömde lite grejer inatt också som gjorde att jag vakna & inte kunde somna om igen. Men jag har väl iaf fått omkring 3 timmars sömn & nu väntar en vanlig 8 timmars arbetsdag. SKJUT MIG.

Beccas & Malins hyttliv del 4 & 5

Dessa filmer går ut på att jag ska säga "Malin, jag älskar dig OCH jag är jävligt full". Men eftersom jag var fruktansvärt berusad så fatta jag ingenting & sa fel hela tiden. 
Kolla på det översta klippet först så kanske ni fattar lite vad det hela går ut på.
Malin är totalt jävla mongolidiserad i det andra klippet!!


Svenska Hollywoodfruar

Nu är det snart dags för Svenska Hollywoodfruar, ett fruktansvärt underhållande program faktiskt.
Men den där jävla Anna Anka... Vet inte riktigt vad jag ska säga om henne. Hon provocerar mig som fan samtidigt som jag tycker att hon är ball.
Hon är både smart & oerhört korkad på samma gång. En väldigt komplicerad människa som jag helt enkelt inte kan sätta fingret på. 

Enjoy bitches!


Kebab med mos

Nu ska jag & Räka åka & köpa kebab med mos på Sibylla. Herregud, vad jag önskar att den är lika god som den i Stockholm var. Men jag vet att jag kommer bli besviken & det stör mig så jävla hårt.
Sen ska vi även plocka upp Cim Edvin på vägen, sen blire hem till Räka & bara slöa med film & grejer.

Bakisdag it is.

Linn & jag ikväll = Trouble som fan

Sitter här & tar ett glas vin med Linn. Haha, VIN! Jag känner mig överseriös.
Undra hur denna kväll kommer att sluta? Med tanke på att det bara är jag & Linn ikväll...
Slagsmål? Polisen? Fyllecell? Sova hos en random främling?
Jaa, undra vad som komma skall denna gång. Det händer nämligen alltid en massa skit när det bara är jag & Linn som går ut tillsammans.
Spännande, spännande!

Beccas & Malins hyttliv del 3

Eftersom jag har en sån jävla grov bajs- & kisshumor så älskar jag denna video. Jag & Malin diskuterar på fullaste allvar huruvida min kisstråle låter. Pricken över i:et är att jag sitter & pissar samtidigt som diskussionen pågår. Hahaha jaa, jag älskar denna video.

Spelmaskiner är bra skit

Igår när vi var ute på Hallen så spelade Räka på vegas maskinerna. I början gick det bajs, men sen när jag kom o stallde mig bredvid så började minsann pengarna att rulla in. Sen fick inte jag gå ngnstans "för det gav ju tur att stå & krama om mig samtidigt som man spelade." Men för att jag skulle stanna kvar så var han tvungen att byta spel, jag ville spela spin time. Självfallet bytte han då spel & vann 350 fucking spänn!!! Sen ville han spela ner till 300, men det fick han minsann inte. Jag tog ut kvittot (dock skedde det inte heeelt utan våld), sen begav vi oss till baren & firade med varsin öl.

Nu ska jag till jobbet. tjingeling!


Lunch med SoffeToffeln

Nu ska jag in till stan & möta upp Soffe. Vi ska luncha någonstans, niiice jag älskar att luncha.
Soffe har skaffat sig ett nytt jobb som hundrastare, hon rastar Ramos för 20 spänn/dag. Haha, det är så jääävla kul tycker jag. Det måste vi snacka om under lunchens gång!!!

Vid halv 2 sticker jag in till Vadstena & jobbar. Sen efter stängning måste jag skynda mig hem & göra iordning mig så att jag kan vara med så mkt som möjligt på Bellans födelsedagsfirande!


Bild från la France. Saknar alla översjuka grejer vi var med om där.

Födelsedagsfest

Imorn fyller Belliz 19 år, men det vill hon fira ikväll, så då gör vi det :)
Hon & någon Marcus har hyrt Hallen, satan så gött då slipper man alla mongon för en gångs skull som annars brukar befinna sig där.

Bellan är min allra snällaste vän. Det är helt sjukt hur snäll hon är, för snäll väldigt ofta. Jag kan förstå att sånna som inte känner henne kan tycka att hon ser rätt elak eller dryg ut, hennes "fasad" ser ju ändå rätt bitchig ut (kläderna, sminket o.s.v.). Men ack, så fel ni har & shiiiet vad rätt jag har.

Bellan, du är så mycket mer än snäll, men det är din absolut bästa egenskap!
Jag älskar dig & hoppas att du får en asrolig födelsedagsfest!



Beccas & Malins hyttliv del 2

Om inte detta är på höjden av att skämma ut sig så vettefan. Snoooorfulla & sitter & gaggar om Maskinen, Far o Son & massa annan shit


Ciggdansen

 Malin & jag dansar ciggdansen i hytten på kryssningen & jag råkar stämpla Malins tå med klacken.
Slänger in en bild på tån så att ni får se hur förstörd den vart!






Bloooood

Jobb

Ändrade planer. Måste bege mig in till Vadstena & jobba på min fucking LEDIGA dag. Fan, är så jävla sur på mina kollegor just nu. Ät bajs!

