Melodifestivalen ikväll!

Mycket bra dag idag. Först blev det jobb 06.30-15, jobbade med Linnea vilket alltid är skojsigt.
Nu ligger jag hemma & degar & har analyserat oddest, ska snart dra iväg & göra en lången. Ska tippa 2 eller 3 italienska matcher & en spansk. Lite annorlunda, jag brukar för det mesta bara tippa spanskt.

Sen ikväll är det inget mindre än MELODIFESTIVALEN. Underbart för en schlager-slyna som mig. Förstår inte riktigt varför jag gillar det så mycket, det är ju inte direkt my cup of tea när det kommer till musik. Men jag älskar det ändå, Löv it löv it löööÖÖÖööööÖv it.
Vem hejar Rebecca Landestorp på i år då, kan man fråga sig?
Extremt oväntat..att jag håller på...Danny!



Tomhet

Jag har känt mig helt tom sedan i söndags, efter herrarnas 5 mil. VM med Hellner, Kalla, Haag & alla dom där är nu slut. Usch, man blir så nere när allt bara tar slut. Man rutar ju in sitt liv utefter vilka tider deras lopp visas på tv´n liksom. Hela ens liv kretsar runt dessa skidåkare under en veckas tid, sen tar det bara slut.

Aja, det är bara att ta nya tag. Denna vecka är inte så plåkig den heller. Champions league ikväll & imorgon kväll. Ujujuj, så spännande!
Hoppas Milan vinner mot äckliga Tottenham imorgon, det blir svårt på bortaplan, men absolut inte omöjligt.
Ikväll är det Barcelona-Arsenal. Vilken toppmatch! Längtar ihjäl mig alltså, detta ska bli extremt spännande & roligt.


Såhär ser jag ut idag förresten. Mitt hår är outta control !


No life ;)

Just nu är jag inne i en ganska tung period, rent arbetsmässigt alltså. Jobbar 19 dagar i sträck, med bara en ledig dag. Och vissa dagar har jag 10-timmars pass, så det blir lite tungt känner jag. Tur att jag verkligen gillar mitt jobb, annars hade detta varit pest & pina.
Har dock betat av 6 av dessa dagar imorgon. Sen på söndag får jag ledigt & vila lite, då ska jag verkligen njuuuta. Sen blir det 2 veckors arbetande i rad med andra ord. Men det är caaaaaashflow, så det är soft.
Det enda som står på schemat nu är alltså jobb & gym. Hinner nog inte med något annat. Fan, jag har ju inget liv hahaha.
Men jag får nog unna mig något fint vid löning sen. Resa till Stockholm & hälsa på Lisa står extremt högt upp på listan. Hoppas bara att denna sjukdoms-period tar slut tills dess så att jag kan ta ledigt en fredag & spendera en helg i huvudstaden. Då drar jag direkt!

RSS 2.0