Sälenbon kommer hem :)

Jahaja, då var en hel helgs av jobb avslutad, ruskigt skönt. Imorn är jag dessutom ledig, så jag kan sova ut rejält. Kanske t.o.m blir att jag softar lite med 1-2 öl ikväll framför en go film som kompesation för att jag varit en sån duktig, arbetande människa.

Förövrigt så kommer Malin hem ikväll. GÖTT! Så morgondagen blir definitivt tillägnad åt henne. Vi ska luncha & hitta på annat kuligt. Dessutom kanske hon följer med till min rättegång på onsdag. Det beror på om jag vill ha henne där eller inte. Haha, annars så ska hon & Eve gå på Ikea sålänge.
Det här med att det snart är rättegång & grejer är ju lite halvjobbigt. Jag vill inte sitta där & snacka inför en jävla massa folk + en domare & jury. Och samtidigt bli slaktad av en advokat.
Men på något sätt ser jag ändå fram emot rättegången, det ska bli skönt att få ett avslut på fallet liksom.


Jag har saknat min älskade mongolida väninna

Joel Kinnaman

Ajuste, jag måste ju säga vad jag tyckte om Snabba cash också. Filmen var faktiskt mycket bra. Men efter allt ståhej runt denna film så kan man ändå på något sätt bli lite besviken. Det är för mycket folk som snackar helt enkelt & då får man skyyyyyhöga förväntningar på rullen. Men som sagt - den var väldigt bra.
Men en grej jag aldrig fattade var; Varför i helvete skulle Johan hålla på att dregla hela tiden för?
När han var ledsen - dreglade han. När han var rädd - dreglade han. När han var arg - dreglade han.
VARFÖR VARFÖR VARFÖR?! Jag fattar inte det. Jag & Ercan började asgarva varje gång det hände, men jag var samtidigt lite förbannad. Det förstörde liksom det sexiga över honom i just den pågående stunden, man blev avtänd som fan liksom.

Men men, Joel Kinnaman var ju bortsett från dregelscenerna om möjligt ännu hetare som "JW" än vad han är som Frank Wagner. DET mina kära vänner borde inte gå, men det gjorde det.


Jobb

Idag jobbar jag 14-19. Jävligt slappt pass. Jag bryr mig inte om att det är fredag & jag slutar rätt sent oså. Jag är ändå trött på att festa, det känns faktiskt skitskönt att jobba hela denna helg. Jag kommer alltså ha en fruktansvärt vit helg.

Det enda som suger (& som förövrigt suger ganska hårt) är att det är V75 i morgon, när jag jobbar 8-17. FAN alltså, jag & morbror som har bestämt sen flera månader tillbaka att vi skulle gå på det där. Han & hans vänner har ju alltid förbokat bord oså har de med sig en jävla massa sprit & sitter där & bli pissfulla samtidigt som de spelar. Fan att jag missar det, hade varit så sjukt kul.

Snabba cash

Sådär nu har jag bokat biljetter till Snabba cash som jag & Erciperc ska se på i Linköping ikväll. Jag valde platser ganska långt fram, så jag kan komma snyggingen Joel Kinnaman så nära som möjligt liksom.
Jag har verkligen hakat upp mig på att han är så jävla het. Kommer bli helt vild i brallan på bion ikväll. Haha.


Ledig dag = fullbokad dag

Jaha, sjukt länge sen jag bloggade senast. Men nu har en massa folk sagt åt mig att jag måste börja igen & vad vore inte jag för odjur om jag inte gjorde de den lilla tjänsten liksom?

Idag är jag ledig från jobb eftersom jag jobbar hela helgen. Ändå fick jag sätta väckarklockan på 9. Skulle på "möte" hos farbror polisen. Det gick i vilket fall bra.

Nu ska jag snart åka & hämta min bil från Skobes. Lilla pärlan har blivit reparerad efter att jag krockat sönder den. Ser inte fram emot att få betala självrisken ytterligare en gång dock.

Efter det blir det att dra sig in mot stan, möta upp Linn & luncha på något ställe. Vart vet jag inte ännu. Jag är ju jääävligt kräsen när det kommer till mat så det kan bli en svårare utmaning att finna ett ställe där jag diggar dagens krubb.

Sen efter 3 någon gång ska jag & Ercan in till Linköping & roa oss.

Lugn fredag

Jaha, fredag idag då & helgen har börjat.
Jag ligger hemma i sängen helt gristrött. Jävligt jobbigt att det är fredag idag, då är det ju förbjudet att bara vara hemma & slappa liksom.
Ska iallafall en sväng bort till Linn & Kimmo lite senare. Blir väl några öl.. Men ikväll blir det förövrigt lugnt tror jag. Inget supa supa supa med andra ord.

Big mama & Shorty

Nu ska jag åka & träffa Ercan. Vi ska gå på tysk fast med j, ÖB & sen sola.
Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ta en kaffe & snacka lite skit kanske?


Ny dator!

Jag köpte en ny dator för sisådär 2 veckor sedan. I Sälen så gick det fanskapet sönder. Inte en enda tangent fungerade, så jag kunde ju inte ens skriva in mitt lösenord & därmed komma in på datorn.
Så i fredags lämnade jag in den på Onoff & igår fick jag en ny eftersom de inte kunde reparera den gamla.
Ett jävla jobb det där med nya datorer, en jävla massa grejer man ska ladda ner & fixa.
Men men, jag avgudar iallafall min dator!
14 tum skärm är det förövrigt. Skitbra, varken för stor eller för liten liksom.