Fel i huvudet

Sådär nu har jag sovit i 12 timmar & känner mig väldigt nöjd med mig själv :)
Däremot sa Soffe att det är farligt att göra som jag nu har gjort. Det vill säga att sova i kanske 4 timmar varje natt, flera nätter i rad & sen sova ut riktigt ordentligt. Man kan tydligen få något fel i huvudet och det vill jag verkligen inte få. Däremot påstod Soffe att jag inte behöver oroa mig eftersom jag redan är helt fel i huvudet? Haha, Fuck you Soffe!

Street Dance

Nu har Malin & jag anmält oss till street dance-kursen. Satan i gatan vad kul detta ska bli. Innan kursen är slut så ska jag kunna snurra sådär coolt på huvudet, hoppa ner i spagat, göra den där fräna masken/ormen (ni vet när man ligger på golvet & ålar/hoppar/juckar/kravlar sig fram), göra bakåtvolter & massa andra tuffa tricks. Jag ska bli lika bra som dom i Americas best dance crew.
Det är mina mål, jag kan inte vara någon random-medelmåtta, jag måste vara bäst.


Bajs på dessa rubriker alltså

Precis hemkommen från jobb. Fick reda på att en av våra stamkunder har dött! Usch så hemskt, iofs var han riktigt jävla jobbig, men tråkigt ändå...
Snart ska jag hem till Malin & vi ska anmäla oss till streetdance för nybörjare. Hahaha, det kommer bli så jävla kul att börja dansa sånt. Jag har verkligen no takt- eller rytmkänsla, men whatever, jag ska bli kung ändå.

Imorn är jag förövrigt ledig. Ska alltså få sova ut ordentligt för första gången sen i torsdags, otroligt gött. Oså är det ju även lillördag idag, kanske ska ta sig några öl? Det får nog bli senare ikväll isåfall, så kan jag sova riiiktigt fint sen :)


Haaaaaaaaaaaj

Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe & lyssnar på 5 star (bitch) med Yo Gotti, yummie!
Ska åka in till Vadstena om en halvtimma & jobba 11 - 19, fyyy stängningspasset idag.
När jag slutat ska jag väl hem till Malin & hämta alla kort + filmer som vi gjort. Efter det kanske vi ska till simhallen & simma lite, får se hur det blir med det.
Senare ikväll kanske det blir filmkväll med mina pojkvänner (Räka & Sälen). Det är jävligt bra att kolla på film med dom, för då får alltid jag välja vilken film vi ska se hihi.

Deppigt

Känner att de senaste inläggen enbart har handlat om kryssningen som vi var på i torsdags. Det är för att jag fortfarande lever kvar i den där "bubblan". Jag vill inte släppa att vårt äventyr är över, jag vill inte & jag kan inte.
Så jag kommer säkert tjata om Maskinen & Far o Son & vår hytt & blablabla ett bra tag till.
Fan att vår resa är över, det känns så jävla tomt. Jag känner mig deprimerad & hjärtekrossad. Haha njaa, kanske inte så illa men det känns iallafall helt förjävligt. Musik är trots allt ett av mina största intressen, musik & fotboll is the shit.
Sååååå ni får banne mig stå ut med dessa ständiga tjat ett tag till, för mer kommer det att bli !!


Far o Son

Början av klippet är utav askass kvalité, men det blir bättre mot slutet. Haha, spana in Simon när han hoppar omkring sådär helt cpstört. Det är lika roligt varje gång !


Kryssningsbilder

Yeees, nu kommer några bilder från världens bästa kryssning!

 
Vi börjar med min favorit, Frej :)



Simon, haha jag & Malin skämde verkligen ut oss inför honom.



"Mr Bertan" aka Herbert aka Afasi



Frej är psykopat, på riktigt & jag diggar det så jävla hårt.



Även om ingen av mig & malin diggar filthy så jävla mkt så var vi ändå tvugna att ta bild med honom.

Film från inside Frejs svit

Behind the scenes. Närmare bestämt inne i Frejs & Tonys svit. Martina är kameraman. Heeeeeell yeah !!

Haha, kolla vad överstolt Frej blir när han har fångat vindruvan!!



Stockholm

Just nu sitter jag & Malin på T-centralen i Sthlm. Vi väntar på Lisa som kommer alldeles strax.
Kryssningen var grym!!! Det har hänt väldigt mycket hemligstämplade saker faktiskt haha.
När vi kommer hem igen så ska jag skämma ut mig genom att lägga upp en video från när jag & Malin är pissfulla & sitter i hytten & cpar oss som fan.

Men, kryssningen var iallafall asgrym & jag vill åka igen!!!!! MUUUUUUUUUUMS

MASKINEN & FAR O SON PÅ GALAXY !!!!!!!

Sådär nu har jag även hunnit fixa en massa öl, så nu ska nog jag & Malin klara oss över helgen i huvudstaden :)
Malin kommer snart & hämtar mig & då bär det av. Vi ska lyssna på Maskinen & Far o Son heeeela vägen. Vi kan nog nästan alla texter utantill redan, men lite finslipning behövs ;D

Bye bye Amigos

Och kom ihåg att vi kommer ha mycket roligare än er ikväll !!!


