Påskhelgen har varit grym!

Denna påsken har lätt varit den bästa på mycket länge. Jag hade finbesök från Stockholm, i form av Lisa & Krille.
Det va ju kul att det bara gick några dagar från det att jag åkte hem från huvudstaden tills jag fick se dom igen. Så fort brukar det verkligen inte gå.
På påskafton drog vi ner till Hamnkrogen & käkade lite mat & drack fruktansvärt äckligt vin. Sen drog vi vidare till Hugo en sväng & drack lite cider på Terrassen.
Kvällen slutade iallafall med att vi alla gick hem till mig & slog på en film, sen somnade jag, Josse & Lisa på soffan. Det var mysigt som tusan!

Nu ska jag ut på min första löparrunda ever en tidig morgon. Jag ska kolla om det är något att ha. Än så länge så känner jag att jag är mycket mer taggad på kvällen, men det kanske ändrar sig när jag väl kommer ut. Ska bli spännande. Det är ju finalen nu, en månad kvar innan sommarsäsongen drar igång för mig. Så nu ska jag ligga i hårdträning. Idag blir det 3 pass. Den första rundan nu snart. Sen till jobbet, sen gymmet & förhoppningsvis orkar jag med en löparrunda runt 19-20 innan Desperate Housewives ikväll också.
Jag måste bli beach 2011!!!!!!!

Skärtorsdag.

Sista kvällen i Stockholm blev rolig som fan. Lisa blev packad efter ett glas vin på Strandbryggan eftersom hon inte hade ätit något under hela dagen. Sen när det stängde var hon aspepp & skrek att vi skulle dra vidare till Dovas & köra vidare. Sagt & gjort.
En shot kostade 25 spänn & en öl 30-35 någonting. Herregud, livsfarligt billigt. Har ingen aning om hur många shots som slank ner i kroppen alltså. Men fulla vart vi nog allihopa iallafall. Och jävlar i min låda vad roligt jag hade. Asbra kväll, riktigt spontant & bra. Den tackar vi för!

Nu är jag hemma i Motala igen. Påskhelg nu då, niiiice. Älskar att få betalt utan att jobba. Dock ska jag jobba påskafton. Men det blir nog bara skoj. Säkert fruktansvärt slitigt, men det är bara att köra på.

Nu ska jag snart dra ner till gymmet med Cliffie. Sen blir det film & allmänt chill ikväll ! :)

I´m in Stockholm bitch ! ;)

Det är ju inte direkt någon underdrift att säga att jag inte har bloggat på länge. Men vafan, jag gör ju inget om dagarna som är värt att dela med sig till världen. Jag jobbar & efter jobbet så gymmar jag. Sen kanske man hinner med en fika lite då & då, men mer intressant än så har inte mitt liv varit den senaste månaden.

Nu är jag dock i Stockholm & hälsar på Lisa & Krille. Tvääääärnice! Jag avgudar Stockholm. Min familj är också här. Det är skönt för då får man ju skjuts både hit & hem liksom. Dom bor på Radisson inne vid typ Centralen & jag bor självfallet hos Lisa.
Igår var jag, Krille, Lisa, Jonas, Niklas & en till på Fridays & drack några glas vin på uteserveringen. Mycket trevligt.
Ikväll blir det vinpimplande med Josse, Lisa, Krille, Carro & Adam på strandbryggan tillsammans med alla brats. Muhaha, ser jag en kille med ferrari så ska jag haffa honom direkt. Caaaaaatchiiiing.


Älskade Krille!


Lisa & jag gjorde hyss på Fridas & Mackans hotellrum. Dom fick spel. Vad säger vi om det? Fjantar.





Uteserveringen på Zanzibar.

RSS 2.0