Mormor 60 år

Igår var jag & familjen hembjudna till mormor i Mjölby på trerättersmiddag. Till förrätt blev det någon vidrig sallad som inkluderade räkor. Eftersom jag inte äter någon typ av förrätt (är för kräsen) så hade jag redan förvarnat dom om att inte göra någon till mig.
Till huvudrätt var det fläskfilé, potatis & en helt jävla grym vinsås. Morfar trodde att jag ville bli full eftersom jag tog så mycket sås. "Men Becca, det är inte lönt att ta sådär mycket sås, den har ändå kokat & all alkohol är borta".
Haha, herregud vilka fördommar min egna släkt har mot mig.
Efterrätten var ananaspaj med vaniljsås. Jag tog bort all ananas så att bara "degen" fanns kvar, skitgott!


Jag & min älskade kusin Vincent !


Min andra kusin, Nora :)

Öl & soffhäng ikväll

Sitter hemma hos mig med Linn & Kimmo. Snart kommer även Räka, Cim & Patrik.
Vi ska sitta här & dricka lite öl ikväll. Kanske blir lite hockeytittande också. Trevligt blir det iallafall.
Linn sitter just nu & äter upp mina pommes. Men det är ju så det är, man måste offra sin mat till fettosarna ibland.

Hemma igen

Nu är jag hemma i Motala igen. Resan hem gick bra, jag körde sakta som fan för att inte riskera att få någon sladd igen...
Jag har verkligen inte fått någon typ "hem, ljuva hem"-känsla. Jag vill bara tillbaks till Sälen, hade så jävla kul.
Tyvärr har jag inte tagit alls många bilder, bara ett fåtal från den dagen då vi åkte scoter. Men dom är härliga, så dom slänger vi upp :)


Uppe på fjället :)


Eve kan gå ner i spagat...


Motorkrångel, grabbarna försöker fixa.


Sexy bitches!


Jag vågade bara "köra" när den stod still & var av. Men jag ser ju grym ut ändå!

Åkt scoter ;D

Idag har jag Evelina, Viktor & Emil varit ute & åkt scoter. Det var helt fantastiskt!
Lätt topp 10 över det coolaste jag gjort. Men jag var faktiskt extremt rädd i början. Emil körde så jävla fort & jag hade ingen hjälm. Trodde att jag skulle ramla av & dö. Både jag & Evelina typ ströp de stackars killarna, så hårt vi höll om dom. Haha.
Men som sagt, det var riktigt häftigt. Synd bara att Emils scoter gick sönder uppe på fjället, så jag & Evelina fick VANDRA en jävla bra bit innan Viktor kom tillbaka & hämtade upp oss. Men vafan, vi gick ju säkert bort en pizza iaf.

Nu ska jag & Eve glo på Paradise hotel som vi missa igår, sen laga lite käk. Myyyys!

Sälen

Livet häruppe i Sälen är sjukt jävla grymt. Idag har vi åkt lite bräda, gått på after ski & nu är det dags för festen att dra igång ikväll igen.
Jag vill inte hem. Alla är supergulliga & tar hand om mig. Älskar detta gäng!

Dead but still alive

På vägen till Sälen så krockade jag. Efter att väldigt många människor sagt "kör försiktigt nu föfan Becca".
Aja, till mångas stora glädje (eller kanske besvikelse) så överlevde jag.
En jävligt märklig upplevelse det där med att krocka faktiskt. Helt sjukt att jag överlevde, men det gjorde jag. Odödlig som jag är.
Häruppe har jag det skitfett. Älskar detta.

Helan & halvan återförenas

Sådär nu har jag packat hela min bil full av en massa kläder, skor & annat shit. Gissa vart ska sticker idag?
SÄLEN! Gud så underbart. Återförenas med Malin, har saknat helan något sjukt mycket faktiskt.
Jag ska flytta in i hennes stuga där 9 andra människor bor. Främlingar... Aja, tur att jag har stor social kompetens.
Tempot i Sälen är fan inte att leka med. De festar ju fasen varje dag. Hur fan ska jag orka? Jag har ju börjat bli gammal & sliten liksom. Men jag får helt enkelt stå ut & supa 24/7 ändå. Jag har iallafall 3½ platta öl med mig upp till Sälen. Det räcker.

Vet inte exakt när jag kommer hem igen. Men förmodligen på torsdag.

Bye bye Motala!


Nyår

Mitt nyårsfirande var mycket trevligt. Mycket bättre än alla andra som har varit extremt fyllda av drama i form av olika slags bråk.
Gårdagen var istället fylld av lycka, alla var glada & positiva. Det gillar jag.
Vi var några personer hemma hos Kimmo där vi spelade en jävla massa drickaspel & snackade lite skit.
De där jävla drickaspelen sätter sina spår rätt snabbt, man blir så jääävla full.
Vid 12-slaget var vi på stan & träffade lite människor & firade in det nya året. Sen drog vi hem till Kimmo igen för att dricka & festa ännu mer.
Jag råkade vid ett tillfälle ge Markus en slap (han sa något, o impulsiv som jag är så slog jag till honom). Mitt "slag" som inte alls var särskilt hårt orsakade att hans glasögon gick sönder. Jag fick genast dåligt samvete & bad om ursäkert säkert 100 gånger. Då sa han "Nej, men becca det är lugnt. Jag vet att du får dina ryck ibland, men det är därför jag gillar dig". Märkligt tycker jag...
Till slut blev jag bajstrött & ville hem & sova. Älskade lilla Räka följde mig hem. Han sket fullständigt i min predikan om att jag klarar mig själv & att jag kan försvara mig & blablabla. Den omtänksamma rackaren följde mig hem ändå. Han är så snäll, min lilla gosse.

Tack till er som var med, jag hade ett förjävla trevligt nyår!

RSS 2.0