Stressigt

Nu börjar det bli megastressigt. Jag & Malin måste åka härifrån vid 12, så att vi hinner med allt som ska göras innan båten avgår. Jag är på efterkälken som vanligt & har inte ens börjat packa. Varför är jag en sån stor tidsoptimist för?!?!?!?

Inter - Barcelona

Har precis varit på Olearys & kollat på Champions league mötet mellan Inter & Barcelona. Fullt med folk var det, men vi fick tag på ett bord iaf, så det va soft :)
Satan vad Barca ägde matchen, synd bara att det inte blev några mål gjorda. Jag hade så jäääävla gärna velat se Zlatan göra mål på sin före detta hemarena, det hade varit så fruktansvärt grymt. Zlatan hade flera rätt bra chanser, men den i början var helt klart bäst, syyyynd att han inte fick in den. Men han gjorde ändå en jävligt bra match. Tummen upp för min blivande make!
Och Messi är ju helt otrolig. Så liten, men så sjukt jävla bra och vilken balans snubben har!! 
Det är så kul att kolla när Zlatan & Messi går brevid varandra. Messi är ju nästan i suga-kuk-höjd på Zlatan. Inte riktigt, men nästan haha.


Galaxy imorn

Nu sitter jag här med min morgonkaffe & njuter av att jag inte behöver stressa denna morgon. Idag jobbar jag 14-19, fyfan, jag hatar det passet. Man kommer hem så sent liksom och idag har jag bråttom hem till Malin eftersom vi ska planera inför kryssningen imorn. Jag kommer inte kunna bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig, och det kommer resultera i att jag tar min stora blå resväska & slänger ner halva garderoben som vanligt.

Men imorn bär det av till Stockholm & åka Galaxy-kryssning, saaaaatan vad jag har längtat ;D !!!
Sen så kommer vi även stanna kvar i Stockholm tills söndag, så man kommer bort från Motala ett tag. Vi ska gå på förhoppningsvis feta klubbar oså ska vi shoppa!! Skulle även vilja hinna med att träffa Lisa :)


Looooooooooooove


Boxning 18.30

Det börjar nalkas boxning ;D 

Jag & mina muskler är redo för ett svettigt pass



Värmde upp med lite utfallssteg va.



Hoppa lite gjorde jag också



Om 2 timmar är boxningspasset slut & då kommer jag vara död & se ut som en slickad katt av all svett.
Det här ska bli kul !!! :D

Lunch med Belliz

Jag & bellan ska egentligen luncha på turbo kl. 12 idag. Men jag råka försova mig en timme, så jag skjöt upp det till 1. Fan, va typiskt mig det är.
Lilla stumpan praktiserar iallafall på gina, så jag ska hämta upp henne i stan. Det passar skitbra eftersom jag ändå måste köpa en ny läppensel & dra ner på feelgood & ge mina kontouppgifter. Det var ett jävligt bra tag sen jag träffade min älskade Belliz, så denna träff ska jag verkligen njuta av. Jag har ju saknat dig baby!


Jag & Bellan på Valborg, fulla & helt förjävliga. 


Mina vänner är inte det minsta intelligenta

Denna bild fann jag på Amandas facebook igår (tror jag att det var?)
Jag är mycket fundersam över denna bild.... Ser ni vad jag ser? Amanda har placerat ut Linn på platsen "intelligent".
Hahaha, detta är så jävla kul. Linn har många goda egenskaper, men intelligens är inte en av dom, jag lovar. Jag har känt människan i snart 15 år för fan. Haha, ärligt talat så är jag ganska upprörd över det här, samtidigt som jag tycker att det är sjukt kul att håna & garva sönder mig över det.

Det roligaste av allt är att det säger en hel del om Amandas IQ.....


Video Music Awards 2009

Nu har jag precis suttit & kollat på VMA 2009 på Mtv´s hemsida. Jag älskar Video Music Awards, det är så jävla bra!
Det göttigaste detta året var att Eminem vann "Best hiphop video". Jag hyser sån stor respekt för Eminem, det var han som gjorde att jag överhuvudtaget började lyssna på hiphop. År 2000 så släppte han albumet "The Marshall Mathers LP" & det var det första albumet av honom som jag köpte. Då var jag 10 år & min favoritlåt var "Under The Influence". Haha, redan på den tiden så gillade jag att vara grov i munnen. 
Slänger in en video från ett liveuppträdande med just den låten, mumma.



Måste förövrigt tillägga att jag tror att Eminem är den snyggaste varelse på denna jord. Han är snyggare än både Lil Wayne OCH Zlatan... Täääänka sig att becca sa så ?! ;O

Nu kommer jag få Eminem-psykos & sitta & lyssna på en massa gamla låtar hela kvällen.

Ljugapa

Idag har jag ljugit. Jag skäms faktiskt rätt mycket över det. Vanligtvis så ljuger jag aldrig, jag är en väldigt ärlig människa. Men idag var jag tvungen att dra till med en skitlögn, not good. 
Däremot är jag en överdrivande människa. Alltså, när jag berättar en historia så brukar jag alltid krydda till den med något extra, så att lyssnaren & även jag själv ska roas mer. Vissa tycker att det också räknas som lögner, men ni har fel & kan skita ner er :)

Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg haha. Men iallafall, jag är en överdrivande person, inte en lögnare.

Braaaa, nu vet ni det!!

