Arbetslöshet kanske inte är så dumt?

Idag hade jag kunnat bege mig ner till Göteborg & gå på NRJ festivalen på Liseberg tillsammans med Bellan, Krille Puff & Matte. Faaaan alltså, vad jag hade velat göra det. Inte minst för att vi skulle haft VIP-band heller. Alla vet ju vad VIP innebär liksom - träffa kändisar. Gosh, ibland hatar jag att ha ett jobb som står i vägen alltså.

Men men, medan dom festar & har det asfett därnere så ska beccolainen jobba fredag+lördag.

Livet är orättvist.

Den bästa dagen i hela mitt liv!

Jag säger då det.... Den 14 juni 2008 är i särklass den bästa dagen i hela mitt liv. Det var den dagen som Sverige mötte Spanien i fotbolls-em i Österrike. Även om Sverige förlorade så är det utan minsta lilla tvekan den roligaste dagen någonsin alltså. Heeeeelt sinnessjukt var det.
Fan vad jag har blivit insnöad på nostalgi de senaste dagarna. Nu måste jag skärpa till mig & se till att ha såhär kul snart igen!














Mot stan!

Åt precis en stadig frukost tillsammans med Viktor, thekaka med stekta plattkorvar. Sen drack vi kaffe & snackade lite skit. Sen drog han till Sensus på ett möte som han var försenad till.

Nu har jag precis gjort mig iordning & ska dra mig in till stan. Samåker med Linn som ska på möta på Arbetsförmedlingen & jag ska möta upp Bellan & Ercan för en liten shoppingrunda samt fika.

ciiiiaooo.

Krilleboy

Gårdagen började med en försovningen från min sida. Jag var TVÅ fucking timmar sen till mitt jobb. Inte bra, inte bra någonstans.

Sen jobbade jag till 7 & runt 8 kom älskling hit & klippte mitt hår. Det var himla trevligt, jag hade inte sett honom på jättelänge kändes det som. Vi kokade ihop lite eventuella planer inför nästa måndagsklubben, kulkul !:)

Hittade förövrigt lite gamla bilder på oss två, nostalgi är roligt :)


Denna är asgammal. Tagen med webcam i typ 7:an.


Denna är tagen precis innan skolfotot i 9:an. Jag undrar verkligen varför jag har en fotbollströja på mig...?


Precis innan vi drog på Duwas 18-årsfest i februari-08. Miiijau, så fina vi var!


The stalker

Jag kom precis att tänka på en sak... Jag har inte haft en riktig kändis-crush på aaaaaslänge. Fyfarao, så tråkigt. Jag har liksom inte en enda kändis att stalka. Haha, det känns förjävligt.
Jag tycker bara att det finns en massa kändisar som är snygga, men jag har ju redan stalkat hälften av dom.
Jag måste finna mig ett nytt offer snart som jag kan sitta & tjata om tills mina vänners öron blöder.
Ni vet, det är faktiskt vetenskapligt bevisat att man blir lyckligare av att ha sånna där kändis-crusher. Innerst inne vet man ju att de flesta fallen är helt orealistiska, som t.ex. att jag skulle gifta mig med Zlatan eller Eminem. Det är i princip heeeeeelt kört. Men det gör inget, man blir extra glad & excalterad ändå!

Nu måste jag researcha efter en ny cutiepie som kan come to mama.

Bilder från helgen

I helgen har det blivit en hel del festande. Roligast var definivt i lördags när jag & Malin spelade biljard. Haha, jag har aldrig garvat så mycket åt någon som spelat biljard tidigare. Hon missade den vita bollen hela tiden & en gång körde hon upp kölen rakt upp i lampan, då var jag verkligen nära på att kissa ner mig alltså.

Aja, här kommer lite tråkiga bilder!


Vet inte riktigt vad jag pysslar med.


Jättefin bild på Malin :)


Jag ser verkligen ut som ett fettomongo på denna bild, men whatever, Linn ser ut att vara på g!


Vi drog till Bondebacka för att lyssna på Shure Brothers, riktigt svängigt! :)


Malins nya boobies!


Gourmet frukost!

Idag åt jag frukost; alá Beccas speciale. Det var första gången på flera år som jag åt detta ljuvliga. Thekaka med leverpastej, toppat med vispad grädde. Och jaa, nu blir ni äcklade & fattar nada. Men det är feeeeetinggott alltså.
Det var en snubbe i bageriet som lärde mig äta detta när jag var typ 4 år & efter det var det min dagliga frukost i x antal år.


Muuuuumsfilibabba!


Myyyycket fullare än vanligt

Måndags var minst sagt en intressant dag. Jag kan inte säga så mycket om den, för jag minns i princip ingenting. Inte bra att dricka på tom mage, mina vänner!

De saker jag minns är:
*Jag ramlade i Linns trapphus & slog i huvudet i ett trappsteg. Smärta.
*Vi var på förfest i Stan & jag hade inget snus, tjatade som fan om det samtidigt som jag rökte som en skorsten.
*Jag träffade Frida, kommer dock inte ihåg vad vi samtalade om.
*Jag tappade min klack, Mia tog kort på det.

Sen är nog minnena slut. Jag ska aldrig dricka utan att ha ätit igen.


Hur kunde klacken bara falla av?;(


Göteborgsresan!

Precis hemkommen från Göteborg. Ligger & pimplar kaffe i sängen.¨
Det var skitkul i Göteborg med min familj + Linn igår. Vi gick på stan & jag shoppade ett par så exxxxtremt snygga skor på stayhard.se. Senare på eftermiddagen & kvällen gick vi på Liseberg.
Vi träffade som planerat även Plutten & Martin. Mycket kul att se deras små face igen!
Vi gick Gasten med dom. Plutten först, Linn 2:a, jag 3:a & Martin sist. Linn ströp Plutten för att hon var så rädd & jag hoppa hela tiden åt sidan, in i väggen så fort jag blev rädd. Så Martin tappade mig ju hela tiden. Jag slog förövrigt i huvudet jövligt hårt en gång när jag blev rädd. Fyyyy, förstår nästan varför min syrra pissa på sig i den för några år sen, fett läskigt alltså. Haha.

