Öland imorn ! ;D

God morgon!

Nu har jag precis badat & kollat några avsnitt av Two and a half men. Gött att jag har börjat kunna tanka ner igen, så mina nattrutiner med Two and a half men har blivit som vanligt igen :)
Snart ska jag till mitt föräldrarhem & käka järpar från Bella Notte. Sen blir det jobb 14-19. Fy farao vad det suger en vacker dag som denna.
Ikväll måste jag packa som tusan, för tidigt imorn bitti drar jag, Malin & Linn till Öland. Det ska bli så sjuuuukt jävla nice. Hoppas detta år blir lika kul som förra alltså. Isåfall har vi en helt sjuk resa & upplevelse framför oss.

Här kommer lite härliga bilder från förra årets midsommarfirande på Öland!!:)


Malin, jag, Martina & Sandra.


Malin, Räka & Adde.


Jag & Martina :)


Tobbe.


Semmi köpte en ros till mig :)


Samme.


Det var denna jävla morgon som Samme & Semmi lurade i mig att dom hade runkbullat mig på natten när jag låg & sov... Haha, jävla idioter! ;D


OM ETT DYGN ÄR VI NERE PÅ ÖLAND IGEN!!!;D

Viva Espania!

Äntligen skrapar mitt älskade Spanien hem 3 poäng. Dock blir man ju irriterad på vissa spelare alltså, t.ex. Navas. Vafan höll han på med egentligen? Visst gjorde han många bra saker. Men på denna nivå är det verkligen inte tillåtet med så många felpassningar som han gjorde. Jag tycker verkligen inte om att bli irriterad på "en av mina egna", men ibland blir man ju så jävla förbannad att man nästan spricker. Seriöst, VM är fan i mig på liv & död (inte riktigt men nästan), iallafall för mig...
Aja, det var fruktansvärt synd & dessutom extremt klumpigt av David Villa att inte få till vm´s andra hattrick ikväll. Missade straffen, det var riktigt synd. Annars var han lätt en av de hetaste spelarna på planen.

Nu när vi ändå snackar spanska landslaget tänkte jag bjuda på mina egentagna foton på det fantastiska laget. Dessa bilder är tagna från en träningsmatch under EM 2008.


Torres & Villa


Två fantastiska Liverpoolspelare; Reina & Torres. (Torres smile på denna bild får mig att bli fnittrig) haha


Kvadraten. Några av de spelarna som stod på ca: 1,5 meters avstånd från mig var Torres, Reina, Arbeola, Palop, Casillas, Villa & Fabregas.


Denna bild har jag överlägset de starkaste minnena ifrån. Just i det skedet som bollen kom farandes mot mig så fick jag & Torres ögonkontakt. Ujujuj, kan ni då tänka er hur fort Beccas hjärta rusade?!

Korpfotboll

Jag tänker verkligen inte kommentera ett skit om Spaniens förlust tidigare. Så att ni bara vet, jag retar mig gallfeber över hela det där. Så ge fan i att ens prata med mig om det alltså...

Idag har iallafall jag, Malin, Linn, Krille & Cliff varit ute en sväng i Råssnäss för att titta på när Viktor spelade korpfotboll. Mycket trevligt & roligt. Viktor va cp-störd på planen, pekade finger åt domarn & gjorde miner bakom hans rygg & försökte knocka en motspelare. Haha, det såg så jävla kul ut, speciellt när han försökte göra allt på ett oskyldigt sätt liksom. Viktors lag, 50% kött (haha, så jävla kul namn förövrigt), förlorade & Viktor blev ganska arg.

Nu är jag hemma hos Viktor igen, vi har precis käkat honungsmarinerade fläskkotletter med rödvinssås, färskpotatis & champinjoner. Det var det underbaraste jag ätit på länge vill jag lova!




Jag saknar brightlight-Becca

Jag har förövrigt pajat mitt hår ytterligare en gång. Jag ville inte vara gråhårig längre, men samtidigt inte slita allt för mycket på mitt hår (genom att bleka det med andra ord). Så jag hittade en färg på Östenssons som jag tyckte såg jävligt schysst ut. Mörkblond-ljusbrun typ. Så jag köpte den & begav mig hem & färgade håret. Det skulle jag inte ha gjort. Nu är mitt hår inte bara grått, nu är det ännu gråare + skimmer av grönt. HÄRLIGT JOBBAT BECCA!

Jag måste lära mig snart, mitt hår tar inte emot någon annan hårfärg än blont. Det är helt jävla omöjligt alltså, det går bara åt helvete. Får se hur länge jag ska gå med detta innan jag blir helt blond igen. Först måste mitt hår få vila några veckor iallafall, tror jag.


Blond Becca


Grå med lite blonda slingor-Becca



Nuvarande. Brun-grått med grönt skimmer-Becca.


Jaa, jag ska vara blond. Kanske inte platinablond, det luktar så mycket kiss om det, men blond ska jag vara.