Sovdags

Nu ska jag gå & lägga mig. Känner mig inte ett dugg trött, men imorn ska jag jobba så jag måste sova jävligt snart.
Jag har kommit in i en läsa-böcker-period, helt sjuuuukt. Jag har läst ut 2 böcker på sisådär 1½ månad, och vanligtvis så läser jag inte ens en bok på ett år. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen & läsa en bok jag lånat av mamma, tjock som tusan är den.
Och imorn beger jag mig in till Vadstena & gör mitt första på pass på...vad är det? 2 veckor kanske? Det ska iaf bli grymt kul !!!! :D
Det bästa är att jag jobbar med Anki, hon är typ 50 eller något, men hon är asrolig. Då kan jag liksom dra mina sarkastiska skämt på jobbet utan att någon tar åt sig. Gud, så dejligt!

Godnatt!

Stryktipset & Lången

 Igår var jag & pappa & tippa, vilket vi vanligtvis brukar göra på lördagar. Jag gjorde både Stryktipset & Lången... OCH VANN PÅ BÅDA!!! Jag är ju helt jävla otrolig,kommer alltid att vara bäst på fotboll. När jag talar om fotboll borde alla andra bara sitta tysta & stilla & bara lyyyyyyssna.

Stryktipset fick jag dock bara 10 rätt på, men det är saksamma, det viktigaste var att slå pappa. Eftersom han tippar med flera både hel- & halvgarderingar. Jag tippar bara med 6 halvgarderingar, så mitt tips kostar alltid bara 64 spänn.

På Lången tippade jag Kalmar FF, Liverpool & Manchester United, vilket gav 6,06 i odds. Det dummaste av allt var att jag bara satsade 50 spänn, så nu får jag alltså bara ut ca: 300. Men det är saksamma, jag kommer vara i ett stort behov av pengar inom några dagar, så de där 100-lapparna passar fint nu :)

(Guld värt att notera är att pappa inte vann ett shit)


 JAG ÄR KUUUUUUUNG!




Haha, gårdagen gick verkligen ut på att skryta så mkt som möjligt, samt att reta ihjäl pappa!

Malin gästbloggar


Till alla er som tror att COLA = COCA COLA, läs viktig fakta på wikipedia (länk).

Cola, ibland felaktigt benämnt kola, är en söt, mörkfärgad kolsyrad läskedryck som ofta innehåller färgämnen och koffein.


Så Pepsi = Cola. Så Coca Cola = Cola. Så Cuba cola = Cola osv.

Så nästa gång jag vill ha cola, ta inte för givet att jag menar Coca Cola! (För jag dricker bara Pepsi Max, och det är också cola!)

IN YOUR FACE!

Tack för mig! Vi ses nästa vecka, samma tid, samma kanal, i brott lönar sig, hej hej!

/Malin

Bloggdator

Nu sitter jag hemma hos Räka & bloggar från hans bloggdator. Hahaha, fan va coolt. Nu e jag en äkta viktigpetter-bloggare.

Virvelvinden

Hahahahaha, detta klipp är ifrån när jag & Malin var på Skänningemarken & åkte virvelvinden. Malin berättar att hon just skämt ut sig & sen bryter hon ut i sitt äkta skratt som är så fruktansvärt fult att det blir så jävla roligt!!
Malin kommer att hata mig för detta, men tänk på att du har vikt ut ett filmklipp på mig på facebook som också är jäääävligt pinsamt. Paybacktime it is.
(Och jaaa, jag stal detta klipp när du låg & sov på soffan alldeles nyss)


Samuel

Gud vad jag saknar min älskade kusin!!!
Det var för 2 månader som vi sågs sist & det lär dröja tills typ nästa sommar innan vi kan ses igen :(
Jag hatar att du bor så långt upp i norrland, hjärtat.
Aja, Samuel är iaf den personen som betyder absolut mest för mig. Det är väldigt få personer på denna planet som jag älskar mer än mig själv, men Samuel är en av dom.

Haha, kolla va cool han försöker se ut på bilden. Synd att han har på sig puffarna som drar ner coolhetsfaktorn rejält ;)

Mmm

Steg upp ur sängen kl. 11 idag & var superstolt över mig själv, har ju hållit på att sova bort de senaste dagarna helt o hållet. Jag orkade hålla mig uppe i ca en kvart, sen gick jag bums till sängen igen. Och nu har jag precis vaknat igen...
Vafan är det med mig? Varför vill jag bara sova hela tiden? Jag har alltid älskat sömn, men jag har aldrig någonsin sovit 14 timmar per natt utan att ha festat eller något i den stilen. Dessutom så vill jag ju bara sova vidare hela tiden.
Fan alltså, jag pallar inte att gå omkring & känna mig som en zombie längre. Jag vill ut & hitta på grejer - men nää, min kropp orkar inte, jag är för trött.

Usch, jag får panik snart.