Senare sen på kvällen var Linn & jag så jävla trötta, så vi pallade inte gå på nattklubb. Men vi ville ändå göra oss snygga i våra nya outfits. Så vi duschade, sminkade & klädde upp oss och gick ner i hotellbaren med Mackan & Frida och snackade till typ 2 någon gång. Mycket mysigt & trevligt!


I kön till Kållerado.


Mackan & syrran.


Sista grenen på femkampen som förövrigt JAG vann. Hur många gånger ska jag behöva säga att jag är bäst?


Två alkoholpåverkade föräldrar + Mäkelimäkmääk


Hotellbaren, Linn ser inte så munter ut. Men det var hon! :)


Den där appletinin var jävligt svår att få ner. Hade ingen aning om att jag beställde in ren sprit.

...

Är man inte sårbar, känner man ingenting....;)

Zlatan the kiiiing

Hjärtligt välkommen tillbaka i landslaget, Zlatan. Succécomeback!


Back on track!!;D

Så jävla gött att mitt liv börjar ta fart igen. Under detta år har jag knappt rest ett skit, därför man har mått lite si & så hela tiden tror jag. Men nu har jag 3 galna resor att se fram emot, och alla kommer att ske inom loppet av en månad. Becca-stilen börjar sakta men säkert komma tillbaka med andra ord.

På lördag drar la familia + Linn till Göteborg. Ska gå på Liseberg & shoppa på stan oså. Dessutom fick jag reda på idag att Plutten & Martin & dom pågarna som vi träffade på Öland ska till Göteborg då också. Skiiiitkul!
Då blir det att åka lite karuseller med dom + festa till det sen på kvällen. Kommer bli awesome.

Sen om typ en vecka eller så drar jag & Jossebosse till Stockholm för att hälsa på Lisa. Även där blir det shopping & trevliga utgångar.

Sen runt den 10:e september drar jag & Martina till Alanya i 2 veckor. Ojojoj, det kan inte bli annat än jäääävligt spännande alltså.

Så jävla gött att det går så jävla bra för mig igen. Jag älskar mitt liv!

Måndagsklubben

Måndagsklubben var riktigt lyckat alltså. Jag vet inte vad det är, men jag verkligen älskar måndagsklubben. Det är alltid kul där. Oså träffar man jämt på gammalt folk som man inte snackat med på flera år.

I måndags träffade jag en snubbe som varit anställd på pappas företag back in the days. Det var riktigt kul faktiskt, han bjöd på drinkar fast att han inte behövde, oså snackade vi om massa roliga minnen.
Träffade även på Ercan & hennes kusin, alltid lika kul att partaja med dom.
Dock var det lite halvförvirrande att vara inne på krogen med lille Mackan. Han är inte så liten som jag tror att han är. Haha. Jag försökte supa honom under bordet med shot & white russian. Men det funkade ju inte, buhuu.

Igår låg vi bakfulla på soffan hela jävla dagen & såg sammanlagt typ 5 filmer eller något. Det är konsekvenserna man får ta efter en rolig kväll!

Wiiiiiie :)

Måndag.... Känns underbart!
Ny dag, ny vecka, nya möjligheter.

Becca var en mycket sorglig människa torsdag-söndag, ska ni veta. Jag blev rädd för mig själv, så depp var jag.
Det är tur att jag har fått ny underbar energi denna vecka. Problem kommer alltid att finnas, men det är inget att gräva ner sig för.
Idag har jag tvättat, diskat & plockat lite på mitt rum. Haha, de behövdes efter denna deppiga helg, det såg ut som en svinstia. Men nu ser det lite bättre ut iallafall!
Just nu sitter jag på kontoret & ska jobba lite. Sen blir det att hämta Linn & åka till bolaget, för ikväll ska vi på måndagsklubben! Wiiiiie. Först ska vi ha förkrök som ska inkludera Texas Hold´em, väldigt nice.

Förövrigt så kanske Martina kommer förbi Motala ikväll eller någon annan dag i veckan. Då ska vi planera vår utomlandsresa som kommer att äga rum runt den 10:e september. Det lutar åt Alanya. Vi vill ha party & sol liksom, då blir Alanya perfekt!
Vi kanske till och med ska vara borta i 2 veckor. Hoppas det, vi behöver komma härifrån båda två =)


Vi kommer få en sån jävla wild resa alltså! :D

Träliga grejer

Shit alltså, jag har ingen aning om när jag mådde såhär dåligt sist alltså..
Det känns verkligen som om att alla sviker, som om att jag är den mest ensamma männikan i hela världen.
Jag vet dock att det inte ens är i närheten av sant. Jag har väldigt många bra vänner som jag älskar & som älskar mig. Men det spelar liksom ingen roll, dagar som denna. Man mår skit ändå liksom.

Jag har funderat på att supa mig redlöst full - men nej, jag har ingen alkohol hemma + att jag inte vill, min tråkiga jävel.

Jag måste verkligen ifrån Motala nu, jag kvävs snart. Jag känner mig rädd, hjälplös, tråkig, trött, utbränd, värdelös & en jävla massa andra negativa grejer just nu. Inte ett dugg likt den normalt så jävla självsäkra Becca.

Men snart drar jag, om typ en vecka. Ska bli gött.

Nu ska jag sova. Hoppas det blir bättre imorgon.
Guten nacht!

RSS 2.0