Spaniens öppningsmatch idag!!!!! ;D

Idag är det en mycket bra dag, kära vänner. För idag spelar Spanien sin första match i VM, mot Schweiz. En lätt 3-poängare med andra ord. I och för sig är i princip alla matcher lätta för mitt älskade Espania, för dom är ju bäst ;)
Det ska bli mycket kul att se dom spela. Spanien är känd för sin vackra fotboll. Åhhh, jag kan knappt bärga mig alltså. Jag älskar Spanien. Mer än Sverige kanske, men det tänker jag inte erkänna om så är fallet.


Vilka världsstjärnor. Vilket lag.


Jag hoppas så innerligt att denna man blir Spaniens hjälte även under detta mästerskap. För ni minns väl att det var Torres som gjorde det enda målet i EM-finalen 2008 mot Tyskland?;) Det var tider det!!! =)

Studenten i Stockholm

När jag var i Stockholm & firade Lisas student så fick jag lära mig en hel del. Jag har alltid sett på stockholmare som lite pryda, stroppiga, moraltanter & tråkiga typ. Och det gör jag väl egentligen fortfarande haha, men efter ha åkt studentflaket tillsammans med dom så är jag väldigt positivt överraskad. Det går jääävligt vilt till. Dom hade köpt 15 plattor bärs bara för att man skulle konstant kunna spruta öl på varandra på flaket. Helt annorlunda tradition mot vad jag är van vid att se & jag älskar att jag fick uppleva det.



Jag lyckades filma några sekunder på flaket, sen blev min kamera helt nerdränkt av öl så då stoppade jag ner den i väskan igen.

Duktigt.

Jag har verkligen fått känna på hur livet som lat ungdom som inte orkar laga mat är. Överdos av nudlar med biffsmak, hälsosamt.....
Jag har inte lagat en "riktig måltid" på typ en vecka, när Lisa var här. Och innan det så var det nog ännu längre sen jag lagade något käk. Jag undrar verkligen vad jag har ätit förutom nudlar de senaste veckorna. Förmodligen massa skräp, jag är extremt nyttig...

Ett tag sen sist

Fy farao vad jag verkligen inte har känt för att blogga under de senaste dagarna. Helt & hållet tappat lusten.

Aja, jag har iallafall hunnit med en tripp till Stockholm, åkt ett helt sjukt studentflak, krockat, blivit slö & halvdeprimerad, dränkt mina sorger i alkohol & kollat på en massa fotboll nu såhär under VM.

Det är väl ungefär vad jag har sysslat med. Haha, jätteinspirerande, verkligen...

Avatar

Igår efter grillningen så kollade jag på Avatar för första gången med Malin & Viktor. Jag har ju bojkottat den filmen sen den kom ut & alla snackade om den. Brukar alltid göra så, vet inte riktigt varför, har väl något att göra med att jag är i trotsåldern & alltid ska tycka & göra tvärtom alla andra. Men till min extremt stora förvånad så diggade jag filmen, riktigt mycket till och med. Helt sjukt, jag är lite i chocktillstånd faktiskt. Jag brukar verkligen hata fanatasyfilmer som typ Sagan om ringen & Harry Potter osv. Tål inte overkligt skit liksom.
Men men, Avatar var riktigt bra, framförallt var den häftig. Vilken jävla grafik det var alltså, jag blev helt hypnotiserad av den.




Grillning


Baconlindade champinjoner, skiiiitgott.


Kycklingspett


Malin


Viktor


Linn


Kimmo

Gårdagen

Igår blev det impuls-fest som slutade i en jävla fylla. Först va Linn & jag hemma hos henne & drack lite & snackade skit. Sen kom Viktor & Cliff & joinade ett tag, sen efter 12 någon gång skjutsade dom Linn & mig till Brygget.

Typ första gången jag hade det riktigt kul på Brygget faktiskt. Träffade gamla vänner som vi satt & snackade med, riktigt trevligt.

Sen träffade vi även på Kimmo, Adam, Pirre & co. Så det blev efterfest i Kimmos lägenhet, utan Kimmo dock eftersom han råkade hamna i fyllecell. Där tog det fart kan jag säga, vi shottade jäger hejvilt. Fyfan va fulla vi blev alltså, heeelt väck.

Sen vaknade jag vid 12 någon gång, helt brutalt jävla bakfull. Gick ner till Linn & Kimmo igen & slängde mig & dog på deras säng. Sen drog vi allihop ut & la oss på täcken på deras gård & solade. Kimmo som hade kommit hem vid 6 på morgonen någon gång var fortfarande full & sprang omkring i tangakallingar & grejer och Adam låg & spydde. Haha, det var en ganska rolig syn allt det där.

Jag börjar nu äntligen återhämta mig från min aggressiva bakfylla. Nu ska jag hoppa in i duschen & vid 7 är det grillning som står på schemat. Niiiice.


Kusiner<3



Vincent<3

Nora<3

Samuel, dig älskar jag mest av alla människor på denna jord. Jag är alltid på din sida, no matter what. Hatar det faktumet att din styvmorsa är en fitta som jag bara vill nita. Grämmer mig själv till döds för det jävligt ofta. Men snart kommer du till Motala igen & då blir allt bra när du får bo med mig ;D SAKNAR DIG!!

Förövrigt så har jag 2 kusiner till. Men dom har jag inga bilder på...=/

RSS 2.0