Psykopaten = mördare

Fick nyss reda på jäääävligt heavy news. Jag & Malin gjorde ett försök att pressa den jäveln som stal min bil att betala självrisken som annars jag kommer att få betala. Eftersom det är lite svårt för oss att få kontakt med denna människa på egen hand, så har vi en "mellanhand". Så när denna mellanhand luskat lite & försökt kontakta psykopaten så får han reda på att denna person sitter på kåken, FÖR MORD!!!
Usch, jag mår så jävla illa vid tanken att jag suttit i samma rum & dessutom växlat några ord med en mördare, för bara 3 veckor sedan. Är nog i chocktillstånd nu, tror jag. Fan så läskigt allt blev helt plötsligt.
Just nu så är jag fruktansvärt glad över att jag aldrig märkte att han stal mina bilnycklar därinne på vandrahemmet. Jag hade ju givetvis lackat & flippat ur totalt. Undra vad han hade gjort då? Han är ju trots allt svårt psykiskt sjuk & sånna kan ju hitta på vad som helst.
Sååå nu är jag bara glad över att både jag & Malin lever & mår bra.

Stalkers...

Just nu finns det inget jag ser fram emot lika mkt som den 17 september. Malin & jag har bokat kryssning. Vill ni veta anledningen? Jo, Maskinen, Far o son & Afasi & Filthy kommer att befinna sig på båten & kicka en massa låtar. För er som är retards & inte har koll på vilka personer som utgör dessa grupper så kan jag dra det för er:
Maskinen: Herbert Munkhammar (Afasi) & Frej Larsson
Far o son: Frej Larsson & Simon Gärdenfors
Afasi & Filthy: Herbert Munkhammar & Magnus Lidehäll

Det blir tredje gången vi ser Maskinen live & andra gången vi ser Far o son. Vi är lite stalkers, men vi gillar det & jag är helt övertygad om att dom gillar det. Självfallet siktar vi även på efterfest med dom, jag har tusen frågor som jag måste ha svar på!!!
Detta kommer minst sagt att bli kvällarnas kväll. Vi avgudar dessa grabbar, så är det.

EXAKT EN VECKA KVAR NU!!!! ;D



Afasi




Frej




Simon




Filthy


Ready

Nu är jag & Snoop Dogg-tröjan jävligt ready för träning!


Bodytoning

Kl 17.30 ska jag & Josse på något pass som kallas bodytoning. Vafan är det? Jag har ingen aning om vad sånna här pass innebär, det är Josse som väljer vad vi ska gå på haha. Jag har bestämt att vi ska gå på boxning en gång i veckan & så har jag portat förslag som spinning & yoga eftersom jag hatar de två aktiviteterna. Resten skiter jag i, därför får Josse bestämma.
Men när jag googla på "bodytoning" & fick fram denna bild, så verkar inte detta vara ngt för mig. Jag vill pumpa ut all adrenalin, låta svetten rinna, halvt som halvt dö & ha en sån träningsvärk dagen efter att jag önskar att jag aldrig föddes. Jag vill alltså slita som ett svin när jag tränar, men på ett kul sätt.
Tänk om det här med bodytoning är som yoga? Då har jag en timmes uttråkan framför mig, och tristess har jag grymt svårt för att hantera.


Sömn

Nu har jag just klivit upp ur sängen & trots ca: 12 timmars sömn inatt så är jag skittrött. Jag skulle nog egentligen kunna sova hur länge som helst, jag älskar ju att sova. En gång för inte alls så länge sen sov jag faktiskt i ett helt dygn, så det är mitt rekord. Wiiho, det tycker jag är lite coolt.

Nu ska jag laga mat, korv & makaroner som alltid :)


Porno - Ugly girls

För ett tag sen så introducerade Malin mig för denna låt. Jag brukar hata hennes musiksmak, som typ Sophia äckel Somajo & ngn jävla astronaut som heter Salem eller ngt i den stilen. Denna låt däremot gillar jag, men kan verkligen inte fatta varför. Det är en fruktansvärt ful kille som sjunger om att knulla fula tjejer bakifrån??
Det måste vara beatet jag har fallit för.
Aja, lyssna, den är typ lika bra som snubben är ful! :)


Idol & Andra Avenyn

Nu ska jag hem till my lovely Malin & mysa.
Vi ska poppa popcorn, dricka cola, kolla på idol & därefter andra avenyn.

Jag är ein bisschen bakis, så det ska bli megagött att bara glo på tv hela kvällen :)

Träningsvärk

För ovanlighetens skull så hade jag på mig mina 12cm klackar igår och fy vad jag ångrar det idag. Jag har sån jävla träningsvärk i mina vader & min stackars rumpa, uuuusch.
Förövrigt så träffade jag en snubbe igår på klubben. Och hahaha, den jubelidioten trodde att han kunde bestämma över mig. Herregud, vad irriterad jag var där ett tag. Många argumentationer spårade ut i bråk & flertalet utskällningar. Ingen bestämmer över mig, så är det, jag är i trotsåldern & det kommer jag förmodligen att vara livet ut!




Muhaha, piercingen gör att jag ser tandlös ut^^



Jessica! :)

Mjöööölby

Befinner mig i Mjölby.. Martina & Jessica kom aldrig upp till skolan imorse. Vi hörde inte att väckarklockan ringde...
Istället åkte vi till donken för att käka lite. Jessicas mamma ringde & sa att det va flera snutkontroller i stan & jag blev fett nojig. Tänk om jag skulle få blåsa liksom, man vet aldrig om alkoholintaget från dagen innan har hunnit att förbrännas.
Men vi slapp undan alla snutar som tur var!!
Snart ska jag skjutsa dessa flickor till skolan så de iaf går på en lektion idag, sen drar jag hem till kära Motala igen :)
Måndagsklubben igår var riktigt kul förresten, lite för mkt folk dock. Jag gillar verkligen inte att stå & köa i 100 år bara för att få köpa en öl. Men det blev att köpa 2 på samma gång så man slapp stå & köa ytterligare en gång...
Förövrigt så var jag fruuuuuktansvärt nära att pissa på mig igår, om ni ville veta.

Tack som fan för igår Jessica & Martina!!


Måndagsklubben!

Sitter här & pimplar lite kaffe, ska alldeles strax börja packa.
Sen blir det vidare till Mjölby, hem till Jessica. Där ska hon, jag & min slappstjärt Martina dricka bärs & fixa iordning oss. För ikväll blir det Måndagsklubben i Vadstena!!
Det är bartömning, så jag hoppas på finfiiina priser på den älskade ölen.
Jag är inte den som dansar när jag är ute, men Martina är det så ikväll får väl även Becca skaka rooompan lite. Fasen så dejligt!
Imorn ska de små barnen dock upp till skolan, hahaha synd om dom... Jag däremot, kan ligga i Jessicas säng eller bäddsoffa eller ngt & bara sova ruset av mig. Fasen så fint för mig!!

Jag & älskade Martina, ikväll kör vi hardcore baaaaby!


Träningen börjar.

Nu ska jag & Josse iväg & träna vårt första pass på feel good.
Herregud, jag är såpass otränad att jag kommer få fradga runt munnen.
Men nu är det iaf dags för vårt första pass oså ska vi träna hela hösten, jag kommer bli fit som fan!
yeeeeey

Grattis Linn!!

Ringde nyss till Linn & sjöng för henne, guuud vad glad hon blev. Jag tror faktiskt att hon fällde en tår också.
Nu ska jag iväg o hämta mina grejer hemma hos henne & lämna hennes vita vin som hon ska få av mig i födelsedagsprestent.
Haha, nu måste jag rusa eftersom jag skrev ut vad hon skulle få & hon får inte hinna läsa det innan jag har gett det till henne.


Grattis gumman!!! <3
(Du har fel hårfärg på denna bild, jag veeeet, men det är saksamma.)

Maskinen live 24 augusti

Verkligen skitkass kvalité eftersom min mobil inte är den bästa.
Men det är saksamma, för det är FREJ & AFASI !!!!!!
Måste se dom live snart igen, för dom är bäst.


Maskinen

 Hot Chocolate + Polar Bear Rug - Maskinen Remix

Fy o fy vad jag älskar det här. 


Fotboll

Snart ska jag, Malin & Räka ut till Fornåsa & kolla på fotboll. Sälen lirar match idag & ville att vi skulle komma & kolla. Självfallet visar vi vårt stöd & kommer! Vi ska vara hans privata hejarklack med finfina plakat & superduperbra hejarramsor!

ciaooo

Väckt

Vaknade precis, utav att Sälen ringde hem till mig & beordrade min far att väcka mig. Shit, jag hatar att bli väckt. Men Sälen mutade mig med mat: hamburgare, kroketter & bearnaisesås. Då blev det lite mer acceptabelt att han hade väckt mig, han blev inte lika mkt hatad. Smart drag där Sälen!

Zlatan

Glodde på VM-kvalmatchen mot Ungern. Fyfan vilken sjuk match. Sverige var så jäääävla bra! Ungern fick en sån jävla billig straff. Fasen så arg jag var på domaren, ville döda det aset.
Men så i sista sekunden avgör min blivande make, Zlatan Ibrahimovic, matchen. Ögonblicket var helt magiskt, jag vart så sjukt glad att jag nästan började gråta.
Jag är som i trans efter denna match, det enda jag kan tänka på är fotboll & hur mkt jag älskar det! OCH att jag ääääälskar Zlatan, fan va gött att det var han som avgjorde det hela.



Grrrr så seeeeexig!

Gårdagen

Det blev ett väldigt kul födelsedagskalas för Linn igår. Viktor stod för upplivandet av förfesten kan jag lova. Har aldrig skrattat så mkt som när han på fullt allvar trodde att Crille i bageriet & min farsa var bröder. Haha, vi har känt varandra sen jag var 5 år & han har ändå ingen aning om vem min pappa är bror med. Crille är dessutom halv-mongo & det är det som är det roligaste av allt.

Bålen som Kimmo gjorde, innehållande en jävla massa vin & sprit, var livsfarlig. Jag drack några glas & den var mkt effektiv måste jag erkänna.

Innan 12 ngn gång så begav sig hela sällskapet i några taxibilar in mot stan. Jag, Linn, Kimmo & Jarri skulle in på Harrys, men Jarri var "för full". Satans vakter.

Jag gick in en runda på Hallen. Men stack därifrån rätt fort, det va alldeles för mkt folk & det får jag halvpanik av.

Drog vidare mot Brygget & stötte på Malin på vägen som strosade omkring med en vinflaska i handen. Hahaha, du såg ut som en riktig lodare där. Hon hade suttit hemma i all sin ensamhet & supit sig full på gammalt vin & absint. Hahaha.

På brygget träffade jag min barndomsvän, Alexander. Det var väldigt trevligt & kul att träffa på den lilla filuren. Vi snackade mest gamla minnen, musik & att han ganska nyss blivit farsa :)

Mycket lyckad kväll!!!



Braaaaaa Räka!



Klart man vänder upp & ner på bålenskålen & dricker upp de sista dropparna. Alkoholmissbruk annars ju?!


Bakis

Just nu vill jag bara skjuta min hjärna ut ur huvudet. Jag är fruktansvärt bakis.. Jag skakar, har en elefant som stampar på mitt huvud & jag mår illa. Det är så jävla synd om stackars lilla becca just nu.....
Nu ska jag kasta mig på soffan & dricka en jävla massa vatten, cola eller juice (har inte riktigt bestämt mig än).
Förövrigt så hoppas jag att ni därute mår lika dåligt som jag!!

Psykopat-jävel

Nu sitter jag här & tänker på min älskade bil, min lilla bebis. När jag & Malin var i Malmö för 2 veckor sen så blev nämligen min pärla stulen & sönderkvaddad av en psykopat som hade permis från psyket. Jag har varit med om mkt trubbel genom livet, väldigt mkt. Men detta tog fan priset. Jag älskar min bil, den är det värdefullaste jag har & en idiot bara tog den & gjorde sönder den. Jag har nog aldrig känt mig lika kränkt & förödmjukad över ngt tidigare. 
Vart fan finns respekten för andra medmänniskor i denna personens värld?

Nu är iaf min pärla på en verkstad nere i Malmö & jag har ingen aning om när jag får hämta hem henne. Eller om jag överhuvudtaget kommer att få göra det. Försäkringsbolaget kan ju lika gärna komma fram till att bilens reparationer överskrider bilens värde. & viips, så får jag aldrig se pärlan igen. Usch, vad jag hatar den tanken.

Nu fick jag även en hastig våg av hat mot polisen & det svenska rättssystemet. Jag VET vem som tog min bil, jag har bevis. Men de bevisen "räcker" inte. De räcker inte ens till att ta in denna person på förhör. Jag har lämnat namn & adress på psykopaten & jag har berättat jääävligt utförligt hur denna människa stal min bil. Polisen jag pratade med medgav t.o.m att det verkligen låter som om jag "har rätt gärningsman". MEN det räcker ju inte till förhör.
Fyfan för det svenska rättssystemet, jag HATAR det. Ett stort jävla skämt är vad det är.



Rackarns skitunge

Nyss vaknat, fy o fy va trött jag är. Jag hatar att jag numera inte har något att sysselsätta mig med på dagarna, att jag inte jobbar.
Jag går nämligen och väntar på att min kollega ska klämma ut sin unge så att hon blir mammaledig & jag kan få börja jobba 75%. Ungen skulle komma i september & nu är det september, så nu får den banne mig ge sig & komma ut.
Aja, när den kommer så blir iaf livet ljuvligt för min del, jag gillar att jobba & jag gillar pengarna man tjänar. Det är livsfarligt för mig att gå omkring & va "arbetslös" ska ni veta. Jag brände 5 lax på 2 dagar på enbart skit. Eller okey, skorna va mycket fina & även tröjan, men förutom dessa saker så kommer jag inte ens ihåg vad jag har köpt. Jag har inte ens köpt alkohol !!  Och alkohol brukar vara en av mina största utgifter, suck.


Nu ska jag springa ner & brygga lite morgonkaffe, som jag sen ska sitta & smutta på medan jag läser blogg.

Malin = förkrossad

Malin hade häromdagen en konversation med sin kollega som löd:
Kollega: Mitt BMI är nästan 25.
Malin: aa, det är säkert mitt uppe i också snart, haha.
Kollega: Jaa, du har ju blivit mkt kraftigare än vad du varit förut.
Malin: Sådär säger man inte!!!!!
Kollega: Men man ska ju vara ärliga mot varandra.

Detta samtal ledde till att Malin nu blivit apatisk & sitter i ett hörn & tröstäter kakor från ÖoB



Men kolla så vacker min pulla är!!!

Födelsedagsfest!!!!

Linn fyller 19 år på måndag & därför ska hon ha födelsedagsfest imorn. Fy sjutton va taggad jag är.  Jobbade ju hela förra helgen, så imorn ska jag ta igen för utebliven fylla, haha. Dock är bara öl tillåtet för min del, börjar flaskan åka fram så är det lika med ka-ta-strof, men det vet ju iofs ni som känner mig!

Men men, imorn skålar vi för dig gumman! Hoppas du får en jävligt lyckad kväll.
Älskar dig, även fast du är min största troublemaker <3


Frej Larsson

Yeey! Nu har jag lärt mig, helt själv faktiskt. Jag är kanske inte så tokig på datorer ändå...
Aja, detta är iaf ett klipp på Frej när han kickar en akustisk version av Maskinen - Pengar
Såååå jävla bra & jag avgudar hans ansiktsuttryck, mums.    



Morsning!

Jag känner en sån stor frustration just nu över att jag inte vet hur man laddar upp ett videoklipp. Jag måste dela med mig av ett på Frej Larsson, som för övrigt är sveriges bästa rappare, ye. Eller varför inte Maskinens nya låt Hot chocolate? Den är också jävligt fet. Fan... Men det kommer nog lösa sig lite senare. Någon av Räka, Sälen eller Malin får minsann hjälpa mig.

Snart ska jag åka till posten & hämta ut mitt körkort. Yippie! Jag som har kört omkring med den där fula lappen i 5 jävla månader, men så går det när man är bäst på att skjuta upp jobbiga saker som ska utföras.


Auf wiedersehen!

Raggarrunda

Precis hemkommen från en raggarrunda i Räkas nya bil, han har köpt en gammal Opel.
Vi har vart & handlat kladdkaka, som vi sedan smällde i oss hemma hos mig :)
Jävligt gött var det. Måste passa på att fetta mig som fan denna vecka, för nästa vecka blir det andra bullar. Träning, pulver & shit. Dessa människor kommer verkligen få lida de 2 veckorna som jag går på pulver. Jag kommer nämligen ha ständig pms & vara mer gnällig än vanligt.. Haha, det kommer att bli ett rent helvete för er!!
Ska väl passa på att be om ursäkt i förväg, ni vet att jag älskar er!
 


Räka & Sälen diggar slagsmålsklubben feeeett.



Malin är en stupid girl som målar läpparna i backspegeln istället för att hålla ögonen på vägen.

Sälen

Det här är min kära vän Sälen, eller jaa Christoffer heter han ju, men saksamma. 
Han är en väldigt fin vän ska ni veta. Men usch, vad han kan gå mig på nerverna. Vi brukar bråka som om vi varit gifta i 40 år.
Men för att komma till saken. Detta är en kontaktannons. Jag ska fixa en bra brud åt denna sötnos. Inte någon random, utan någon med det lilla extra & jag ska godkänna henne, så är det. Han är värd den bästa & ska därför få den bästa, wihoo, vad snäll jag var där.
Men ni brudar som är intresserade kan ju alltid höra av er till honom på facebook eller något:

Namn: Christoffer Brors
Msn:
[email protected]


LET THE CHASE BEGIN!!!



Kolla vilken liten guldklimp!


Svamp, svamp, svamp

Idag har jag lunchat med denna slyna på stan. Färsbiffar, stekt potatis & kantarellsås. Muuuuums, jag älskar svamp. Dock råkade jag skämma ut mig en aning genom att hälla på alldeles för mkt sås. Den fick inte plats på tallriken & rann över dess kanter. Jajja, gött var det iaf.
Efter den kvicka lunchen så fick vi bråttom till snutstationen. Linn var tillkallad till förhör kl. 14.00. 
Hon har blivit tilldelad en mkt bra advokat som dessutom verkar ha ett stort sinne för humor, så allt ser fiiiinfint ut.
GREEEEAT, sånt gillar vi.

 


Lila toppar

På något lurigt sätt kände jag för att föreviga ögonblicket då jag precis hade fått lila hår inatt.
Kanske inte syns så bra på bilden att hårtopparna är lila, jag vet inte, men i verkligheten skrek det lila iaf!
 


Becca i ett nötskal

      
God morgon!!
Inatt hände en fruktansvärt horribel grej... Jag tog en nattdusch & gnugga in en massa silvershampoo-smörja i håret i hopp om att gårdagens blondering skulle se mer lyckad ut. Silvershampoot fick vara kvar i håret medan jag raka benen & gjorde annan shit. Allt som allt hade jag väl i detta shampoo i ca 7 minuter. Oså sköljer jag ur det & känner mig supernöjd med mig själv; Nu har jag sannerligen blivit blondare, tänker jag. Hoppar ut ur duschen & studsar direkt till spegeln för att checka resultatet. Uuuusch, det var en sån hemsk syn, mina hårtoppar var helt lila. Jag rusade tillbaka in i duschen igen & började i ren panik shamponera & gnugga & ha mig. Sådär höll jag på i 15 minuter, sen orkade jag inte mer. Jag stegade ut från duschen, torkade håret, kollade mig i spegeln; fortfarande lila.
Yiiiies! Jag ville bara ta mitt liv i denna stund.



 
En sån här liten oskyldig flaska kan faktiskt få en att vilja självdö, så är det.




Frustrationernas frustration

Måste bara meddela att jag fattar nada av det här med blogg. Mixen Becca & tekniska prylar, som det här med datorer & funktioner & ditten & datten är inte riiiiktigt 100 hos mig.
Jag vill ladda upp ett klipp från youtube, hur sjutton bär jag mig åt då? 
Jag vill göra en egen design & skapa en header, hur sjutton bär jag mig åt då?
I förra inlägget laddade jag upp en bild (min syrra visade hur jag skulle göra), men nu sover hon & jag har redan glömt hur hon gjorde. Jag & datorer är en mycket sorglig historia ska ni veta.
Imorn ska jag tvinga Malin att lära mig, hon är en jävel på det här med datorer nämligen. Jaaa, så får det bli, vare sig hon vill eller inte.

Tjingeling!

Im in the game

Wihooo!! Nu har även Becca skaffat en blogg då. Herregud, detta kommer bara gå utför. Denna blogg kommer inte att vara seriös för fem öre. Men nu har jag iaf ett place där jag kan skriva ner mitt shiiiiiet när jag känner för det :)





På återseende!


RSS 2.0